IngRas.rs
IngRas.rs
Kosovska 7a
Novi Sad Pozovi

Osnovna delatnost preduzeća IngRas iz Novog Sada je inženjering, poslovne usluge i trgovina, a naše poslovanje je usmereno na razne grane industrije. IngRas je generalni distributer i serviser američke kompanije NDC Technologies, Spectris G...
Pročitaj više

  • 3
5.0 | 3 ocena
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Biznis Uzorkovanje

Iskustva i preporuke posetilaca

Irina Petakovic
28.04.2018 11:13

Merenje vlage u prehrambenim namirnicama je nesto sasvim novo za mene, ali zahvaljujuci internetu i stalnoj edukaciji covek uvek nesto novo nauci. Nisam ni znala da u mom rodnom Novom Sadu ima firma koja se bavi ovom tehnologijom koja je koliko sam shvatila veoma znacajna i za nas krajnje korisnike kao bi dobili syo kvalitetnije proizvode za upotrebu.

Ivan Stojanovic
24.07.2017 01:42

Koliko je meni poznato, uzorkovanje nije ni malo jednostavan posao. Samim tim to znaci da i nije bas previse ni jeftin. Pre svega je onda vazno da pronadjete mesto kao sto je IngaRas.rs koje je pri tome poslom uzorkovanja u Novom Sadu bavi jedna veoma dug niz godina.

Marko Petrovic
05.07.2017 01:56

Po meni samo treba da znate da je ovo jedan veoma zahtevan i odgovoran posao kako god da okrenete.

Biljana Brankovic
24.05.2017 11:11

Meni je licno veoma vazno da Ing.rs bude pre sve ga veoma odgovorna u svom radu, pre svega u smislu vremena koje joj je potrebno da se urade adekvatne analize.

Dusan Markovic
21.05.2017 03:14

kako god da okrenete, uzorkovanje je jedan veoma odgovoran posao. Biznis jeste takav da je tek poceo da se razvija ali u Novom Sadu zaista postoji veliki broj firmi koje ga rade na zaista an i vise nego dobar nacin. jedna od njih je Ingras.rs.