Crystal Code Rentals

0.0 | 0 ocena
Ulica: Uzun Mirkova 10, II sp
Grad: Beograd
Opština: Stari grad
Crystal Code Rentals
Telefon: 011/
Mobilni: 060/
crystalcode.rs

O nama

CRYSTAL CODE RENTALS

Agencija Crystal Code Rentals je jedan od pionira u oblasti dnevnog iznajmljivanja apartmana koja je počela sa radom 2005. godine. U ponudi naše agencije nalazi se više od 60 kompletno opremljenih apartmana koji se nalaze na najatraktivnijim turističkim, šoping i poslovnim lokacijama, u strogom centru grada, kao i na Novom Beogradu.

Opremljeni u skladu sa najvišim svetskim standardima, Crystal Code apartmani predstavljaju odličnu alternativu skupim hotelskim uslugama. Boravak u našim apartmanima, pruža Vam mogućnost da ostvarite uštedu od najmanje 40% u odnosu na najpovoljniji hotelski smeštaj.

Posredstvom agencije Crystal Code Rentals koja je neprikosnoveni lider kada je reč o ponudi na teritoriji Beograda, na raspolaganju su apartmani različitih struktura i kategorija, a atraktivne lokacije u užem gradskom jezgru, ali i Novom Beogradu, omogućiće Vam da se nađete u samom centru zbivanja.

Svi apartmani poseduju internet, kablovsku televiziju, klima uređaje i grejanje. Našim gostima na raspolaganju je i besplatna usluga čišćenja i održavanja higijene u apartmanima, kao i zamena posteljine i peškira.

Pored smeštaja, agencija Crystal Code Rentals gostima nudi uslugu transporta od aerodroma, autobuske ili železničke stanice do apartmana. Po želji, možemo Vam obezbediti prevoz i do drugih destinacija. Za sve koje dolaze u našu prestonicu automobilom, obezbeđena su adekvatna parking mesta sa nadzorom.

Visoko profesionalni agenti Crystal Code Rentals uvek su dostupni za razgovor i kod njih se direktno možete informisati da li je Vaš omiljeni apartman slobodan. Prilikom boravka u našim apartmanima, svim gostima je zagarantovana potpuna privatnost i diskrecija.

Najbolja potvrda kvaliteta rada naše agencije je preko 70.000 zadovoljnih gostiju i više od 140 firmi sa kojima smo ostvarili uspešnu saradnju, na obostrano zadovoljstvo. Smeštaj za svoje poslovne saradnike preko naše agencije su obezbedila brojna uspešna preduzeća, medicinske i obrazovne ustanove, ambasade, organizatori sportskih i kulturnih manifestacija, producentske kuće. Takođe, naši gosti su bili brojni turisti i drugi gosti Beograda čiji su prioritet kvalitet i udobnost smeštaja.

Crystal Code Rentals, Uzun Mirkova 10, II sprat, Stari grad, Beograd

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Apartmani Beograd - Rakoč, Knez Mihajlova TC Milenijum 21, Stari grad, Beograd
  Apartmani Barsa, Gračanička 9, Stari grad, Beograd
  Smart jeftini apartmani Beograd, Knez Mihailova 25, Stari grad, Beograd
  Novi apartmani, Cubrina 5, Stari grad, Beograd
  Gueste house Miss Depolo, Ljubomira Stojanovića 4, Palilula, Beograd
  Stan na dan Vista, Vlajkovićeva 7, Stari grad, Beograd
  Apartmani City Break, Dobračina 5, Stari grad, Beograd
  Apartmani Relax Me, Brodarska 48, Novi Beograd, Beograd
  Lokacije za snimanje - Dama retreats, Kralja Petra 71, Stari grad, Beograd
  Bookaweb Apartmani, Obilićev venac, Stari grad, Beograd
  Idi na vrh strane