Proverite ponudu i saznajte cene SONY PLAYSTATION konzola, igrica i opreme

Svi vole da se igraju – ne samo najmlađi, već i oni sasvim odrasli, a sve zbog toga što je Sony playstation zaista nezamenljiv kada je u pitanju zabava.

Prodaja Sony playstation

Na lepo osmišljenim web prezentacijama firmi koje se bave prodajom ove opreme, moguće je pronaći bogat izbor različitih konzola. Svi artikli su predstavljeni kroz slike i kratke tekstualne opise. Opisi nam govore o najnaznačnijim tehničkim karakteristikama, a pored toga, jasno je istaknuta i cena.

Cenu je moguće uporediti sa drugim artiklima. Ako se odlučite za kupovinu, sve to možete da završite online, tako što željenu konzolu dodate u korpu, a porudžbinu potvrđujete ostavljanjem adrese za isporuku. Kada uplatite novac, putem e-bankinga, ili u najbližoj banci ili pošti, isporuka se obavlja kurirskm službom najkasnije u roku od dva do tri radna dana, pod uslovom da je željeni artikal u trenutku poručivanja bio na lageru i dostupan.

Playstation 4 cena

Plejstejšn je porodica konzola i nju je razvila japanska firma Sony, još početkom devedesetih godina prošlog veka.

1994. godine u Japanu, prva konzola izlazi na tržište, a zanimljiv je podatak da je za dve godine prodato oko sto miliona primeraka.

Cene su različite, i zavise od karakteristika, ali se ipak može reći da se kreću u rasponu od trideset do šezdeset hiljada dinara.

Playstation 3 cena

Naslednik Plejstejšena je Playstation 2, a zatim i Playstation 3. Osim pomenutih konzola, Sony je izumeo i prenosnu konzolu pod nazivom Playstation Portable.

Prosečna cena Playstation 3 je od 20 – 30 hiljada dinara.

Prodaja novih Sony 3

Na ovoj stranici možete da pronađete oglašivače koji u svojoj ponudi imaju nove modele Sony 3 playstation konzola.

Sony 4 prodaja novih konzola

Kao što smo naveli u gornjem delu teksta, nove konzole moguće je naručiti tako što ne morate da ustajete iz fotelje, dakle putem interneta. Na ovaj način ćete biti informisani detaljno o svim karakteristikama konzole koja vas zanima.

Sony playstation konzola

Plejstejšn se proizvodio čitavih jedanaest godina, i za to vreme je proizvedeno preko sto miliona primera Sony playstation konzole. Umanjena verzija plejstejšena je počela da se prodaje dvehiljadite godine.

Sony playstation prodaja

Na web prodavnicama su lepo istaknuti svi proizvodi, tako da pre naručivanja možete da budete detaljno upoznati sa svim karakteristikama koje vas interesuju, kako bi vaš užitak u igri bio na najvišem nivou.

Putem web shopova celokupan proces poručivanja se obavlja za par minuta.

Sony playstation 3

Sony playstation tri je generacija konzola koja prethodi Sony playstation 4. Osim konzole, Sony playstation 2 i Sony playstation 3, Soni pušta u prodaju i prenosnu konzolu, i to dvanaestog decembra dve hiljade i četvrte godine.

Sony playstation 4

Sony playstation 4 je izuzetno atraktivna konzola i odmah iza Sony playstation 2, koji je neprevaziđen.

Navedimo da postoji i umanjena verzija Sony playstation u odnosu na original, i ima dimenzije koje su upola manje, a i sam izgled je donekle promenjen. To znači da je izgled zaobljen, za razliku od običnog Playstation-a koji je podsećao na kvadar zato što je posedovao oštre ivice.

Sony playstation 3 prodaja

Na ovoj stranici, moguće je pronaći firme koje se bave prodajom novih i polovnih konzola Sony playstation 3. Radi svih dodatnih informacija, ljubazno osoblje vam stoji na raspolaganju.

Sony playstation 4 prodaja

Pravi kompjuteraši i ljubitelji igrica vole da sve završe na klik, ne izlazeći iz kuće pa je tako omogućeno i da naruče Sony playstation 4 i to iz fotelje. Postupak je jednostavan, a dovoljno je ulogovati se na web shop prodavnice konzola i odabrati željeni model.

Sony playstation 5

Poznato je da je Sony playstation 4 napravio veliki uspeh i da se po popularnosti, približio Sony PS 2, što je inače najprodavanija konzola svih vremena. Očekivalo se da će se Sony Playstation 5 pojaviti 2018. godine, tako da svi željno iščekujemo novu konzolu sa poboljšanim performansama i nova uživanja u igranju koja će ona omogućiti.  

Sony playstation 5 prodaja

Kupovinu je moguće završiti uz pomoć par klikova, tako što ćete putem web šopa odabrati željene modele, koji imaju karakteristike koje vam odgovaraju, kao i cenu koju želite da platite.

Sony playstation 3 cena

Prosečna cena je od dvadeset do trideset hiljada, ali to naravno zavisi od karakteristika i može biti i viša i nešto niža.

Sony playstation 4 cena

Cene se kreću od trideset do šezdeset hiljada dinara za nove konzole, što sve zavisi od željenih karakteristika artikla.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve dodatne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na ovoj stranici.