Veterinarska ambulanta Palvet

5.0 | 12 ocena
Ulica: Bulevar JNA 34, Jajinci
Grad: Beograd
Opština: Voždovac
Veterinarska ambulanta Palvet
Telefon: 011/

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Neregistrovan korisnik
  20.07.2021 18:29

  Jako smo zadovoljni uslugama veterinarske ambulante Palvet. Imamo dve kuce i dve mace i one su takodje zadovoljne a mi mirni u kuci

  Danijela Stepanovic
  08.06.2019 02:58

  Imam psa i mačku i uvek imam neka pitanja kada je reč o njihovom zdravstvenom stanju, ali i o hrani, zaštiti od crevnih i spoljnih parazita... Kada su u pitanju veterinarske ambulante, ja sam izabrala Veterinarska ambulantu Palvet. Nijednog trenutka se nisam pokajala, jer je osoblje zaista ljubazno, predusretljivo, i prema svakoj kuci, maci ili drugoj životinji se ponašaju prijatno, ljubazno i sa ljubavlju.

  mira durkovic
  24.05.2014 01:12

  Dobar dan zelim :) Nasla sam vas na internetu i imam par pitanja ... Imam macku staru godinu dana koju sam udomila , zivi u stanu ali se desila nezgoda i pala je sa šestog sprata :( ostala je ziva ali... Naime ovdje u Podgorici imamo samo dvije privatne ambulante. Odvela sam je i receno mi je da ima otvoreni prelom zadnje sape i treba operacija koja se radi u Herceg Novom i kosta 150 eura ... Ja nemam ni auto ni toliko para jer se to ne svodi samo na 150 eura jer mora tamo da ostane itd... Ona samo lezi ne moze da ustane hoce u svoju kutiju sa posipom .... Ima li nesto drugo sto moze da se uradi i sta se moze desiti sa njom ako je ne odvedem na operaciju ... ne jede i ne pije vec dva dana .... MOLIM VAS dajte mi jos informacija sta da radim i sta se moze desiti jer sam ostala bez odgovora na sva pitanja .... PUNO POZDRAVA IZ CRNR GORE tj PODGORICE ...

  Snežana
  20.03.2013 05:57

  Brzo smo našli ovu ambulantu. Lak prilaz. Puno mesta za parking. Ljubazno i efikasno osoblje. Pristupačne cene! Preporuka!

  Marko
  25.12.2012 01:59

  Pozvao sam ovog veterinara dok je moj vet bio na godišnjem. Primio nas je jako brzo i rešili smo, lako i jednostavno, problem koji smo imali sa kucom. Topla preporuka!

  Idi na vrh strane