Kontakt podaci za vašu firmu
Preduzeće Paxel kao generalni zastupnik nemačko-austrijske kompanije Schaumann za Srbiju, nudi veliki izbor komponenti za sve vrste životinja. Naša stočna hrana obezbeđuje zdravu i ekonomičnu proizvodnju, kao i prirodan i zdrav razvoj Vaši...
Pročitaj više
Bulevar Mihaila Pupina 117a
Novi Beograd,Beograd

Anmis - Salvana Premiksi

  • 1
5.0 | 3 ocena
Ukoliko želite da Vaše životinje budu zdrave i jake, ponudite im ishranu koja zadovoljava sve njihove potrebe. U ponudi kompanije Anmis očekuju Vas premiksi za sve vrste domaćih životinja nemačke firme Salvana, čiji smo generali distribute...
Pročitaj više
III Nova 15
Surčin,Beograd

Korisnik je dodao stavku PRE.STARTER BOMI_N 25 kilograma iz cenovnika kao omiljenu.

Stocna hrana Hranilica

  • 1
5.0 | 3 ocena
Kompletna ponuda stočne hrane.Hrana za koke nosije, tovne piliće, prasiće, svinje, krave, koze i druge domaće životinje,uz mogućnost odloženog plaćanja do 90 dana,kao i besplatan prevoz za veće kolicine robe… ...
Pročitaj više
Zrenjaninski put 152/1E
Borča,Beograd
Agro koka stočna hrana...
Pročitaj više
Areola com uvoz stočne hrane...
Pročitaj više
Biochem Balkan kupovina stočne hrane...
Pročitaj više
Forma vit plus stočna hrana...
Pročitaj više
Golub stočna hrana...
Pročitaj više
Gross market...
Pročitaj više
Inberg stocna hrana...
Pročitaj više
Maki stocna hrana...
Pročitaj više
Meljak stocna hrana...
Pročitaj više

Pre 1 d poslednji put pozvana firma

Milica stočna hrana...
Pročitaj više
Patent komerc stočna hrana...
Pročitaj više
Perastra stocna hrana...
Pročitaj više
Sto posto stocna hrana...
Pročitaj više
Vitafor stocna hrana...
Pročitaj više
Zarkovic stocna hrana ...
Pročitaj više

Iskustva i preporuke posetilaca

27.08.2018 12:52
Nikola Gavrilovic
Odlican izbor,kvalitet stocne hrane uz definitivno najpovoljnije cene vas ocekuje u HRANILICI. Jos dodatna povoljnost jeste u odlozenom placanju i do 90 dana!
27.08.2018 12:48
Milena Djukic
Firma ANMIS vam nudi odlicnu saradnju i tacnu isporuku stocene hrane i premiksa.Uz odlican kvalitet napredak stoke je zagarantovan!
Zelite da na jedan kvalitetan nacin uzgajate stoku a pritom da im obezbedite kvalitetnu ishranu onda vam sa sigurnoscu tvrdim da je PAXEL DOO pravi izbor za vas!Odlicni premiksi i proteinski koncentrati za vasu stoku.
28.06.2018 12:13
Dalibor Stankovic
sa firmom anmis salvana premiksi saradjujem vec godinu dana I veoma sam zadovoljan sa njihovom ponudom stocne hrane i premiksima. Svaka preporuka za firmu Anmis
27.04.2017 10:54
Kristina Milosevic
Paxel konstantno radi na razvoju mreze prodaje u svim delovima zemlje i usitnjenim pakovanjima proizvoda nastoji da se priblizi i malim proizvodjacima.Zahvaljujuci celovitom konceptu ishrane,sa preventivom lecenja,ovi premiksi za stocnu hranu obezbedjuju zdravu i ekonomicnu proizvodnju.
27.04.2017 10:51
Kristina Milosevic
Konstantnim prosirenjem njihove ponude nastoje da opravdaju vase poverenje i zadovoljimo vase potrebe za raznovrsnoscu proizvoda visokog kvaliteta.Pristupacne cene,predstavljaju jos jedan od razloga zasto se mnogi odlucuju upravo za njih.
23.02.2017 11:48
Andrija Atanaskovic
Ako zelite da postignete vrhunske rezultate u stocarstvu oni su pravi izbor za vas.To su proizvodi renomiranog Austrijskog proizvodjaca.Kvalitet je na zavidnom nivou,kako hrane tako i premiksa za istu.
23.02.2017 11:45
Milos Topalovic
Najpovoljnije cene stocne hrane.Odlozeno placanje na devedeset dana.Sva hrana je vrhunskog kvaliteta jer se o kvalitetu robe obraca najveca paznja.Posetite ih i postanite njihov stalni partner.
11.07.2016 12:09
Milos Bozovic
Najveci izbor stocne hrane i premiksa za sve vrste domacih zivotinja.Kvalitet je vrhunski a obezbedjen je i prevoz robe za vece kolicine na kucnu adresu kao i odlozeno placanje na devedeset dana.
Najkvalitetniji premiksi iz inostranstva.Paxel doo na jednom mestu nudi veliki izbor komponenti,kao sto su premiksi i proteinski koncentrati za prasad i svinje u tovu, premiksi i proteinski koncentrati za krave i tovnu junad,premiksi i proteinski koncentrati za koke nosilje i brojlere.
24.05.2016 01:17
Maja Matic
Hranilica vam nudi najveci izbor stocne hranu i komponent za stocnu hranu,kao i kompletnu ponudu hrane za koke nosije,tovne pilice,prasice,svinje.Kvalitet je na zavidnom nivou a cene povoljne.Sve preporuke.
07.08.2015 02:24
Marija Andrić
Stočna hrana hranilica nudi najveći izbor stočne hrane po povoljnim cenama u Borči!
04.04.2015 10:15
Milan Ilić
Najpovoljnija stocna hrana u Beogradu, daju i na odlozeno placanje..
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Poljoprivreda Stocna hrana