Stonoteniski klub Palilula

 • 1
3.90 | 10 ocena
 • Ulica: Kornatska 2, Beograd
 • Opština: Palilula
 • Grad: Beograd
 • Mobilni: 063/Prikaži broj

O nama - STONOTENISKI KLUB PALILULA


Stonoteniski klub „Palilula“ nalazi se u Kornatskoj ulici broj 2, u naselju Višnjica, na Karaburmi u Beogradu. Naš klub za stoni tenis postoji i radi nešto više od 6 godina, okupljajući svakodnevno na jednom mestu, veliki broj ljubitelja stonog tenisa i rekreacije.

Zahvajujući mnoštvu svojih pozitivnih strana, stoni tenis se kao vid sporta i rekreacije preporučuje jednako deci i odraslima. Najmlađima stoni tenis omogućava da razviju dobru percepciju, postanu veoma brzi, okrenti i snalažljivi, dok starijim osobama služi kao savršen vid rekreacije.

Stonoteniski klub „Palilula“ obezbedio je svim svojim članovima profesionalne uslove za igru i svu neophodnu opremu, koju mogu iznajmiti po želji. Naš cilj je pre svega stvaranje prijatnog okruženja u kom će Vam biti zadovoljstvo da trenirate i da se rekreirate u društvu prijatelja ili kolega sportista. Klimatizovan prostor našeg kluba pružiće Vam idealne uslove za demonstraciju Vaših veština.

ŠKOLA STONOG TENISA

U okviru našeg stonoteniskog kluba, postoji i škola stonog tenisa, namenjena deci uzrasta od 6 do 17 godina. Stručni treneri sa višegodišnjim iskustvom, zaduženi su za rad sa decom i mladima, koji žele da se upoznaju sa lepotama koje skriva ovaj jedinstven vid sporta. Pegadoškim pristupom, naš stručni trenerski tim, nastoji da decu uvede u magučni svet stonog tenisa, koji blagotvorno deluje na um i telo.

Termini škole stonog tenisa:

 • - 3 puta nedeljno po 1,5h – utorkom, četvrtkom i nedeljom
  * mogućnost menjanja termina po potrebi


Klub za stoni tenis „Palilula“ praktikuje održavanje:

 • - rekreativnih stonoteniskih turnira
 • - individualnih treninga
 • - rekreativnih treninga
 • - profesionalnih treninga


Budući da za bavljenje stonim tenisom gotovo da ne postoji gornja starosna granica, jer nema fizičkih prepreka zašto se neko ne bi bavio ovim sportom, ova karakteristika ga čini veoma popularnim i među najstarijim generacijama.

Naime, rekreativni stoni tenis se preporučuje 2 puta nedeljno po sat vremena, tokom kojih pojedinac u skladu sa svojim mogućnostima može da postigne izvanredne rezultate.

Nakon završenog treninga, možete iskoristiti prostor za sedenje i osvežiti se sokovima ili energetskim pićima, koja su Vam na raspolaganju.

U neposrednoj blizini kluba, nalazi se parking za vozila naših posetilaca.

Radno vreme kluba:
- svakog dana od 11 – 24h

Rekreativni stonoteniski turniri.
Sportski i rekreativni stoni tenis.
Škola stonog tenisa za decu od 6 – 17 godina.
Posetite nas i uživajte u sportu i rekreaciji.
Stonoteniski klub „Palilula“ Višnjica, Karaburma, Beograd.

Iskustva i preporuke posetilaca

12.10.2018 04:56
Nikola Gavrilovic

Odlican vid rekreacije i zbave!Igranje stonog tenisa mogu igrati sve generacije. Ovde mozete posle treniranja i da se osvezite picem po vasem izboru,jer postoji i kafe.

13.07.2016 01:28
Milos Topalovic

Termini se odrzavaju tri puta nedeljno.Moj sin je odusevljen ovim dinamicnim sportom.Zanimljivo trosi slobodno vreme a i integrisao u grupu kvalitetnih osoba.Treneri su veoma pazljivi i posvecuju mu dosta paznje.

31.05.2016 11:56
Ana Milosavljevic

Stoni tenis je jedan od najzanimljivijih i najdinamicnijih sportova i zato se preporucuje kako odraslima tako i deci.Ovde sam pronasla pravo drustvo jer ovaj klub okuplja veliki broj rekreativaca i ljubitelja stonog tenisa.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Sport i kultura Stoni tenis
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Stonoteniski klub Palilula
 • stonoteniski klub palilula,
 • stoni tenis na paliluli