O nama - THULE SRBIJA 3 (TORBE I TAŠNE)


Specijalizovana radnja za prodaju Thule opreme, Thule Shop Beograd nudi kompletan asortiman proizvoda renomiranog švedskog brenda na jednom mestu. U ponudi jedne od najbolje opremljenih radnji u regionu, pa i svetu, očekuju Vas originalni Thule proizvodi za autoindustriju, sport i rekreaciju.

Lav auto d.o.o. je generalni uvoznik i distributer švedskog brenda Thule za Srbiju i Makedoniju. Thule je jedna od najvećih svetskih kompanija koja je osnovana davne 1942. godine sa ciljem da ponudi najkvalitetnije proizvode u oblasti autoindustrije. Pored vrhunske auto opreme, u najnovije proizvode ove kompanije ubraja se oprema za sport i rekreaciju namenjena svim ljubiteljima prirode i aktivnog načina života.

U Thule Shop-u možete pogledati i nabaviti sledeće proizvode iz bogate Thule ponude:
-Krovni nosači
-Krovne kutije
-Nosači za bicikle
-Nosači rekvizita za sportove na vodi
-Nosači rekvizita za zimske sportove
-Lanci za sneg
-Putne i sportske torbe
-Ranci za foto opremu i prenosne računare
-Zaštitne maske za mobilne telefone i tablete
-Dečja kolica
-Dečje prikolice za bicikle
-Dečja sedišta za bicikle
-Torbe, korpe i nosači za bicikle

Bilo da je reč o kraćem izletu ili dužem putovanju, Thule koferi i putne torbe omogućavaju da spakujete sve što Vam je neophodno na pametan, bezbedan, praktičan i moderan način. Izrađene od najkvalitetnijih materijala, Thule torbe su dizajnirane tako da izdrže i najteže uslove putovanja, pri čemu pružaju efikasnu zaštitu Vaše opreme i prtljaga. Usklađeni sa standardima za unos prtljaga u avion, izuzetno funkcionalni robusni Thule koferi sa točkićima, elegantni ručni prtljag ili putne torbe, olakšaće Vaše putovanje do željene destinacije.

Svim ljubiteljima snežnih padina namenjena je posebna linija Thule torbi za ski opremu koja pruža maksimalnu zaštitu za skije ili snoubord. Posebno mesto u ponudi zauzima veliki izbor rančeva za planinarenje, pešačenje, vožnju biciklom..., koji omogućavaju da praktično i elegantno prenesete opremu na krajnje odredište i uživate u putovanju.

Thule Shop Beograd nudi i veliki izbor opreme za Vaš mobilni telefon, tablet, računar ili foto aparat koja je maksimalno prilagođena uređaju, što garantuje najbolju zaštitu i jednostavno korišćenje opreme. Iz naše ponude posebno se izdvajaju futrole za iPad, iPhone i Samsung telefone i tablete koje omogućavaju da uživate u svakoj avanturi, bez brige za bezbednost Vašeg uređaja.

Šta god da Vas pokreće, gde god da krenete, šta god da nosite sa sobom, Thule će podržati Vašu strast. Posetite nas i zavirite u THULE svet, svet koji je napravljen tako da Vam olakša aktivan život, bilo u gradu ili prirodi.

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 09-18h
subota od 09-16h

Pratite nas putem društvenih mreža:
Facebook: www.facebook.com/lavauto.rs/
Instagram: www.instagram.com/lav_auto_beograd/
Sajt: www.lavauto.rs/thule
E-mail: thule@lavauto.rs

Thule Srbija, Tošin bunar 179 (iza Airport City-ja), Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Trgovina Torbe i tašne
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Thule Srbija torbe i tašne
  • Thule Srbija torbe i tašne,
  • Thule Srbija,
  • Thule torbe i tašne Novi Beograd,
  • Thule torbe,
  • Thule tašne,
  • Thule Srbija torbe i tašne radno vreme