Sto od kovanog gvožđa ostavlja utisak. Kovano gvožđe je sinononim za eleganciju, otmenost, sofisticiranost i prefinjenost. Iako je u pitanju metal, gvožđe vašem prostoru daje notu topline i prijatnosti. Ipak, da bi kovano gvožđe postalo tako skupoceno i cenjeno kao što je danas, trebalo je da prođe mnogo vremena.

Pročitaj više

Izaberite neku od firmi gde mozete naci ponudu za STO OD KOVANOG GVOŽĐA

Beograd

KovanoGvozdje.rs
KovanoGvozdje.rs
Dobanovački put 36
Zemun Pozovi

Izrada kapija i ograda , balkona, zastitnih resetki , nadstresnica, gelendera i drugih proizvoda od metala i kovanog gvozdja....
Pročitaj više

D&S Universal
D&S Universal
Draginje Adamovic bb
Palilula Pozovi

Ukoliko Vam je potrebna izrada ograda, kapija ili nadstrešnica, firma D&S Universal je prava adresa za Vas. Pored toga, bavimo se izradom nameštaja od kovanog gvožđa kojim možete ulepšati Vašu terasu ili dvorište. Takođe, vršimo razne vrste...
Pročitaj više

Kovano gvozdje Invar
Kovano gvozdje Invar
Senjska 8b
Zemun Pozovi

Kovano gvožđe Invar karakteriše visok kvalitet izrade i moderan dizajn, uz izuzetno pristupačan raspon cena. U našoj ponudi proizvoda od kovanog gvožđa očekuju Vas kapije, različite vrste ograda, stepenice, nameštaj koji će na pravi način opl...
Pročitaj više

Milojević kovano gvožđe
Milojević kovano gvožđe
Mlatišumina 21
Vračar Pozovi

Kovano gvožđe Milojević nalazi se na Vračaru. Radionica nameštaja, svećnjaka, kapija, ograda i svih drugih predmeta koji mogu da se naprave od gvožđa po meri i dimenzijama klijenata....
Pročitaj više

AKCIJE koje mozete iskoristiti za POPUST na STO OD KOVANOG GVOŽĐA

Komplet dve stolice i sto sa staklom ručni rad od kovanog gvožđa
27000 24000
Komplet dve stolice i sto sa staklom ručni rad od kovanog gvožđa AKCIJA ističe za Preuzmi kupon
Stolovi baštenski unikatni!
14000 11900
Stolovi baštenski unikatni! AKCIJA ističe za Preuzmi kupon
Baštenski sto sa staklom - unikat!
18000 15000
Baštenski sto sa staklom - unikat! AKCIJA ističe za Preuzmi kupon
Pogledajte sve kupone
Arte metallum kovačko bravarska radionica
Arte metallum kovačko bravarska radionica
Rade Kondića 15b
Zvezdara

Arte metallum je kovačko-bravarska radionica nalazi se na Zvezdari. Bavi se izradom i montažom kapija, ograda i nadstrešniica od kovanog gvožđa, metala i čelika....

Des Design - Kovano gvožđe
Des Design - Kovano gvožđe

Palilula

„Des Design“ se već godinama bavi proizvodnjom unikatnog nameštaja od kovanog gvožđa, kao i kapija, ograda i stepeništa koje se prave u kombinaciji sa kovanim gvožđem, drvetom, staklom....

Sto od kovanog gvožđa ostavlja utisak. Kovano gvožđe je sinononim za eleganciju, otmenost, sofisticiranost i prefinjenost. Iako je u pitanju metal, gvožđe vašem prostoru daje notu topline i prijatnosti. Ipak, da bi kovano gvožđe postalo tako skupoceno i cenjeno kao što je danas, trebalo je da prođe mnogo vremena.

U prošlosti, iskusni i umetnički nastrojeni kovači, počeli su gvožđu da daju različite oblike, menjajući tako njegovu prvobitnu namenu da služi isključivo kao materijal za izradu oruđa, alata i oružja. Ljudi su shvatili da se od kovanog gvožđa može praviti nameštaj – stolovi, stolice, kreveti, klupe, sofe, ogledala, svećnjaci, kovani čiviluci, police, pribori za kamin, držači za kišobrane, držači za novine, zidne lampe, podne lampe od kovanog gvožđa, police za vino, čiviliuci za peškire...

