Video nadzor sa full HD kamerama

Poznato je da se sa ciljem nadgledanja unutrašnjosti i spoljašnjosti objekata različite namene koriste sistemi za video nadzor.

Video nadzor za hale i maga​cine

Svaki sistem video nadzora uključuje određene elemente, a oni se razlikuju od slučaja do slučaja.

Video nadzor za sportske objekt​e i dvorane

Prilikom organizacije različitih sportskih aktivnosti je posebno važno da se vodi računa o bezbednosti.

Video nadzor za unutrašnjost objekata

Iako je ranije bilo uobičajeno da se unutrašnjost najpre poslovnih objekata štiti sistemim za video nadzor, u poslednje vreme je sve više pojedinaca, koji se odlučuju da ugrade video nadzor za unutrašnjost objekata u kojima stanuju.

Video nadzor za kuću i dvorište

Ne bi trebalo samostalno baviti se instalacijom kamera, kako u unutrašnjem, tako i u spoljašnjem prostoru, jer taj posao definitivno treba da bude prepušten stručnjacima.

Video nadzor za spoljašnji p​rostor

Koliko je važno da video nadzorom bude obezbeđen unutrašnji prostor, a sasvim svejedno da li je u pitanju kuća ili stan, odnosno fabrika ili poslovni prostor, te neki drugi objekat, isto toliko je važno i da video nadzor za spoljašnji prostor bude adekvatan.

Video nadzor za poslovn​i prostor

U vreme kada je sve manje poverenja među ljudima, neretko se događa i da vlasnici kompanija nemaju naročito poverenja ni u svoje zaposlene.

Video nadzor za mobil​ni telefon

Specijalni uređaji su ranije korišćeni u okviru sistema video nadzora za praćenje, a danas sve to može da bude učinjeno i mobilnim telefonom.