Vila Vertigo

  • 8
5.00 | 10 ocena

O nama - VILA VERTIGO


Vila "Vertigo" pronaći ćete u Rakovici na adresi Kružni put Kijevo broj 21i, na teritoriji Beograda. Na oko 100 metara od izlaska na Ibarsku magistralu, na obilaznici Beograda smešteno je novoizgrađeno zdanje naše vile koje Vam pruža najviši vid komfora i smeštaja.

Možete se opredeliti za dve varijante smeštaja u vili "Vertigo":
- na dnevnom nivou
- na mesečnom nivou

Usluga je na bazi prenoćišta, po ceni od 10 eura , a noćenje sa doručkom po osobi je 15 eura , što ne uključuje boravišnu taksu od 146 RSD i osiguranje od 20 RSD, koje se zasebno plaća. Ukoliko se radi o većim organizovanim grupama, na svakih 10 iznajmljenih soba, jedna soba je besplatna.

Kada je u pitanju dnevni boravak, cena najama sobe u periodu od 09 - 19h, iznosi 1200 RSD za dve osobe. Bilo da Beograd posećujete turistički ili poslovno, naša vila "Vertigo" predstavlja Vaš najbolji izbor za smeštaj i prenoćište. Blizina aerodroma, centra Beograda, Sajma kao i mnogih drugih značajnih lokacija u gradu, čine našu vilu preporučljivu širokom auditorijumu posetilaca.

Vila raspolaže sa 43 sobe, kapaciteta 120 ležaja.

Sobe su različitih struktura –dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne - porodične sobe. Sve sobe imaju TV uređaj, kablovsku televizuju, bežični internet, toplu vodu i grejanje u zimskom periodu. Prenoćište se plaća po osobi, nezavisno od broja kreveta u sobi.

Tokom 24h sata, dostupne su Vam usluge naše recepcije, dok je koršćenje posteljine i peškira u sobama potpuno besplatno. Po želji možete upotrebljavati peglu i dasku za peglanje, fen, bademantil, papuče, kao i uslugu skeniranje i fotokopiranja.

Ispred vile se nalazi parking za vozila naših gostiju i autobuse. Ukoliko Vam zatreba obezbedićemo Vam i prevoz do željenih lokacija u Beogradu kao i na teritoriji cele zemlje.

U lobiju vile nalazi se kafe bar, gde možete svakodnevno pročitati dnevne novine i časopise uz šoljicu kafe ili čaja ili uz neko piće iz našeg širokog asortimana domaćih i stanih alkoholnih i bezalkoholnih pića. Kafe bar je otvoren 24h za goste hotela i postoji mogućnost room servisa. U okviru vile nalazi se restoran koji pruža uslugu pansionske ishrane sa specijalitetima nacionalne Srpske kuhinje po veoma povoljnim cenama od 2-5 eura po obroku.
Ako želite još prijatniji boravak u našem objektu, posetite naš Salon lepote, koji se nalazi u prizemlju, odmah preko puta recepcije, gde se možete opustiti uz relax masažu, spa kapsulu, solarijum, ... U Salonu radimo razne tretmane za detoksikaciju i mršavljenje, i takođe, manikir, pedikir, nadogradnja noktiju...
Za potrebe naših gostiju pre par meseci otvoren je Kiosk, gde se od 7-24h možete snabdeti raznim proizvodima, od cigareta, štampe , slatkiša i grickalica do kozmetičkih proizvoda.
Komforan smeštaj i prenoćište u prijatnom okruženju.
Vrhunska usluga po najpovoljnijim cenama.

Očekujemo Vas.
Vila "Vertigo" Rakovica, Beograd.

Iskustva i komentari posetilaca

28.06.2014 07:59
Goran
Interesuje me koliko je prenociste kod vas za dve osobe
28.04.2014 11:01
Suyana
Molim vas da mi kazete imate li sobu u periodu od 29.04.do 03.05. jednokrevetna i koja je cena! Pozz Suzana
03.02.2014 09:03
Uršnik Jožica
Pozdravljeni! Zanima. ali imate proste sobe za približno 25 ljudi (14 dvoposteljnih sob ) v času od 02.05.2014 do 04.05.2014 (dve nočitvi), z zajtrkom. Prosim za ponudbo s ceno. Hvala in lep pozdrav Jožica Uršnik
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Turizam Vile i apartmani
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Vila Vertigo
  • vertigo vila,
  • vila vertigo beograd,
  • vila vertigo u beogradu,
  • vertigo rakovica