Pecenjara Baralic

  • 7
5.00 | 11 ocena

O nama - PEČENJARA BARALIĆ


Pečenjara "Baralić" nalazi se u ulici Miše Vujića broj 2, na teritoriji opštine Palilula, preko puta hale Pionir u Beogradu. Sa svojim radom započeli smo još davne 1966. godine u Mrčajevcima u Čačku stvorivši tokom godina proteklog rada prepoznatljivo ime na našim prostorima, čiji smo duh i tradiciju pripremanja hrane preneli i na naš objekat u Beogradu.

Kao jedna od najstarijih i mnogi će reći najboljih pečenjara u regionu, pečenjara "Baralić" se ističe od mnoštva sličnih objekata, visoko kvalitetnom uslugom, povoljnim cenama i izvanrednim ukusom i mirisom pečenja koja za Vas pripremaju vrhunski majstori naše kuhinje.

Osnovna delatnost naše pečenjare jeste proizvodnja i prodaja jagnjećeg i prasećeg pečenja, kao i razvijeno pekarstvo. Zahvaljujući izvrsnom kvalitetu prasećeg i jagnjećeg mesa, koje možemo da Vam ponudimo, predstavljamo Vaš najbolji izbor kada poželite da uživate u pečenju koje će zagolicati Vašu maštu.

Preporučujemo Vam da probate naše praseće i jagnjeće pečenje, koje cć svojim neodoljivim ukusom oplemeniti sva Vaša čula. Biće nam zadovoljstvo da za Vas pripremimo pečenje koje će uveličati Vaša slavlja i oduševiti Vaše goste.

Zadovoljstvo naših kupaca je naša najveća motivacija za daljim radom. Nastojimo da Vaše poverenje opravdamo našim predanim radom i ljubaznom uslugom.

Jagnjeće i praseće pečenje se služi u odgovarajućoj ambalaži, odnosno u kutijama koje su zgodne za poneti.

Uživajte u pečenju pripremljenom na tradicionalan način.
Svratite do nas i uverite se zašto se mnogi odlučuju za nas.
Najukusnije praseće i jagnjeće pečenje u gradu.
Vrhunski kvalitet i povoljna cena.

Vaš najbolji izbor.
Pečenjara "Baralić" Palilula, Beograd.

Iskustva i komentari posetilaca

24.05.2017 04:35
Jovica Vitakic
Kao jedna od najstarijih i mnogi ce reci najboljih pecenjara u regionu,pecenjara Baralic se istice od mnostva slicnih objekata,visoko kvalitetnom uslugom,povoljnim cenama i izvanrednim ukusom i mirisom pecenja koja za vas pripremaju vrhunski majstori.
24.05.2017 04:35
Jovica Vitakic
Kao jedna od najstarijih i mnogi ce reci najboljih pecenjara u regionu,pecenjara Baralic se istice od mnostva slicnih objekata,visoko kvalitetnom uslugom,povoljnim cenama i izvanrednim ukusom i mirisom pecenja koja za vas pripremaju vrhunski majstori.
11.06.2016 02:39
Zoran Josipovic
Preporucujem vam da probate njihovo prasece i jagnjece pecenje,koje ce svojim neodoljivim ukusom oplemeniti sva vasa cula.Najkvalitetnije i uvek sveze pecenje po extra povoljnim cenama,sve pohvale.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Roštilj-Pečenjare
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Pecenjara Baralic
  • Pecenjara Baralic,
  • baralic pecenjara,
  • baralic,
  • Pecenjara Baralic radno vreme,
  • Pecenjara Baralic Palilula,
  • Pecenjara Baralic Beograd