Dodaj firmu

Škola roditeljstva Beograd

Skola za roditelje

"Škola za roditelje" je mesto podrške i pružanja usluga roditeljima u rešavanju brojnih nesuglasica i problema sa decom. Jedinstvena po svojoj koncepciji, bez klupa i pokušaja da roditeljima "pametuje" i nudi teorijske odgovore
Pročitaj više

Vlajkoviceva 32
Stari grad, Beograd

Škola za roditelje Dečji kulturni centar Beograd

Škola za roditelje Dečji kulturni centar Beograd nalazi se u ulici Takovska 8, na Paliluli. Organizujemo radionice i edukativne seminare na temu roditeljstva.
Pročitaj više

Takovska 8
Palilula, Beograd

Škola za roditelje Edukativni centar Finesa

Škola za roditelje Edukativni centar Finesa nalazi se na teritoriji opštine Savsk venac u ulici Kralja Milutina 46. Naš edukativni centar organizuje razne seminare o roditeljstvu.
Pročitaj više

Kralja Milutina 46, II sprat
Savski venac, Beograd

Škola roditeljstva Dom zdravlja Savski venac

Škola roditeljstva Dom zdravlja Savski venac nalazi se u ulici Simina 27. U DZ Savski venac radi škola roditeljstva, kao i priprema budućih majki za sve što im donosi roditeljstvo.
Pročitaj više

Simina 27
Savski venac, Beograd

Škola roditeljstva Dom zdravlja Rakovica

Škola roditeljstva Dom zdravlja Rakovica nalazi se u ulici Кraljice Jelene 22. U okviru DZ organizujemo savetovalište za trudnice i školu roditeljstva.
Pročitaj više

Кraljice Jelene 22
Rakovica, Beograd

Škola za roditelje Jelena Holcer

Škola za roditelje Jelena Holcer nalazi se u Bulevaru kralja Aleksandra 79, u zgradi Trudbenika. U našoj školi dobićete savete kako da steknete poverenje i autoritet kod deteta.
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 79
Zvezdara, Beograd

Škola roditeljstva Nada Lazić

Škola roditeljstva Nada Lazić nalazi se na adresi Kozjačka 3-5, u Dečijem kulturnom centru Majdan. Kod nas možete dobićetu dragocene savete o roditeljstvu.
Pročitaj više

Kozjačka 3-5
Savski venac, Beograd

Škola roditeljstva Stimulus

Mnoštvo informacija sa interneta danas uliva sumnju roditelja u to da li pravilno postupaju u odnosu sa detetom. Stručnjaci centra Stimulus će Vam dati prave odgovore na pitanja, kao i kontkretne primere za situacije koje Vas interesuju. Stimulus, takođe, pruža podršku budućim roditeljima i radi sa trudnicama na pripremama za porođaj.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 107
Voždovac, Beograd

Kinder Care Škola roditeljstva

Roditeljstvo je divno, ali nije lako. Na vreme sebi obezbedite odgovarajuću i stručnu pomoć u svakom trenutku. Kinder Care, pedijatrijska ordinacija Beograd na raspolaganju vam je u svim životnim prilikama, od najlepših do onih najtežih - profesionalno, odgovorno i stručno, uz svakodnevnu telefonsku podršku za hitne situacije.
Pročitaj više


Savski venac, Beograd
Iskustva i preporuke posetilaca
Andrija Atanaskovic
15.07.2017 08:12

Ako imate problema sa vaspitanjem svoje dece ovo je prava skola za vas.Ovde uz razne smernice i savete mozete nauciti kako da se nosite sa vaspitanjem i odrastanjem svoje dece na najbezbolniji nacin.

Sanja Kekic
28.06.2017 11:37

Skola za roditelje individualnim savetovalistem,predavanjima,radionicama, seminarima,omogucuje roditeljima lakse snalazenje upravo u ovim ali i mnogim drugim oblastima roditeljstva.

Lazar Ristic
06.04.2017 10:26

Autor programa je Jelena Holcer,dipl.pedagog sa dugogodisnjim iskustvom prakticne podrske roditeljima,autor brojnih knjiga namenjenih deci i roditeljima.Veoma kompletno savetovaliste za roditelje,sve pohvale.

Jovica Vitakic
03.01.2017 01:59

U ovoj skoli dobijate pomoc,podrsku i razne savete od diplomiranog pedagoga koji je tokom svoje karijere uspeo da resi na hiljade bracnih nesuglasica na miran i razborit nacin.Ako je vas brak u krizi ovo je idealno mesto za vas.

Milos Bozovic
26.06.2016 06:26

Skola za roditelje nidu vam veliki broj savetovalista,individualne sastanke,radionice,organizuje razne seminare.Njihovi pedagozi i psiholozi vam pomazu da prebrodite razne nesuglasice i braku ili probleme sa decom.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane