Video nadzor za spoljašnji p​rostor

Video nadzor za spoljašnji p​rostor

Video nadzor za spoljašnji prostor

Koliko je važno da video nadzorom bude obezbeđen unutrašnji prostor, a sasvim svejedno da li je u pitanju kuća ili stan, odnosno fabrika ili poslovni prostor, te neki drugi objekat, isto toliko je važno i da video nadzor za spoljašnji prostor bude adekvatan.

Naravno da od karakteristika i unutrašnjeg i spoljašnjeg prostora zavisi u velikoj meri koji uređaji će biti ugrađeni, odnosno na koji način će biti formiran sistem video nadzora, ali isto tako i od zahteva samog klijenta, odnosno od njegovih mogućnosti u finansijskom smislu.

Video nadzor za spoljašnji prostor

Na potpuno istovetan način kao i u unutrašnjem prostoru će biti ugrađen video nadzor za spoljašnji prostor. A pod tim se misli na prvom mestu na činjenicu da instalateri moraju da obiđu konkretni objekat, a kako bi se sa njegovim karakteristikama upoznali.

Isto tako je važno i da vlasnik određenog stana ili kuće, odnosno poslovnog prostora ili bilo kog drugog objekta iznese sve zahteve, koje ima vezano za sistem video nadzora. Zatim će instalateri uzeti sve to u obzir, kao i karakteristike samog prostora, te će i odlučiti koje uređaje bi trebalo konkretni sistem da sadrži.

Pravilnom kombinacijom ne samo kamera, nego i svih ostalih uređaja koje podrazumeva video nadzor za spoljašnji prostor će biti formiran sistem, koji bi trebalo da maksimalno osigura bezbednost svima, koji u tom prostoru stanuju ili jednostavno borave.

Naravno da će uticaja na cenu imati i površina samog prostora, odnosno to šta žele klijenti da postignu ugradnjom sistema video nadzora.

Ostaje da je najbitnije da se instalateri prethodno upoznaju kako sa zahtevima i potrebama klijenata, odnosno vlasnika određenog stambenog ili poslovnog prostora, tako isto i sa samim unutrašnjim ili spoljašnjim prostorom. Naravno da je najbolja varijanta u isto vreme ugraditi i sistem video nadzora za unutrašnjost određenog objekta, ali i za spoljašnjost. Međutim, u slučaju da to nije moguće, podrazumeva se da će biti naknadno postavljen video nadzor za spoljašnji prostor, a na osnovu zahteva vlasnika.

Firme povezane sa tekstom

Upstream ICT Alliance d.o.o. - VideoNadzor.Net

Druge srpske armije 9/51
Beograd

Provereno najbolji uslovi kupovine video nadzor opreme, alarmnih sistema, video interfona i mrežnih svičeva. Produženi garantni rokovi na opremu i radove! Najpovoljnije cene opreme i licencirani integratori za poslove planiranja, projektovanja, montaže i održavanja.
Pročitaj više

Maximus sigurnosni sistemi

Vodovodska 183
Beograd

Podiginite bezbednost Vašeg objekta na maksimum, uz sigurnosne sisteme MAXIMUS. Široka ponuda kvalitetne opreme i pratećeg materijala, uz pristupačne cene i ogromno iskustvo razlog je da Vaš objekat bude pod nazorom naše sigurnosne opreme
Pročitaj više

Anubis security

Buda Tomovića 41a
Beograd

Kompanija Anubis security sa sedištem u ulici Buda Tomovića 41a, na teritoriji opštine Čukarica, već više od 20 godina uspešno se bavi isporukom, ugradnjom i održavanjem sistema video nadzora, alarmnih sistema, GPS sistema za praćenje vozila.
Pročitaj više

Tehnicka zastita V.I.R. Elektro

Bulevar Arsenija Carnojevica 169
Beograd

V.I.R. Elektro je firma koja se bavi ugradnjom interfona, alarmnih sistema za kuću, instaliranjem video nadzora i svih vrsta električnih instalacija.
Pročitaj više

Video nadzor Procar Security

Bačka 68a
Beograd

Firma "Procar security" nalazi se u Zemunu, u Bačkoj ulici broj 68a. Domen naših usluga odnosi se na ugradnju i projektovanje video nadzora (kamera) i protivprovalnih sistema.

