Ocena firme
5.00 | 2 ocena

Majstor za bojler Beograd

Oceni ovaj proizvod
0.0 | 0 ocena

Porudžbenica

Proizvod Količina Cena
Majstor za bojler Beograd din.
+ troškovi dostave
Podaci za isporuku

Porudžbenica

Uspešno ste poslali porudžbenicu.

Uskoro ćemo Vas kontaktirati radi potvrde porudžbine.

Hvala!

Pošaljite upit za cenu

Upit

Uspešno ste poslali upit.

Uskoro ćemo Vas kontaktirati.

Hvala!

Majstor za bojler Beograd

Kada govorimo o bojlerima, prvo bi trebalo istaći da postoje 3 osnovne vrste kazana, a to su emajlirani, pocinkovani i prohromski kazan. Emajlirani kazani polako izlaze iz upotrebe, zbog toga što je njihov vek relativno kratak i reč je o svega tri do četiri godine, dok je garancija na godinu dana. Pocinkovani kazani će trajati od sedam do osam godina, a garancija se izdaje na oko tri godine.

Upravo zbog toga, izbor sve većeg broja ljudipada na prohromski kazan, koji je najbolji, jer je to čelik koji nije sklon da zarđa. Garancija na ovaj kazan je od deset do petnaest godina, što zavisi od proizvođača. Ipak, postoji i jedna mana, a to je da grejač kod ove vrste bojlera, nešto češće pregoreva, tako da će mu biti potrebna zamena, nakon nekog vremena. Osim toga, dobro je da pre toga odradite servisiranje, da bi majstori videli da li na grejaču postoji kamenac. Naime, kamenac utiče na to kojom brzinom će se zagrevati voda u bojleru. Logično je da, ako je grejač obložen kamencom, da se tada prvo greje taj kamen, i da se toplota sporije prenosi na kazan u kome se nalazi voda.

Zato je potrebno da se grejač očisti, a nakon toga, verovatno ćete ga i zameniti, međutim, uvek bi trebalo imati na umu da je servisiranje od izuzetne važnosti.

Slične objave ove firme
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Usluge Elektricar