Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Stan na dan
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Stan na dan

Izuzetna udobnost i komforna prostranost, kao i znatno niže cene jesu osnovne karakteristike koje apartmanski smeštaj stavljaju iznad hotelskog. Po principu stan na dan možete odabrati stan luksuzne ili ekonomske kategorije i uživati u intimnosti, urednosti i udobnosti apartmana tokom jednodnevnog ili višednevnog boravka. 

Kada se apartman iznajmljuje po ovom principu, cena se uglavnom formira isključivo na osnovu toga na koliko dana gost zakupljuje apartman, a ne prema tome koliko će osoba u njemu odsedati.

Stanovi za iznajmljivanje se razlikuju po površini, opremljenosti i lokaciji u gradu. Najčešća i najtraženija struktura apartmana su garsonjere, jednosobni, dvosobni i trosobni stanovi. Apartmani poseduju dovoljno prostora i ležajeva da prime od jednog do osmoro ili više gostiju, a u nekim slučajevima i njihove kućne ljubimce.

Dnevni apartmani

Opšte odlike kako luksuznih, tako i pristupačnijih dnevnih apartmana su sledeće: 

  • kompletno opremljena kuhinja; 
  • kompletno opremljeno kupatilo; 
  • udobno namešten spavaći i dnevni prostor;
  • televizor sa kablovskom ili satelitskom televizijom;
  • bežični internet;
  • parking ili druge pogodnosti po dogovoru.

Budući da je tržište sistema stan na dan dobro razvijeno, svaki gost može odabrati dnevni smeštaj u skladu sa svojim potrebama i mogućnostima. Bilo da ste na poslovnom, turističkom ili putovanju neke treće vrste, možete se odlučiti za smeštaj u apartmanu lociranom usred gradske vreve ili u tihom i mirnom delu grada gde ćete se opustiti posle dugog i napornog dana.

Stan na dan cena 

Kada se određuje cena smeštaja uzimaju se u obzir površina stana, oprema i lokacija na kojoj se apartman nalazi. Po sistemu stan na dan apartman možete iznajmiti za 25-100 evra dnevno.

Navedeni iznosi predstavljaju informativni okvir. Savetujemo vam da se za tačne cene obratite firmama čiji kontakti slede za tekstom.

Iskustva i komentari posetilaca

Sinisa Peric
Retko ko u Beograduu danasnje vreme zeli da iznajmi stan na dan. U svakom slucaju je potrebno uvek izdvojiti nesto vise novca. Ukoliko vec odlucite da to uradite, onda je u svakom slucaju potrebno da kvalitetno platite.
Marina Zivkovic
Stan na dan je nesto sto u svakom slucaju veoma vredi. Sve drugo koliko samo mogu da vidim je jedno cisto gubljenje vremena i nista vise od toga. To je onda koliko samo mogu da vidim posebno znacajno i zanimljivo.
Stojance Ristovski
U svakom slucaju, po pitanju cena nije on ni malo jeftin. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga.
Jovana Milinkovic
U svakom slucaju on nije ni malo jeftina varijanta. Pri tome takva jedna varijanta u svakom slucaju treba da se lepo plati.
Milen Jovanovic
Koliko mi se samo cini, ovakav jedan stan je i vise nego vazan.
Lea Stankovic
U svakom slucaju kako god da okrenete stan na dan ima nesto malo jace cene. Mene licno tu neista ne moze da previse zacudi.
Filip Milutinovic
Cene jesu mozda nesto jace, ali je zbog toga ugodjaj i vise nego kompletan.
Simona Vucinic
Osnovni je problem pre svega u tome sto on nije ni malo jeftin.
Mihajlo Nastasovic
Ove su sigurno cene nesto sto pre ili kasnije sigurno treba da dodje do izrazaja.
Marta Dencevic
Koliko mi se samo cini, sto se ovog stana tice, kvalitet je i vise nego vazan. Sve drugo je cisto gubljenje vremena.
Todor Markovic
Ako ste mislili da je ovo neka jeftina varijanta. Slobodno se varate, to u svakom slucaju nije bas tako.
Ljubinka Sreckovic
Koliko mi se samo cini, svaki stan na dan je nesto sto bas onako ozbiljno treba da se plati, posebno sto je to vec jedna kategorija luksuza.
Janko Zivanovic
Licno mislim da je sto se ovoga tice ubedljivo najbolje da se odlucite za kvalitet.Ukoliko tako nesto na taj nacin budete uradili sigurno se onda necete pokajati.
Nikolina Pantelic
Po ovom pitanju samo treba da pronadjete neko strucno lice u koje ne treba da sumnjate.
Petar Jankovic
Po ovom pitanju, samo treba da budete svesni da stan na dan sigurno nije nesto sto moze da bude narocito povoljno.
Jana Stankovic
Ukoliko vam je potrebno brzo a kvaliteton resenje za stan na dan, mislim da je ubedljivo najbolje da posetite smestaj Zagorka koji se nalazi u neposrednoj blizini centra grada.
Biljana Brankovic
Stan na dan je zaista nesto posebno. Ukoliko se odlucite da ga kupite, smatream da bi u svakom slucaju trebali da posetite BGD 011 i da se tamo licno uverite u kvalitet.
Ivan Stojanovic
Ukoliko planirate da iznajmite stan na dan u Beogradu, potrebno je da izdvojite u proseku oko 50 eura na dan i stan je kompletno vas.
Marko Petrovic
Retko ko u Beograduu danasnje vreme zeli da iznajmi stan na dan. U svakom slucaju je potrebno uvek izdvojiti nesto vise novca. Ukoliko vec odlucite da to uradite, onda je u svakom slucaju potrebno da kvalitetno platite.
Dusan Markovic
Ovo je generalno dobra varijanta, ali naravno za one koji imaju para. U principu, u proseku je potrebno izdvojiti i vise od tih 100 eura na dan. Cak sta vise, cene mogu biti i znatno vise posebno ukoliko se smestaj nalazi u blizini centra grada.
Filip Milutinovic
U ovo vreme nemastine, sve vise porodica se odlucuje da iznajmi stan nekim turistima. Narocito se to odnosi na letnji period ili period oko Nove godine. U tom slucaju cene se mogu kretati i do 100 eura dnevno.