Vantelesna oplodnja Medical Centar nalazi se na teritoriji opštine Palilula u ulici Mije Kovačevića 10. Specijalizovana poliklinika za klasične ginekološke preglede kao i vantelesnu oplodnju....
Pročitaj više

Iskustva i preporuke posetilaca

08.06.2019 02:48
Milos Mandic

Global IVF - Centar za Ginekologiju i Sterilitet je pravo mesto ako je za vas vantelesna oplodnja. Ovo je metoda koja se predlaže parovima koji ne mogu da dobiju decu, i prethodno se urade sve moguće analize, pregledi i ustanovi se u čemu je problem. Moj sin je imao upravo takve poteškoće, i sve se rešilo na najbolji mogući način, tako da sam danas ponosni deka, koji šeta svoju unučicu svakoga dana! Sve preporuke!

08.06.2019 02:46
Dejan Vlaisavljevic

Ne bi trebalo dugo čekati ako ne uspevate da dobijete bebu... Kada je sve u redu, parovi dobijaju bebu za godinu do godinu i po dana, tj. dođe za to vreme do trudnoće. Ipak, nama se to nije dogodilo, pa smo se za pomoć javili u Global IVF - Centar za Ginekologiju i Sterilitet. Savetovana nam je vantelesna oplodnja, koja je, srećom, dala rezultate, i mi danas imamo Anu. Hvala svima na podršci i sve preporuke za ovaj Centar!

08.06.2019 02:45
Pavle Dundjerovic

Svaki mladi bračni par želi dete, pa je tako bio slučaj i sa mnom i mojom devojkom. Ipak, ona nikako nije uspevala da ostane trudna, pa smo se javili u Global IVF - Centar za Ginekologiju i Sterilitet. Tu nam je, nakon pregleda i analiza, savetovano da se uradi vantelesna oplodnja. Zahvaljujući toj metodi, postali smo roditelji, i našoj sreći nema kraja. Želim svima da preporučim Global IVF - Centar za Ginekologiju i Sterilitet, javite se njima i nećete pogrešiti!

08.06.2019 02:44
Julija Miscevic

Vrlo je teško kada nešto mnogo želite, ali nikako ne uspevate da to i ostvarite. Posebno je nezgodno kada je cilj tako bitan, kao dobijanje potomstva. Muž i ja smo više od deset godina pokušavali da dobijemo dete, ali bez uspeha. Onda mi je prijateljica predložila da se obavi vantelesna oplodnja i da posetim Global IVF - Centar za Ginekologiju i Sterilitet. Naša želja se konačno ostvarila i želim da zahvalim svima do neba!

08.06.2019 02:42
Miroslava Anastasijevic

Global IVF - Centar za Ginekologiju i Sterilitet je mesto na kome nam je savetovana vantelesna oplodnja. Naime, dugo sam pokušavala da zatrudnim, i to je sve uzrokovalo čak i probleme u braku, jer smo silno želeli decu. Zahvaljujući vantelesnoj oplodnji, ostala sam u drugom stanju i našoj sreći nije bilo kraja. Svim bračnim parovima koji prolaze kroz ovu, nazvaću je tako - agoniju, predlažem da se obrate Global IVF - Centar za Ginekologiju i Sterilitet, jer zaista ih očekuje prava pomoć!

08.06.2019 02:41
Stevan Stojiljkovic

Sa svojom sadašnjom suprugom sam bio u vezi jako dugo, a onda smo stupili u brak. Međutim, nismo uspevali da dobijemo bebu, iako smo uporno to pokušavali. Ispostavilo se da je vantelesna oplodnja najbolje rešenje a to su nas posavetovali u Global IVF - Centar za Ginekologiju i Sterilitet. Napokon smo uspeli da dobijemo Vanju, divnog dečaka, koji je sada naš centar sveta. Hvala puno i savetujem svim parovima koji imaju isti problem da posete Global IVF - Centar za Ginekologiju i Sterilitet!

08.06.2019 02:39
Katarina Predojevic

Ja imam 37 godina i mislim da sam pre dve godine uhvatila jedan od poslednjim vozova da postanem mama... Čak sam u nekim trenucima i gubila nadu i mirila se sa tim da suprug i ja nećemo imati dece... Ipak, javili smo se u Global IVF - Centar za Ginekologiju i Sterilitet, gde nam je preporučena vantelesna oplodnja. Prihvatili smo, slušali savete lekara i napokon se ostvarili kao roditelji. Hvala od srca!

08.06.2019 02:38
Snezana Milosavljevic

Imam pedeset četiri godine i željno sam očekivala unuku ili unika. Ali, iz nekog razloga, moja snaja i sin nikako nisu uspevali da dobiju bebu... Zato sam im predložila da se jave u Global IVF - Centar za Ginekologiju i Sterilitet, jer sam čula da drugi parovi imaju puno uspeha kada je u pitanju vantelesna oplodnja. I zaista, sve je na kraju bilo kako treba, postala sam baka i sada mogu samo da kažem hvala lekarima i celokupnom osoblju Global IVF - Centar za Ginekologiju i Sterilitet!

