Altervivis Studio za negu tela i kože

  • 1
5.00 | 1 ocena

O nama - ALTERVIVIS STUDIO ZA NEGU TELA I KOŽE


Lepo oblikovano telo i negovana koža su ogledalo našeg zdravlja. Studio za negu tela i kože ALTERVIVIS namenjen je svim damama i muškarcima koji vode računa o svom izgledu, brinu o svojoj koži i zdravlju. Nalazimo se u Mladenovcu u ulici Kralja Aleksandra Obrenovića 77/3. Kod nas možete dobiti širok spektar tretmana posle čega ćete izgledati negovanije, lepše i imati oblikovano telo.

Studio ALTERVIVIS koristi najmoderniju medicinsku aparaturu u tretmanu gojaznosti, celulita, popravljanja venske i limnfe drenaže, odstranjivanju papiloma sa vrata i tela, mezoterapija lica, vrata i tela, hijaluronski filerima, i još puno toga.

Veoma je važno da znate da pre svakog tretmanima sa Vama detaljno razgovoramo o indikacijama, kontraindikacijama i neželjenim efektima, kao i lekarskom pregledu.

Ono što Vam još nudi Studiio ALTERVIVIS je:
-Trajna laser epilacija, radio-talasna epilacija, elektrostimulacija, kompjuterizovana limfna drenaža i presomaža, radiotalasni lifting lica i tela, ultrazvučna kavitacija, mezoterapija, kvantna analiza, limfna, venska i anticelulit drenaža, hijaluronski fileri, Reiki tretman.

Laser epilacija:

Epila je najsavremenija metoda uklanjanja neželjenih dlačica sa tela. U te namene laser je prvi put bio primenjen još pre 20 godina, i danas predstavlja proverenu, ispitanu i sigurnu metodu u dermatološkoj praksi i ima veoma široku primenu. Unašem studiju ALTERVIVIS koristimo diodni laser sa 3 talasne dužine. Potrebno je izvršiti najmanje 2-3 tretmana, a potpuni efekat postiže se posle 4-6 tretmana, sve u zavisnosti od boje, debljine i kvaliteta dlae.

Elektrostimulacija:

Elektrostimulacija mišića je terapija za oblikovanje tela, redukciju celulita i generalno za mršavljenje. Elektrostimulatori funkcionišu tako što preko elektroda postavljenih na telo do mišića dolaze strujni impulsi i izazivaju kontrakciju mišića. Ti električni impulsi, koji nisu neprijatni, dovode mišiće u stanje rada. Primenom elektrostimulacije mišića se postiže smanjenje obima delova tela za 2 do 3 centimetra u struku, bokovima, natkolenicama.

Kompjuterizovana limfna drenaža i presomasaža:

Presomasaža (presoterapija) i inicirana limfna drenaža predstavljaju medicinsko-kozmetičku proceduru, kojom se ubrzava i pravilno usmerava tok limfe i venske krvi, a delovanjem na autonomni nervni sistem organizam uvodi u stanje prijatne opuštenosti! Rezultati ovakvih tretmana isključivo zavise od pravilnog prepoznavanja i poznavanja problema koji se želi rešiti i od pouzdanosti tehnike, kojim se procedura izvodi!

Radiotalasni lifting:

Radiotalasni lifting je najefikasniji nehirurški tretman za podmladjivanje lica i tela. Služi za uklanjanje bora i zatezanje opuštene kože, a postupak je jednostavan, bezbolan, potpuno bezbedan i ne zahteva nijednu formu anestezije. Postpak radiotalasnog liftinga je bezbedan, bezbolan i ne zahteva nijednu formu anestezije. Aplicira se gel preko tretirane regije i malom sondom se vodi po površini lica uzrokujući toplotu. Procedura traje 40 minuta ili više zavisno od površine koja se tretira.

Ultrazvučna kavitacija:

Kavitacija ili nehiruška liposukcija je noviji estetski tretman za kojim su žene prosto poludele. Savremeno doba podrazumeva veliki tehnološki napredak, što je omogućilo da se ultrazvuk koristi za lokalizovano uklanjanje masnog tkiva. Kavitacija je jedini nehirurški i neinvazivni postupak koji ciljano uništava masne naslage na stomaku, butinama, zadnjici, bokovima i drugim delovima tela.

Mezoterapija:

Mezoterapija je medicinska tehnika prevencije i korekcije efekata starenja ubacivanjem različitih aktivnih supstanci mikroinekcijama u slojeve kože i potkožno tkivo. U ovom tretmanu u problematične regije na licu ubrizgavaju se male doze koktela prirodnih ekstrakata, enzima, minerala, vitamina i amino kiselina.

Kvantna analiza:

Kvantna analiza je metoda koja nam pomaže da sa velikom sigurnošću utvrdimo da li postoje naznake ka nekom poremećaju u telu. Pregled se radi elektromagnetnim talasima, pa je pregled bezbolan i prijatan. Preporučuje se svim uzrastima, osim kod pacijenata sa pejsmejkerom, zatim onih koji imaju metalne implantate i osobama mlađim od 15 godina. Osim utvrđivanja postojanja potencijalnih bilesti, možemo utvrditi intoleranciju na hranu i alergije.

Detaljnije o svim našim tretmanima, kao i o cenama možete se informisati na našem web sajtu.

Studio ALTERVIVIS nalazi se u ulici Kralja Aleksandra Obrenovića, 77/3 u Mladenovcu.

Vodite računa o telu i koži jer oni su ogledalo Vašeg zdravlja.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Nega lica i tela Saloni lepote
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Altervivis Studio za negu tela i kože
  • Altervivis Studio za negu tela i kože,
  • Altervivis Studio,
  • Altervivis Mladenovac,
  • Altervivis salon lepote,
  • saloni lepote u Mladenovcu,
  • Altervivis Studio radno vreme