O nama - DE VALK TEPISI

Belgijsko-srpska firma De Valk postoji već 13 godina i sa ponosom predstavlja svoju bogatu kolekciju tepiha i podnih obloga. Od skromne prodavnice tepiha danas smo postali velika kompanija za opremanje poslovnih i stambenih prostora kvalitetnim podnim oblogama. Naše maloprodajne objekte možete pronaći u Pančevu i Valjevu.

U ponudi imamo tepihe različitih kvaliteta, kao i metražne podloge koje se mogu naručiti u dimenzijama koja odgovaraju vašoj prostoriji. Ukoliko opremate stan ili poslovni prostor, sigurni smo da imamo pravi proizvod za vas.

Tepisi:

  • Moderni tepisi
  • Klasični tepisi
  • Dečiji tepisi

U ponudi imamo tepihe različitog tkanja, ravne, čupave i reljefne koji mogu biti od veštačkog i prirodnog vlakna (vuna, viskoza, lyocel, itd.).

Staze: Za vaš hodnik, stepenice ili hol u prijatnim dekorativnim bojama koje mogu smiriti prostor ili ga učiniti veselijim.

Itisoni će dati toplinu vašem prostoru jer se prostiru od zida do zida tako da ćete imati i funkcionalnu podnu oblogu koja će ukrasiti ali i zagrejati vaš prostor.

Veštačka trava: Odličan izbor za terase, dvorišta ili balkone. Mekana podloga za vaša stopala u omiljenom kutku vašeg doma. Veštačku travu, različite visine i kvaliteta, sečemo prema vašem prostoru ili dostavljamo u rolnama.

Vinil: Naša delatnost nije bazirana samo na meke podne obloge, već i na vinil podove. Prvoklasni topli podovi, dostupni u dezenima drveta, kamena ili u boji, odličan su izbor po pitanju dugotrajnosti, nepropusnosti i termoizolacije.

Otirači: Pored podnih obloga u vašem domu, otirači su prvo što vide vaši gosti kada dolaze kod vas. Zato je važno da i njima posvetite malo pažnje i izaberete model koji će biti praktičan i estetski uklopiv.

Ukoliko opremate svoj dom slobodno nas pozovite ili svratite u neki naš maloprodajni objekat. Tu smo da pomognemo svojim savetom oko izbora najbolje podloge koja će odgovarati vašem načinu života!

Dobro došli!

Radno vreme:

Ponedeljak-petak 8:30-20:30

Subota: 9-17h

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Kuća Tepisi
Osnovni proizvodi/usluge za firmu De Valk tepisi
  • De Valk tepisi,
  • De Valk tepisi Pančevo,
  • De Valk tepisi radno vreme