Kako ubediti devojčicu da trenira ritmiku

0

Kako ubediti devojčicu da trenira ritmiku?

Imamo lepu vest za vas – neće biti potrebno da ih ubeđujete. A zašto? Zato što ćete ih samo dovesti, ako želite, kod nas, u Gimnastički klub Pobednik, na prvi, probni, gratis trening.

Mnoge klinceze, bez obzira u kom su uzrastu, naprosto ne znaju šta tačno hoće i žele. Vole sve sportove, i igraju se svega, ili suprotno od toga – sport ih uopšte ne zanima.

Sa prvo pomenutim devojčicama ćete lakše izaći na kraj, ali šta ćemo sa ovim drugima, koje svoje vreme vole da provode u tablet, telefon ili laptop, dok gledaju Tik Tok, You Tube, Instagram, igraju igrice i prate ostale virtuelne sadržaje?

Roditeljima često sve ovo deluje kao neka nemoguća misija, pa se hvataju za glavu i traže savete stručnjaka. Ovaj problem se najlakše rešava tako što ćete dovesti svoju klincezu kod nas da pogleda kakva je atmosfera i šta su sve naučile i znaju njene vršnjakinje. Kada dete uvidi koliko kod nas ima sposobne dece, okretne, vešte, hitre, brze... – i ono će poželeti da bude kao i one. Osim toga, vlada pozitivna atmofera, puno je druženja, šale i razgovora, tako da svako želi da mu trening postane redovna obaveza kojoj se raduje.

Kategorija: Gimnastika Beograd
Podkategorija: Ritmička gimnastika Beograd
Objavljeno: 02.11.2020.
Ažurirano: 03.11.2020.
# ID Oglasa: 050894
Website: www.gimnastika.rs