Crystal Code Rentals

  • 1
0.00 | 0 ocena

O nama - CRYSTAL CODE RENTALS


Agencija Crystal Code Rentals je jedan od pionira u oblasti dnevnog iznajmljivanja apartmana koja je počela sa radom 2005. godine. U ponudi naše agencije nalazi se više od 60 kompletno opremljenih apartmana koji se nalaze na najatraktivnijim turističkim, šoping i poslovnim lokacijama, u strogom centru grada, kao i na Novom Beogradu.

Opremljeni u skladu sa najvišim svetskim standardima, Crystal Code apartmani predstavljaju odličnu alternativu skupim hotelskim uslugama. Boravak u našim apartmanima, pruža Vam mogućnost da ostvarite uštedu od najmanje 40% u odnosu na najpovoljniji hotelski smeštaj.

Posredstvom agencije Crystal Code Rentals koja je neprikosnoveni lider kada je reč o ponudi na teritoriji Beograda, na raspolaganju su apartmani različitih struktura i kategorija, a atraktivne lokacije u užem gradskom jezgru, ali i Novom Beogradu, omogućiće Vam da se nađete u samom centru zbivanja.

Svi apartmani poseduju internet, kablovsku televiziju, klima uređaje i grejanje. Našim gostima na raspolaganju je i besplatna usluga čišćenja i održavanja higijene u apartmanima, kao i zamena posteljine i peškira.

Pored smeštaja, agencija Crystal Code Rentals gostima nudi uslugu transporta od aerodroma, autobuske ili železničke stanice do apartmana. Po želji, možemo Vam obezbediti prevoz i do drugih destinacija. Za sve koje dolaze u našu prestonicu automobilom, obezbeđena su adekvatna parking mesta sa nadzorom.

Visoko profesionalni agenti Crystal Code Rentals uvek su dostupni za razgovor i kod njih se direktno možete informisati da li je Vaš omiljeni apartman slobodan. Prilikom boravka u našim apartmanima, svim gostima je zagarantovana potpuna privatnost i diskrecija.

Najbolja potvrda kvaliteta rada naše agencije je preko 70.000 zadovoljnih gostiju i više od 140 firmi sa kojima smo ostvarili uspešnu saradnju, na obostrano zadovoljstvo. Smeštaj za svoje poslovne saradnike preko naše agencije su obezbedila brojna uspešna preduzeća, medicinske i obrazovne ustanove, ambasade, organizatori sportskih i kulturnih manifestacija, producentske kuće. Takođe, naši gosti su bili brojni turisti i drugi gosti Beograda čiji su prioritet kvalitet i udobnost smeštaja.

Crystal Code Rentals, Uzun Mirkova 10, II sprat, Stari grad, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Turizam Vile i apartmani
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Crystal Code Rentals
  • Crystal Code,
  • apartmani Crystal Code Stari grad,
  • apartmani Stari grad,
  • Crystal Code apartmani Beograd,
  • Crystal Code Beograd