08.06.2019 02:37
Miroslav Jelenic

Oduvek sam maštao da ću imati tri sina, a moja supruga je želela tri ćerke. Usaglasili smo se da nije važno šta ćemo imati, samo da je živo i zdravo, ali ipak, javio se problem na koji nismo računali - nismo mogli da začnemo bebu. Javili smo se u Global IVF - Centar za Ginekologiju i Sterilitet, gde nam je savetovana vantelesna oplodnja. Dala je rezultate, srećom, tako da smo sad ponosni roditelji i svoju ćerku volimo najviše na svetu! Hvala lekarima i sve preporuke!

08.06.2019 02:35
Mirjana Vukovic

Moja ćerka je dugo pokušavala sa svojim suprugom da se ostvari kao majka, a ja sam željno očekivala prvo unuče...All, to nikako da se desi. Oni su se tada javili u Global IVF - Centar za Ginekologiju i Sterilitet, gde je ustanovljeno u čemu je problem i ubrzo im je savetovana vantelesna oplodnja. Na kraju je sve ispalo kako treba, a ja sad šetam svog unuka po parku, kao i sve druge srećne bake. Sve preporuke za Global IVF - Centar za Ginekologiju i Sterilitet, iskreno i od srca!

08.06.2019 02:34
Danijela Stepanovic

Ja mislim da je smisao za svakog čoveka da ostavi nešto iza sebe, a to su deca. Moj suprug i ja smo maštali da imamo barem dvoje dece, ali nismo uspevali da dobijemo bebu jako dugo godina. Potrebna nam je bila pomoć i javili smo se u Global IVF - Centar za Ginekologiju i Sterilitet. Nismo pogrešili, jer nam je savetovana vantelesna oplodnja, sve je urađeno kako treba i mi smo postali to što smo samo sanjali a sad je realnost - roditelji smo i imamo malu Jelenu!

08.06.2019 02:32
Darko Milovanovic

Svaki čovek želi da postane roditelj. Moja supruga je oduvek želela da se ostvari kao majka, ali nismo uspevali da dobijemo bebu, iako smo dugo bili u braku. Pomoć smo potražili u Global IVF - Centar za Ginekologiju i Sterilitet. Nakon što je ustanovljeno o čemu se tačno radi u našem slučaju, obavljena je vantelesna oplodnja i tako smo napokon, postali roditelji... Ne možemo da vam opišemo našu sreću i zadovoljstvo! Sve preporuke za Global IVF - Centar za Ginekologiju i Sterilitet!

08.06.2019 02:30
Marko Miljanovic

Moja žena i ja smo hteli da imamo barem troje dece, ali je realnost bila drugačija i nismo mogli da dobijemo niti jedno... A pokušavali smo preko deset godina, i stalno bez uspeha... Uplašili smo se da ćemo ostati bez dece, sve dok se nismo javili u Global IVF - Centar za Ginekologiju i Sterilitet. Oni su nam ulili nadu da rešenje za naš problem postoji, i na kraju se sve dobro završilo, postali smo roditelji, a za sve je zaslužna vantelesna oplodnja. Hvala do neba!

08.06.2019 02:29
Jovana Ristić

Vantelesna oplodnja je poslednja stanica kada se mučite sa tim da postanete roditelji a to vam nikako ne polazi za rukom... Silno smo želeli dete i ja sam se približila skoro četrdesetoj godini. Nismo mogli više da čekamo i javili smo se u Global IVF - Centar za Ginekologiju i Sterilitet. Dobili smo pomoć kakva nam je bila potrebna i sada smo roditelji jednog Dušana, i najsrećniji smo na svetu! Sve preporuke za ovaj centar za vantelesnu oplodnju!

08.06.2019 02:28
Sunčica Bogojević

Global IVF - Centar za Ginekologiju i Sterilitet je mesto kome možemo da budemo zahvalni što sada imamo bebu. Naime, suprug i ja smo više od decenije pokušavali da postanemo roditelji, međutim, to nam nikako nije polazilo za rukom. Shvatili smo da je vantelesna oplodnja najbolje, ili bolje rečeno jedino preostalo rešenje. Ne mogu vam opisati našu sreću kada smo saznali da čekamo bebu, i sad imamo Ivu, koja ima 3 godine!

27.06.2017 09:27
Ilija Radovic

Inseminacije,priprema za vantelesnu oplodnju,spermiogram,histerosalpingografiju,

pracenje trudnoce,papa test,cervikalni i vaginalni bris,laboratorijske analize,

online gratis konsultacija preko interneta.

03.04.2017 11:31
Zoran Josipovic

Vrhunski tim strucnjaka.Bitno je da se,pacijenti koji imaju problem sa infertilitetom,obrate sto ranije pravom doktoru uze specijalizacije za ovu oblast,subspecijalisti za infertilitet i sterilitet,a ne opstem ginekologu.

29.12.2016 08:01
Lazar Ristic

Najefikasnije lecenje steriliteta i otkrivanje uzroka kod muskaraca.Ovo je renomirana klinika koja vec nekoliko godina unazad postize najbolje rezultate na ovom polju i zato ih preporucujem svima.

22.06.2016 10:52
Borislav Milic

Centar za ginekologiju i infertilitet Global IVF nudi vam sledece usluge lecenje muskog i zenskog steriliteta,inseminacije,pripremu za vantelesnu oplodnju,spermiogram,histerosalpingografiju.Sve preporuke,posetite ih na vreme.

11.09.2015 04:58
Miljan Radojičić

Lečenje steriliteta i priprema za vantelesnu oplodnju su mi posle 4 godine vratili veru. Hvala!

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Zdravstvo Vantelesna oplodnja