Kontakt podaci za vašu firmu
Firma Kovex SRB solarni sistemi za grejanje i proizvodnju struje vrši prodaju, montažu i servis solarnih sistema i opreme za solarne sisteme...
Pročitaj više
Zire Adamovića 16, Altina
Zemun,Beograd

Solarni sistemi Teko solar

  • 1
0.0 | 0 ocena
Osnovna delatnost preduzeća TEKO SOLAR iz Beograda je prodaja, servis i ugradnja solarnih sistema. Svima koji žele da sačuvaju značajn deo energije za grejanje, nudimo kompletne solarne sisteme sa snagom i cenom prilagođenom Vašim potrebam...
Pročitaj više
Vitezova Karađorđeve zvezde 91
Zvezdara,Beograd
Solarni sistemi Kuća Sunca...
Pročitaj više

Iskustva i komentari posetilaca

17.05.2018 12:50
Jelena Jovanovic
Solarni sistem TEKO SOLAR iz Beograda se bavi prodajom i servisiranjem i ugradnjom solarnih sistema. S obzirom da je nasa zemlja tek u razvijanju ovih sistema,sve vise i vise ce se javljti korisnika jer je ovo savrsen vid iskoriscavanja prirodnih resursa u ovom slucaju sunceve energije.
Savrsen nacin da ustedite elekronsku energiju. Sad to mozete putem solarne energije,kojom se bavi KOVEX SRB.Solarni sistem koji mozete iskoristiti za grejanje vode i jos mnogo toga. Uverite se i vi.
14.04.2017 09:37
Borislav Milic
Solarni sistemi kao osnovni izvor energije koriste Suncevu svetlost,a najcesci primeri iskoriscenosti ove energije,odnosno njene efikasnosti,su solarni paneli za grejanje vode u domacinstvima.Zahvaljujuci povoljnom geografskom polozaju,Srbija ima vise od dve hiljade suncanih sati godisnje.
Znatna usteda energije i novca.U ovim podrucjima je sezona grejanja znatno kraca zbog povoljnijih klimatskih uslova.Upravo iz ovog razloga solarni sistemi se upotreblavaju u najvecem broju slucajeva za pripremu i potrosnju tople vode.
30.01.2017 02:59
Kosta Savic
Prednost solarnih sistema je mogucnost koriscenja tokom cele godine,cak i u zimskim mesecima.Uz prisustvo sunca i same dnevne svetlosti na spoljnoj temperaturi od -5 stepeni,temperatura u kolektoru dostize do 40 stepeni,sto je sasvim dovoljno za koriscenje vode.
Ustedite energiji i pristupite ekoloskoj proizvodnji energije kako bi sacuvali prirodu iii bas pokusali.Ugradio sam ove solarne panale iz Kine na vikendicu i veoma sam zadovoljan ucinkom,sve pohvale.
Kovex proizvodi crevne sisteme koji pretvaraju suncevu energiju u toplotnu.Od nedavno koristim ove sisteme i bas za zadovoljan funkcionalnoscu i ustedom energije.Preporucujem svima da ugrade ove siseme.
Solarni sistemi za grejanje vode u domacinstvu najcesci su primer koriscenja ovih panela.Usteda energije je velika a takodje i isplativost.Firma se bavi uvozom i montiranjem najsavremenijih solarnih sistema poreklom iz Kine.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
GRAĐEVINARSTVO Solarni sistemi