Kontakt podaci za vašu firmu

IngRas.rs

  • 3
5.0 | 3 ocena
Osnovna delatnost preduzeća IngRas iz Novog Sada je inženjering, poslovne usluge i trgovina, a naše poslovanje je usmereno na razne grane industrije. IngRas je generalni distributer i serviser američke kompanije NDC Technologies, Spectris ...
Pročitaj više
Kosovska 7a
Novi Sad

Iskustva i komentari posetilaca

28.04.2018 11:13
Irina Petakovic
Merenje vlage u prehrambenim namirnicama je nesto sasvim novo za mene, ali zahvaljujuci internetu i stalnoj edukaciji covek uvek nesto novo nauci. Nisam ni znala da u mom rodnom Novom Sadu ima firma koja se bavi ovom tehnologijom koja je koliko sam shvatila veoma znacajna i za nas krajnje korisnike kao bi dobili syo kvalitetnije proizvode za upotrebu.
24.07.2017 01:42
Ivan Stojanovic
Koliko je meni poznato, uzorkovanje nije ni malo jednostavan posao. Samim tim to znaci da i nije bas previse ni jeftin. Pre svega je onda vazno da pronadjete mesto kao sto je IngaRas.rs koje je pri tome poslom uzorkovanja u Novom Sadu bavi jedna veoma dug niz godina.
05.07.2017 01:56
Marko Petrovic
Po meni samo treba da znate da je ovo jedan veoma zahtevan i odgovoran posao kako god da okrenete.
24.05.2017 11:11
Biljana Brankovic
Meni je licno veoma vazno da Ing.rs bude pre sve ga veoma odgovorna u svom radu, pre svega u smislu vremena koje joj je potrebno da se urade adekvatne analize.
21.05.2017 03:14
Dusan Markovic
kako god da okrenete, uzorkovanje je jedan veoma odgovoran posao. Biznis jeste takav da je tek poceo da se razvija ali u Novom Sadu zaista postoji veliki broj firmi koje ga rade na zaista an i vise nego dobar nacin. jedna od njih je Ingras.rs.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
BIZNIS Uzorkovanje