O nama - FILA PRINT ŠTAMPA VELIKIH FORMATA


Firma Fila Print nalazi se u ulici Janka Veselinovića 26 u Šapcu. Već više od deset godina uspešno se bavimo pružanjem usluga u oblasti štampe i marketinga, a bilborde i panoe dizajnirane i proizvedene u pogonu naše firme možete videti i u najudaljenijim krajevima Srbije.

Firma Fila Print iz Šapca veliku pažnju poklanja stalnom usavršavanju svojih zaposlenih, kao i praćenju najnovijih tehnoloških inovacija iz oblasti štampanja na velikim formatima. Trudimo se da vam pružimo najkvalitenije usluge koje obuhvataju dizajn, štampu i samu ugradnju naših gotovih proizvoda.

Naša usluga štampe velikih formata obuhvata:

 • - Brendiranje vozila – auto grafika
 • - Bilbordi i megabordi
 • - Brendiranje izloga – prozorska grafika
 • - Uredjenje unutrasnjosti objekata (foto tapeti I sl)


Većina firmi danas se odlučuje za auto grafiku na svojim službenim vozilima, jer na taj način dobijate najjeftiniju pokretnu reklamu. Kreativna rešenje iskusnih dizajnera tako ostaju u pamćenju slučajnih prolaznika i Vaših potencijalnih klijenata a zahvaljujuci kretanju samog vozila izlozena je velikom broju ljudi u razlicitim regijama.

Prozorska grafika postala je skoro neizostavan element svakog prodajnog izloga. U početku su to bili natpisi pojedinih firmi, ali sa novim tehnološkim inovacijama klijenti se sve više opredeljuju za atraktivna grafička rešenja koja privlače veliku pažnju prolaznika. Neke od veoma interesantnih I inovativnih resenja mozete videti na nasem sajtu u delu galerija.

Za sve ove godine uspešnog poslovanja o visoko kvalitetnim uslugama štampe velikih formata firme Fila Print iz Šapca govori veliki broj zadovoljnih klijenata među kojima izdvajamo: Apatinsku pivaru A.D.; Veterinarski zavod Subotica; Imlek; Carlsberg Srbija; Mlekara Šabac; Dukat Sombor; Tigar Pirot; Henkel Kruševac; Nestle Srbija; Narodni Muzej Šabac i mnogi drugi.

Sve dodatne inforamacije o radu naše štamparije možete dobiti na telefone:
Tel/fax: 015/ 305 105
015/ 353 333
015/ 71 000 81

Mobilni: 069/ 305 1050
062/ 334 801

Fila Print štampa velikih formata, Janka Veselinovića 26, Šabac.

Iskustva i komentari posetilaca

11.02.2017 01:03
Andrija Atanaskovic
Najmodernije i najkvalitetnije stampanje u Sapcu na velikim formatima.Trude se da vam pruze najkvalitenije usluge koje obuhvataju dizajn,stampu i samu ugradnju njihovih gotovih proizvoda.Sve pohvale za strucnost.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
BIZNIS Stamparije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Fila print štampa velikih formata
 • Fila print stampa velikih formata Sabac,
 • Stampa velikih formata Sabac,
 • Stampa velikih formata Fila Print Sabac,
 • Fila Print iz Sapca,
 • Stampa velikih formata u Sapcu,
 • Stampa velikih formata,
 • FILA PRINT štampa velikih formata radno vreme