Ocena firme
5.00 | 2 ocena

Popravka kazana za bojler

Oceni ovaj proizvod
0.0 | 0 ocena

Porudžbenica

Proizvod Količina Cena
Popravka kazana za bojler din.
+ troškovi dostave
Podaci za isporuku

Porudžbenica

Uspešno ste poslali porudžbenicu.

Uskoro ćemo Vas kontaktirati radi potvrde porudžbine.

Hvala!

Pošaljite upit za cenu

Upit

Uspešno ste poslali upit.

Uskoro ćemo Vas kontaktirati.

Hvala!

Popravka kazana za bojler

Bojler je u stvari - kazan. Iako bojler ima i mnoge druge delove, kao što su termostat, grejač, sigurnosni ventil, fleksibilna creva, itd, njegov najvažniji deo je kazan.

Zbog toga bi trebalo da kazan bude u besprekornom stanju da bi bojler mogao da radi i da greje vodu kako treba.

Emajlirani kazani se najčešće popravljaju, jer je njihova garancija na godinu dana, kada ih kupujete, a u praksi rade do tri ili četiri godine, bez problema. Nakon tog perioda, biće potrebno da majstor popravi vaš emajlirani kazan.

Kada je reč o pocinkovanim kazanima, tu je slučaj da oni imaju garantni list na oko tri do četiri godine, a da mogu da posluže i do sedam ili osam godina, tokom kojih rade bez ikakvih problema. Kada se desi neki kvar, najbolje je da pozovete ekipu naših majstora koji će izaći na teren da vide o čemu se tačno radi.

Treća vrsta kazana su prohromski, ili kazani od nerđajućeg čelika, i na njih se daje garancija od deset do petnaest godina, što zavisi od toga ko je proizvođač. Ipak, u svakodnevnom radu, oni mogu da budu funkcionalni mnogo duže od ovog perioda, a nakon toga, biće vam potreban majstor za popravku bojlera.

Slične objave ove firme
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Usluge Elektricar