Apartmani Crystal Code 1

0.0 | 0 ocena
Ulica: Bulevar Zorana Djindjica 14
Grad: Beograd
Opština: Novi Beograd
Apartmani Crystal Code 1
Telefon: 011/
Mobilni: 060/
crystalcode.rs

O nama

APARTMANI CRYSTAL CODE 1

Apartmani Crystal Code 1 su najbolji izbor za sve goste Beograda koji traže udoban smeštaj, uz najbolji odnos cene i kvaliteta usluge. Smešteni na najatraktivnijim turističkim, šoping i poslovnim lokacijama, u strogom centru grada, kao i na Novom Beogradu, naši apartmani gostima pružaju mogućnost da se nađu u centru svih zbivanja.

Agencija za najam apartmana na dnevnom nivou Crystal Code počela je sa radom 2005. godine i jedan je od pionira u ovom poslu. Kao neprikosnoveni lider na teritoriji Beograda, naša agencija poseduje više od 60 apartmana različitih kategorija i struktura na najatraktivnijim lokacijama.

Crystal Code 1 apartmani predstavljaju najbolju alternativu skupim hotelskim uslugama. Ukoliko se odlučite za boravak u nekom od naših moderno opremljenih apartmana možete da uštedite i do 40% novca, u odnosu na najjeftiniji hotelski smeštaj.

Još jedna prednost boravka u apartmanima Crystal Code 1 jeste maksimalna udobnost i sloboda da se osećate kao kod svoje kuće. Naši apartmani su uređeni po najvišim svetskim standardima, tako da mogu da zadovolje potrebe i najzahtevnijih gostiju.

Osim modernog enterijera, svaki apartman poseduje internet, kablovsku televiziju, klima uređaj i grejanje. Gostima je na raspolaganju besplatna usluga čišćenja i održavanja higijene u apartmanima, kao i zamena posteljine i peškira.

Pored udobnog smeštaja, agencija Crystal Code može da ponudi i transport od aerodroma, autobuske ili železničke stanice do apartmana. Ako gost dolazi sopstvenim vozilom obezbeđeno je adekvatno parking mesto sa nadzorom. Po želji, možemo obezbediti prevoz i do drugih destinacija.

Kada želite da proverite da li je Vaš omiljeni apartman slobodan ili imate neko drugo pitanje, naši profesionalni agenti su uvek na raspolaganju. Nakon detaljne procene zahteva klijenta, ponudićemo detaljan opis apartmana koji bi mogli da odgovore na Vaše zahteve, sa slikama i lokacijama.

Najbolja potvrda kvaliteta rada naše agencije je preko 70.000 zadovoljnih gostiju i više od 140 firmi sa kojima smo ostvarili uspešnu saradnju, na obostrano zadovoljstvo. Smeštaj za svoje poslovne saradnike preko naše agencije su obezbedila brojna uspešna preduzeća, medicinske i obrazovne ustanove, ambasade, organizatori sportskih i kulturnih manifestacija, producentske kuće. Takođe, naši gosti su bili brojni turisti i drugi gosti Beograda čiji su prioritet kvalitet i udobnost smeštaja.

Apartmani Crystal Code 1, Bulevar Zorana Đinđića 14, Novi Beograd

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Apartmani Beograd - Rakoč, Knez Mihajlova TC Milenijum 21, Stari grad, Beograd
  Apartmani Barsa, Gračanička 9, Stari grad, Beograd
  Smart jeftini apartmani Beograd, Knez Mihailova 25, Stari grad, Beograd
  Novi apartmani, Cubrina 5, Stari grad, Beograd
  Apartmani Relax Me, Brodarska 48, Novi Beograd, Beograd
  BeoApartman, Bulevar Mihajla Pupina 10 I, Novi Beograd, Beograd
  Crystal Code Rentals, Uzun Mirkova 10, II sp, Stari grad, Beograd
  Villa Gospava - Luksuzni apartmani i sobe, Koste Glavinića 3, Savski venac, Beograd
  Bookaweb Apartmani, Obilićev venac, Stari grad, Beograd
  Idi na vrh strane