O nama - FAMILY ELECTRIC SERVIS BELE TEHNIKE


Porodična firma "Family electric - servis bele tehnike" pruža kvalitetne usluge održavanja i servisiranja svih vaših kućnih aparata od 00 do 24 h. Mi smo registrovan i licenciran servis, a 99 odsto naših mušterija je za pouzdane, brze i povoljne uslove servisiranja koje Vam nudimo, čulo upravo od svojih komšija, rođaka, prijatelja, kolega, poznanika.

Karakteriše nas korektan i pošten pristup svakom Vašem problemu sa kućnim aparatima. A ono što smo radeći godinama unazad naučili, to je da pored kvaliteta radova i usluga, od izuzetne važnosti je da Vi budete zadovoljni.

Neke od usluga "Family electric" su:

Nudimo Vam i kvalitetne originalne rezervne delove koje naša terenska služba ugrađuje prilikom intervencije u Vašem domu ili poslovnom prostoru. Godinama uspešno popravljamo uređaje renomiraniranih proizvođača kao što su: AEG, ARISTON, ARDO, BEKO, BOSCH, CANDY, EI NIŠ, GORENJE, LG, IGNIS, INDESIT,WHIRLPOOL, SIEMENS, ELIN, NEO, WEG, MIDEA.

"Family electric - servis bele tehnike" ima tri servisna vozila sa kompletnom opremom za rad na terenu, i time smo u mogućnosti da dnevno izvršimo više od 20 intervencija, prvenstveno na području Beograda. Često popravljamo kućne aparate i stanovnicima Smedereva, Smederevske palanke i Kovina gde dolazimo na zahtev mušterija koji nas pozivaju zato što su čuli da smo profesionalni a naše usluge kvalitetne.

Podsećamo da je "Family electric" porodična firma, osnovana 2012. godine. Vredno radeći i poštujući dogovoreno rokove, a naravno podrazumeva se i uz stručnost i kvalitet naših usluga, prerasli smo u servis koji uspešno popravlja sve kućne aparate. Stekli smo reputaciju ozbiljne firme i na to smo veoma ponosni!

Mi cenimo Vaše vreme i uvek nastojimo da poštujemo dogovoren termin za popravku vaših aparata! Mnogi su se u to uverili, a mi smo sigurni da ćete i Vi!


Radno vreme:
Ponedeljak - Nedelja: od 00-24 h

Porodična firma "Family electric - servis bele tehnike"

Adresa:
- Dr Ivana Ribara 120
- Vučka Milićevića 117, Beograd,
- Ratka Mitrovića 62

Email: office@servisbeletehnike.net

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Tehnika Servis bele tehnike
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Family Electric servis bele tehnike
  • Family Electric servis bele tehnike,
  • Family Electric Beograd,
  • Servis bele tehnike,
  • Servis Family Electric,
  • Family Electric servis bele tehnike radno vreme