Slana soba Sorelax

  • 5
  • %
5.00 | 3 ocena

SORELAX


Slana soba SORELAX
Studio za poboljšanje fizičkog stanja i raspoloženja

Nalazimo se u bloku 70, Ulica Jurija Gagarina 69. N. Beograd
Tel. 060/345 3463

Slana soba Sorelax je studio koji je svoju delatnost u potpunosti posvetio halotretmanima. U našim prostorijama pružamo usluge halotretmana, a kao ekskluzivni partneri najvećeg proizvođaca halogeneratora i halokompleksa HALOMED i Instituta za respiratornu higijenu i haloterapiju iz Budimpešte koji je osnovala dr med. sci Alina Červinskaja, zastupamo princip kontrolisane haloterapije i poslujemo sa onima koji bi gradili slane sobe.

Za Vas smo na 70 kvadrata prostora uredili dve slane sobe i prostranu recepciju, sa čekaonicom za decu i odrasle. Oba halokompleksa - slane sobe, su konstruisane tako da pružaju idealne uslove za obe grupacije naših klijenata.

Halokompleks, odnosno slana soba za odrasle je napravljena kao senzorom kontrolisani prostor koji je uz blagotvorno delovanje halotretmana namenjen i opuštanju i meditaciji. Terapeutska svetla i meditativna muzika, uz lekovitost suvog sonog aerosola, dodatno antistresno i blagotvorno deluju na celokupan organizam, kako bi se uspostavila neophodna fizička i psihička ravnoteža.

Soba za decu je osmišljena kao igraonica, u kojoj su deca uz pesmice i stimulativne igračke neprimetno izložena najfinijim česticama suvog sonog aerosola - čija je koncentracija strogo kontrolisana i njegovom pozitivnom delovanju na njihov osetljiv imunitet.

Posebno smo se angažovali i učestvujemo na događajima na kojima se govori o prevenciji i o zdravom životu i na taj način edukuje stanovništvo Srbije. Naše učestvovanje na sajmovima, festivalu zdravlja, dešavanjima u organizaciji Evropskog Wellness instituta, čiji smo prijatelji, u javnosti je zapaženo i dobro prihvaćeno. Naš cilj je da do svakog klijenta dođu informacije utemeljene na dugogodišnjim istraživanjima u oblasti medicine i prevencije, odnosno pozitivnog uticaja kontrolisane koncentracije suvog sonog aerosola na ljudski organizam.

Radno vreme - na zakazivanje


Za povratak na početnu stranu: Slane sobe Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

07.08.2018 03:33
Marija Mladenovic

Vodila sam klinca u Slanu Sobu SOLEX,veoma divne i usluzne radnice rade i pohvale za njih,kao i za samu sobu. Docicemo ponovo!

09.07.2016 10:46
Sandra Marinkovic

Ovo je pravi izbor za sve ljude sa problemima disajnih puteva a posebno za decu.Ako niste u mogucnosti da odete na more a zna se kako slana voda deluje na disajne puteve posetite slanu sobu Sorelax.

24.05.2016 11:20
Jovica Vitakic

Sorelax je jedinstvena slana soba u gradu koja ima vec puno zadovoljnih klijenata.Terapeutska svetla i meditativna muzika,uz lekovitost suvog sonog aerosola, dodatno antistresno i blagotvorno deluju na celokupan organizam,kako bi se uspostavila neophodna fizicka i psihicka ravnoteza.

03.04.2015 04:29
Natasa Petrusic

Slana soba Sorelax nudi najbolju terapiju pomocu prirodne soli i Halotretmane na novom Beogradu. Stvarno ste najbolji. Vidimo se ponovo!

01.03.2014 02:36
Marija

Bila sam u slanoj sobi Sorelax, i doci cu opet.

06.08.2011 12:05
dana

bila sam u vasoj slanoj sobi na novom beogradu sa drugaricom i sstvarno smo odusevljene.ponovicemo to opet

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Nega lica i tela Slane sobe
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Slana soba Sorelax
  • Slana Soba Novi Beograd,
  • Halotretmani Novi Beograd,
  • Halotretmani u Slanoj Sobi Novi beograd,
  • Slana soba SORELAX radno vreme