Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Sto od kovanog gvožđa
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Baštenska garnitura - unikat!

Akcija -17% 250 Din.
Baštenska garnitura - unikat - 250 evra! Milojević kovano gvožđe!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Baštenski sto sa staklom - unikat!

Akcija -17% 15000 Din.
Baštenski sto sa staklom - unikat - 15.000 din! Milojević kovano gvožđe!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Stolovi baštenski unikatni!

Akcija -15% 11900 Din.
Stolovi baštenski unikatni! - 11.900 din! Milojević kovano gvožđe!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Sto od kovanog gvožđa

Kovano gvožđe je sinononim za eleganciju, otmenost, sofisticiranost i prefinjenost. Iako je u pitanju metal, gvožđe vašem prostoru daje notu topline i prijatnosti. Ipak, da bi kovano gvožđe postalo tako skupoceno i cenjeno kao što je danas, trebalo je da prođe mnogo vremena.

sto od kovanog gvožđa

 

U prošlosti, iskusni i umetnički nastrojeni kovači, počeli su gvožđu da daju različite oblike, menjajući tako njegovu prvobitnu namenu da služi isključivo kao materijal za izradu oruđa, alata i oružja. Ljudi su shvatili da se od kovanog gvožđa može praviti nameštaj – stolovi, stolice, kreveti, klupe, sofe, ogledala, svećnjaci, kovani čiviluci, police, pribori za kamin, držači za kišobrane, držači za novine, zidne lampe, podne lampe od kovanog gvožđa, police za vino, čiviliuci za peškire...

U našem tekstu ćemo se posvetiti stolovima od kovanog gvožđa, pa možete da pročitate zanimljive i korisne informacije o tome kako se isti izrađuju, naručuju, kolika im je cena i slično.

Sto od kovanog gvožđa izrada

Ovako kvalitetan i dugovečan komad nameštaja možete da poručite da se izradi, i to na taj način da do najsitnijeg detalja zadovoljava sve vaše želje kada je u pitanju funkcionalnost i estetika.

Gotovo se podrazumeva da će i stolice takođe biti izrađene od kovanog gvožđa, kako bi sve činilo jednu lepu i harmoničnu celinu.

sto od kovanog gvožđa cene

 

Možda niste znali, ali u toplim podnebljima kao što je Mediteran, nemaštaj izrađen od metala je neizostavan u svakom domaćinstvu. To su uglavnom komadi od kovanog gvožđa, i takvi stolovi i stolice deluju veoma rustično i sentimentalno.

Kovano gvožđe se ponovo vraća u modu kada je u pitanju savremeno opremanje ambijenta, tako da nameštaj od ovog materijala koji je izrađen u etno stilu deluje vrlo egzotično.

Veoma su aktuelni trpezarijski setovi od kovanog gvožđa, kao i stolice u raznim bojama. Dobro je znati da se kovano gvožđe veoma lako održava, a predmeti za kuću, kao što su sto ili stolice, poliraju se do visokog sjaja, i uz pomoć posebnih sredstava štite od korozije.

Sto od kovanog gvožđa prodaja

Ispod našeg teksta nalaze se oglašene firme koje se bave izradom i prodajom nameštaja od kovanog gvožđa. Na njihovim lepo osmišljenim web prezentacijama pronaći ćete svojevrsne kataloge, stolova koji su već izrađeni i koje možete odmah da poručite.

Ako ste se odlučili za izradu, moguće je kombinovanje nekih elemenata, a ako želite kupovinu, birate sto iz kataloga koji u potpunosti zadovoljava sve vaše kriterijume. Stolovi mogu posedovati gornje ploče od drveta, stakla, čelika, mozaika od granita ili keramičkih pločica, iverice ili medijapana, granita, kamena ili njihove kombinacije.

Sto od kovanog gvožđa cene:

Ukoliko birate nameštaj od kovanog gvožđa, na prvom mestu dobijate kvalitet i dugovečnost, što znači da stolove izrađene od ovog materijala možete da koristite u dugom nizu godina. Takođe su vam zagarantovani stil i elegancija, pa će u tom smislu i kupci sa najvišim zahtevima biti sasvim zadovoljni izborom.

Za stolove od kovanog gvožđa potrebno je izdvojiti od 160 evra sve do 520 evra za pojedine modele.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Iskustva i preporuke posetilaca

10.05.2017
Janko Zivanovic

Mora on da se lepo plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena.

25.04.2017
Ljubinka Sreckovic

Po meni su ovo ubedljivo najbolji stolovi.

12.04.2017
Petar Jankovic

Po pravilu, sto se ovog stola tice, sigurno je kvalitet nesto sto vam ne gine.

28.03.2017
Nikolina Pantelic

Sto se ovog stola tice, sigurno da pre ili kasnije mozete videti sta je kvalitet.

13.03.2017
Ivan Stojanovic

Sigurno da ovakva vrsta stola dosta znaci pre ili kasnije.

22.02.2017
Jana Stankovic

Sto se tice stola od kovanog gvozdja, veoma je vazno da odmah znate da je veoma bitno da se odlcuite za kvalitet. Sve drugo je manje vazno.

06.02.2017
Marko Petrovic

Ovo je koliko je samo meni poznato, sto koji moze da bude bas dobrog kvaliteta. Ako se vec za njega odlucie, sigurno je samo to da se nikako necete pokajati.

25.01.2017
Biljana Brankovic

U svakom slucaju je ovo posebna vrsta stola, koja tacno treba da se uklopi u odredjenu vrstu ambijenta.

06.01.2017
Dusan Markovic

Ovo je u svakom slucaju posebna vrsta stola po cijem pitanju definitivno ne treba i ne mozete nesto da uradite.