U našem tekstu ćemo se posvetiti stolovima od kovanog gvožđa, pa možete da pročitate zanimljive i korisne informacije o tome kako se isti izrađuju, naručuju, kolika im je cena i slično.

Sto od kovanog gvožđa izrada

Ovako kvalitetan i dugovečan komad nameštaja možete da poručite da se izradi, i to na taj način da do najsitnijeg detalja zadovoljava sve vaše želje kada je u pitanju funkcionalnost i estetika.

Gotovo se podrazumeva da će i stolice takođe biti izrađene od kovanog gvožđa, kako bi sve činilo jednu lepu i harmoničnu celinu.

Možda niste znali, ali u toplim podnebljima kao što je Mediteran, nemaštaj izrađen od metala je neizostavan u svakom domaćinstvu. To su uglavnom komadi od kovanog gvožđa, i takvi stolovi i stolice deluju veoma rustično i sentimentalno.

Kovano gvožđe se ponovo vraća u modu kada je u pitanju savremeno opremanje ambijenta, tako da nameštaj od ovog materijala koji je izrađen u etno stilu deluje vrlo egzotično.

Veoma su aktuelni trpezarijski setovi od kovanog gvožđa, kao i stolice u raznim bojama. Dobro je znati da se kovano gvožđe veoma lako održava, a predmeti za kuću, kao što su sto ili stolice, poliraju se do visokog sjaja, i uz pomoć posebnih sredstava štite od korozije.

Sto od kovanog gvožđa prodaja

Ispod našeg teksta nalaze se oglašene firme koje se bave izradom i prodajom nameštaja od kovanog gvožđa. Na njihovim lepo osmišljenim web prezentacijama pronaći ćete svojevrsne kataloge, stolova koji su već izrađeni i koje možete odmah da poručite.

Ako ste se odlučili za izradu, moguće je kombinovanje nekih elemenata, a ako želite kupovinu, birate sto iz kataloga koji u potpunosti zadovoljava sve vaše kriterijume. Stolovi mogu posedovati gornje ploče od drveta, stakla, čelika, mozaika od granita ili keramičkih pločica, iverice ili medijapana, granita, kamena ili njihove kombinacije.

Sto od kovanog gvožđa cene:

Ukoliko birate nameštaj od kovanog gvožđa, na prvom mestu dobijate kvalitet i dugovečnost, što znači da stolove izrađene od ovog materijala možete da koristite u dugom nizu godina. Takođe su vam zagarantovani stil i elegancija, pa će u tom smislu i kupci sa najvišim zahtevima biti sasvim zadovoljni izborom.

Za stolove od kovanog gvožđa potrebno je izdvojiti od 160 evra sve do 520 evra za pojedine modele.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta.

Ostavite komentar
Ocenite tekst

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Janko Zivanovic
  10.05.2017 09:21

  Mora on da se lepo plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena.

  Ljubinka Sreckovic
  25.04.2017 10:33

  Po meni su ovo ubedljivo najbolji stolovi.

  Petar Jankovic
  12.04.2017 12:00

  Po pravilu, sto se ovog stola tice, sigurno je kvalitet nesto sto vam ne gine.

  Nikolina Pantelic
  28.03.2017 12:08

  Sto se ovog stola tice, sigurno da pre ili kasnije mozete videti sta je kvalitet.

  Ivan Stojanovic
  13.03.2017 01:53

  Sigurno da ovakva vrsta stola dosta znaci pre ili kasnije.

  Jana Stankovic
  22.02.2017 10:46

  Sto se tice stola od kovanog gvozdja, veoma je vazno da odmah znate da je veoma bitno da se odlcuite za kvalitet. Sve drugo je manje vazno.

  Marko Petrovic
  06.02.2017 08:52

  Ovo je koliko je samo meni poznato, sto koji moze da bude bas dobrog kvaliteta. Ako se vec za njega odlucie, sigurno je samo to da se nikako necete pokajati.

  Biljana Brankovic
  25.01.2017 08:20

  U svakom slucaju je ovo posebna vrsta stola, koja tacno treba da se uklopi u odredjenu vrstu ambijenta.

  Dusan Markovic
  06.01.2017 11:05

  Ovo je u svakom slucaju posebna vrsta stola po cijem pitanju definitivno ne treba i ne mozete nesto da uradite.