Master sound

Bulevar Oslobodjenja 151
Beograd

Zahvaljujući perfektnom radu naše zaštitne opreme, Vaši privatni i poslovni objekti biće zaštićeni od neovlašćenog ulaska na najvišem nivou.

Sion Gard tehnička zaštita

Cvetanova ćuprija 20k
Beograd

SION GARD d.o.o. je privredno društvo čije delovanje počiva na uvažavanju principa savremenog poslovanja, primeni najmodernijih metoda, tehnika i procedura u radu, te na apsolutnoj diskreciji i lojanosti klijentu.

Tehnička zaštita Nebo

Bulevar Mihaila Pupina 10d
Beograd

Preduzeće za tehničku zaštitu Nebo ITS d.o.o,specijalizovano je za prodaju i održavanje TP-Link mrežne i wireless opreme, kineske kompanije koja je već godinama svetski lider u mrežnoj i kominikacionoj opremi…

Beobum - video nadzor i alarmni sistemi

Pariske komune 49
Beograd

Preduzeće Beobum iz Beograda nudi Vam najbolja rešenja iz oblasti zaštite Vašeg stambenog ili poslovnog prostora. U našoj ponudi nalazi se vrhunska oprema za video nadzor, alarmni sistemi, interfoni, kao i uređaji za kontrolu prolaza i radnog vremena

Rak security systems

Milutina Milankovića 120e
Beograd

Osnovna delatnost kompanije RAK Security je uvoz, prodaja i servis profesionalne opreme za CCTV, dojavu požara, alarmne sisteme i auto elektroniku najpoznatijih svetskih proizvođača. Takođe, nudimo izradu kompletnih rešenja tehničke zaštite.

Integrisani sistemi zaštite Jonik d.o.o.

Jurija Gagarina 28/I
Beograd

Integrisani sistemi zaštite Jonik pružaju toliko potrebu sigurnost, bez obzira da li se radi o stambenim ili poslovnim prostorima. Za Vas izrađujemo kompletna rešenja za alarm i video nadzor, sisteme za evidenciju radnog vremena, kontrolu pristupa, kao i za zaštitu izloženih artikala

MS Security System video nadzor i alarmni sistemi

Tošin Bunar 166, lokal 2
Beograd

Obezbedite sigurnost Vašeg objekta, izaberite kompaniju MS Security System. Kao zvanični zastupnik nekih od najprestižnijih proizvođača sigurnosne opreme možemo da Vam ponudimo najsavremenije tehnologije i rešenja za Vaš dom ili radni prostor

Videomont video nadzor i alarmni sistemi

Tošin Bunar 166, lokal 2
Beograd

Kompanija Videomont pruža usluge profesionalne ugradnje sistema za video nadzor, protivpožarnih sistema, audio, video interfona i ozvučenja. Takođe, obezbeđujemo servisiranje sistema u garantnom i vangarantnom roku

Video nadzor DC elektronik plus

Rabelova 17
Beograd

Ukoliko ste zabrinuti za sigurnost Vašeg doma dok niste u njemu, video nadzor DC Elektronik Plus je pravo rešenje za Vas. Naša osnovna delatnost obuhvata izradu projekata video nadzora po želji i meri klijenta, kao i ugradnju, daljinsku podršku i održavanje.

Alarmni sistemi i video nadzor Protekt Sistem

Aleksandra Ace Simovića 164
Beograd

Osigurajte miran san Vašoj porodici i maksimalnu bezbednost Vašeg poslovnog objekta, uz sigurnosne sisteme Protect Sistem. Naša firma je licencirana za poslovne montaže, puštanje u rad i održavanje sistema tehničke zaštite, kao što su: video nadzor, alarmni sistemi

Satelitske i zemaljske antene Monitor

Milovana Milovanovića 5
Beograd

Firma Monitor se već 25 godina bavi prodajom, montažom i servisom satelitskih i zemaljskih antena, video nadzorom, alarmima, interfonima i kontrolom pristupa. Po Vašem pozivu, naši serviseri dolaze kod Vas i otkanjaju sve kvarove na Vašim satelitskim ili zemaljskim antenama.

Antenall - sigurnosna oprema

Ljiljane Krstić 24
Beograd

Zaštitite Vašu imovinu na pravi način, izaberite sigurnosnu opremu Antenall. Kao jedan od lidera u oblasti sigurnosnih sistema, kompanija Antenall nudi Vam kompletna rešenja i implemetaciju naprednih tehnologija koja zadovoljava najviše kriterijume