Agencija za selidbe Novi Sad

4.3 | 6 ocena
Ulica: Doktorke Ketrin Makfel bb
Grad: Novi Sad
Agencija za selidbe Novi Sad
Mobilni: 066/
www.selidbe-novisad.com

O nama

AGENCIJA ZA SELIDBE NOVI SAD

Agencija za selidbe Novi Sad vam stoji na raspolaganju 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini non stop. Usluge agencije za selidbe u Novom Sadu podrazumevaju sve prateće usluge koje podrazumeva selidba: besplatna procena selidbe, kombi prevoz, kamionski prevoz, pakovanje, kutije za selidbe, utovar i istovar, demontaža i montaža nameštaja, fizički radnici i transport robe na teritoriji Novog Sada i šire.

Selidbe Novi Sad je usluga u kojoj smo postali pravi profesionalci, kojom se bavimo jako dugo i zbog toga s pravom možemo reći da smo najbolji izbor za vas, ukoliko sebe želite da poštedite dodatnog napora, stresa i dodatnih troškova. Niste sami u ovoj situaciji, a može da vam pomogne samo neko ko najbolje zna kako se u takvim trenucima osećate i šta bi moglo najbolje da vam pomogne. Zato nam se javite, ukoliko vam je potrebna selidba, jer Novi Sad je i naš grad, koji poznajemo najbolje i u kome možemo da vas preselimo za tren oka. Uverite se sami u to da smo najbolji na tržištu i da je saradnja sa nama najbolje rešenje za vas.

Nemojte gubiti svoje dragoceno vreme, ni živce, a ni novac koji ste s mukom zaradili, pozovite nas da vam organizujemo selidbu kojom ćete sigurno biti zadovoljni. Svejedno nam je za koji ste se deo Novog Sada odlučili, mi ovaj grad poznajemo najbolje.

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Darko Cosic
  02.05.2017 09:44

  Odlicna agencija, korektni i postuju svaki dogovor.
  Pozdrav!

  Firme u blizini

  Selidbe Novi Sad, /, Novi Sad