Dodaj firmu

Salon namestaja Casa Nova Nis

Salon namestaja Casa Nova iz Nisa nalazi se na adresi Bulevar 12. februar br.16. U salonu Casa Nova pronaci ce te bogat izbor namestaja za opremanje vaseg zivotnog prostora.
Pročitaj više

Bulevar 12 februar 16, Nis
Niš

Namestaj Matis Nis

Salon namestaja Matis Nis nalazi se na adresi Vizantijski bulevar bb. Na ovoj adresi otvoren je salon kako bi se kupcima iz Nisa i okoline omogucilo da na licu mesta pogledaju i po zelji kupe namestaj firme Matis.
Pročitaj više

Vizantijski bulevar bb
Niš

Mega salon namestaja 4M Nis

Salon namestaja 4m iz Nisa nalazi se na adresi Vazduhoplovaca bb. U salonu 4m mozete pronaci siroku ponudu namestaja domacih i stranih proizvodjaca.
Pročitaj više

Vazduhoplovaca bb, Nis
Niš

Novolux

Novolux, Nis. Firma Novolux nastala je 1990 godine i do danas je izrasla u lidera u distribuciji i prodaji rasvete na domacem trzistu. Firma dans broji preko 60 zaposlenih a raspolaze sa 6 prodajnih salona i savremenim kancelarijskim, izlozbenim i magacinskim prostorom.
Pročitaj više

Generala Milojka Lešjanina 51, Nis
Niš

Forma Ideale

Forma Ideale, Nis. Istorijat firme Forma Idelae datira iz 1995 godine kada je osnovana samostalna zanatska radnja EL-EN. Glavni proizvodni program u to vreme cinili su set stolovi u kombinaciji punog drveta , stakla i plocastog materijala. Kako je potraznja bila velika a proizvodne mogucnosti skromne, ukazala se potreba za ubrzanim sirenjem proizvodnih kapaciteta firme.
Pročitaj više

Industrijska zona, Novoprojektovana bb, Nis
Niš
Pitaj sve firme
Idi na vrh strane