For you putovanja i krstarenja

5.0 | 4 ocena
Ulica: Trg Kralja Milana 8
Grad: Niš
For you putovanja i krstarenja
Telefon: 018/
Mobilni: 064/
www.foryou.rs

O nama

FOR YOU PUTOVANJA I KRSTARENJA

Turistička agencija For You putovanja i krstarenja je porodična agencija nastala sa željom da svim ljubiteljima putovanja ponudi aranžmane skrojene po njihovoj meri. Bilo da su Vaš izbor svetski poznate destinacije, evropski gradovi, letovanja, zimovanja, individualna ili grupna putovanja, nudimo Vam bogatu ponudu aranžmana vodećih tour-operatera iz Srbije i Evrope. Takođe, bavimo se prodajom avio, autobuskih i železničkih karti, po najpovoljnijim uslovima.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, znanju, stručnosti i ljubaznosti našeg tima, u mogućnosti smo da Vam ponudimo najbolja rešenja i opcije za Vaše putovanje iz snova. Posredstvom agencije For You možete uživati na nekim od najaktuelnijih letnjih destinacija: Grčka, Italija, Bugarska, Španija, Crna Gora.

Ukoliko tragate za idealnom destinacijom za miran odmor, u prelepom ambijentu netaknute prirode, naša preporuka je ostrvo Limnos koje se nalazi na severu Egejskog mora. Ostrvo Limnos je od davnina poznato po svojim prirodnim lepotama: zaklonjeni zalivi, dugačke plaže, panorama vulkanskih stena, lokalni proizvodi odličnog kvaliteta i posebnog ukusa. Glavni grad ostrva Mirina karakterišu tradicionalne popločane ulice, stare kamene palate, promenade uz more, kao i prelepi Vizantijski Zamak sa koga se pruža impresivan pogled na ceo grad.

Turistička agencija For You predstavlja još jedan biser Grčke, ostrvo Evia koje se nalazi na oko 200km južno od Soluna. Ovo drugo po veličini ostrvo u Grčkoj karakteriše bogata flora i fauna, povoljni klimatski uslovi, duga sezona, mnoštvo prelepih plaža i termalnih izvora, što ga ubraja u neke od najpopularnijih turističkih destinacija. Omiljena mesta među turistima su Pefki, Asmini, Limni, Edipsos itd.

Sve ljubitelje Apeninskog poluostrva oduševiće naša ponuda aranžmana za letovanje u Italiji. Posetite čuvenu Liguriju (obalu cveća) koja je smeštena između mora i planina koje se izdižu strmo iza nje. Neki od turističkih bisera koje ćete obići na ovom putovanju su San Remo, Portofino, Nica, Kan, Monte Karlo. Iz naše ponude izdvajamo i letovanje u Kalabriji, jednoj od 20 italijanskih pokrajina, koja se nalazi na jugu Apeninskog poluostrva. Predivna priroda, plaže od belog peska, prozirno i čisto more, očaraće Vas na prvi pogled.

Agencija For You poseduje i bogatu ponudu aranžmana za letovanje na najlepšim plažama Bugarske: Nesebar, Sunčev Breg, Sozopl, Kiten, Pomorje, Primorsko, Zlatni Pjasci, Albena, Elenite, Varna, Burgas. Ako volite da letujete u komšiluku, naša preporuka je Crna Gora sa svojim biserima poput Budve, Herceg Novog, Bečića, Sutomora, Kotora, Igala, Ulcinja, Petrovca, Tivta, Svetog Stefana, Bara...

Još jedna delatnost naše agencije je prodaja avio, autobuskih i voznih karata, po najpovoljnijim cenama. Kao ovlašćena agencija Železnica Srbije, možemo da Vam ponudimo karte za sve destinacije koje se nalaze na njihovom redu vožnje, po istim uslovima kao da kartu kupujete na stanici.

Ne oklevajte, već posetite agenciju For You i izaberite putovanje po Vašoj meri. Naše ljubazno i stručno osoblje će se potruditi da sve Vaše želje sprovede u delo.

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 09-20h
subota od 09-15h

For You putovanja i krstarenja, Trg kralja Milana 8, Niš

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Neregistrovan korisnik
  31.08.2021 15:51

  Sve Preporuka za agenciju

  Firme u blizini

  Big Star Nis, Cara Dusana 65, Nis , Niš
  Turisticka agencija Euroturs Nis, Cara Dusana 94, Nis, Niš
  Globus travel shop Nis, Cara Dusana 41, Nis, Niš
  NiTravel Nis, TPC Kalca, Nis, Niš
  Halo Travel Nis, Obrenoviceva 17, Nis, Niš