STUDIO LEPOTE VELVET BHF CENTAR


Velvet BHF Centar je estetski studio koji u svojoj ponudi raspolaže velikim brojem tretmana za negu lica i tela, sa ciljem da klijentima pruži kvalitetne usluge na polju estetike. U prijatnom ambijentu našeg studija koji je smešten u samom centru Novog Sada pružamo usluge nege lica, od klasičnih kozmetičkih tretmana, mikrodermoabrazije, pa sve do anti-ageing medicine (mezoterapijski tretmani i PRP tretmani), laserski tretmani podmlađivanja kože laserom Fraxal.

Osnivač i vlasnik laserskog centra Velvet BHF Centar je Anđelka Blagojević, kozmetičar i estetičar sa dugogodišnjim iskustvom. Stalni članovi našeg tima su Vera Urban, kozmetičar i Nada Popović, frizer, a u rad našeg centra uključeni su i brojni stručni saradnici u oblasti hrono ishrane, estetske hirurgije i anti-ageing medicine.

Fraksal je jedan od najboljih aparata protiv starenja, jer sveobuhvatno rešava različite probleme kože i podiže tonus kompletne kože lica. Zahvaljujući najsavremenojoj tehnologiji koja koristi radio frekvenciju, infracrveno svetlo prodire ispod površine kože, zagreva dermis i time postiže mnogo bolje rezultate od ostalih izvora energije. Tretmani Fraksalom nude Vam potpuno prirodnu mogućnost zatezanja i zdrav izgled kože. Bezbolni, blagi i bez propratnih pojava, ovi tretmani stimulišu rast novog kolagena duboko ispod površine kože.

Ukoliko želite da očuvate sklad Vašeg organizma, sačuvate zdravlje i dobro raspoloženje, naša preporuka su tretmani u Alpha led oxy spa kapsuli, koji pomažu u sanaciji povreda i otklanjanju bolnih stanja, poboljšavaju cirkulaciju, jačaju imunitet i doprinose detoksikaciji organizma... U pitanju je prva kapsula na svetu koja tretira celo telo LED diodama i 99% čistim kiseonikom, čime stvara novu kategoriju holističkih tretmana celog tela, a samim tim poboljšava rezultate klasičnih tretmana.

Velvet BHF Centar ima saradnju sa doktorom specijalistom plastične hirurgije, koji obavlja sitne hiruške intervencije, kao što su: povećanje usana, botox, mezoniti i hijaluronski fileri. Klijentima je na raspolaganju i mini teretana prilagođena personalnom treningu na Power Plate trenažeru.

Utonite u carstvo relaksacije i snova, uz blagotovorni dodir masaže koju obavljaju profesionalni fizioterapeuti. Usluge trajne šminke usana, kapaka i obrva, takođe, se nalaze u našoj ponudi, kao i ostale kozmetičke usluge, pedikir, manikir, gel lak, depilacija.

Lepota je u oku posmatrača – mi ćemo se potruditi da Vas svi vide!

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na broj telefona:
021/451-866

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 10-20h
subota od 09-14h

Studio lepote Velvet BHF Centar, Jevrejska 10/I, Novi Sad

Iskustva i komentari posetilaca

04.05.2018 07:20
Martina Masic
Studio lepote Velvet Bhf je pravo mesto za opustanje.Jedan je od boljih u Novom Sadu ,jer radi tim strucnjaka koji brinu o vasoj lepoti i zdravlju.Pruzaju usluge nege i resavanju estetskih nedostataka na licu .Vlasnica Anđelka Blagojević ima dugogodisnje iskustvo u ovom poslu ,tako da ja uvek dajem prednost iskustvu
27.07.2017 02:13
Biljana Brankovic
Velvet je oduvek bio jedan veoam dobar i mocan studio lepote. Takav jedan studio je po meni oduvek trebao i mogao da se dobro plati. Ukoliko se vec odlucite za takav jedan studio odmah je bitno da znate sta vam je tacno potrebno. Hocu da kazem da su ipak devojke koje u njemu rade naravno i vise nego strucne.
03.07.2017 01:07
Dusan Markovic
Nisam siguran sta drugo misle ali vec u samom pocetku je po meni BHF naziv koji zvuci nekako bas onako obecavajuce. Nista drugo po meni tu ne moze da bude bas toliko dobro kao taj naziv.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Nega lica i tela Saloni lepote
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Studio lepote Velvet BHF
  • Studio lepote Velvet BHF