Bulevar vojvode Mišića 14, Hala 4, Savski venac, Beograd
Ocena firme
4.31 | 48 ocena
Oceni ovaj proizvod
0.0 | 0 ocena

Porudžbenica

Proizvod Količina Cena
Kako ubediti devojčicu da trenira ritmiku din.
+ troškovi dostave
Podaci za isporuku

Porudžbenica

Uspešno ste poslali porudžbenicu.

Uskoro ćemo Vas kontaktirati radi potvrde porudžbine.

Hvala!

Pošaljite upit za cenu

Upit

Uspešno ste poslali upit.

Uskoro ćemo Vas kontaktirati.

Hvala!

Kako ubediti devojčicu da trenira ritmiku

Kako ubediti devojčicu da trenira ritmiku?

Imamo lepu vest za vas – neće biti potrebno da ih ubeđujete. A zašto? Zato što ćete ih samo dovesti, ako želite, kod nas, u Gimnastički klub Pobednik, na prvi, probni, gratis trening.

Mnoge klinceze, bez obzira u kom su uzrastu, naprosto ne znaju šta tačno hoće i žele. Vole sve sportove, i igraju se svega, ili suprotno od toga – sport ih uopšte ne zanima.

Sa prvo pomenutim devojčicama ćete lakše izaći na kraj, ali šta ćemo sa ovim drugima, koje svoje vreme vole da provode u tablet, telefon ili laptop, dok gledaju Tik Tok, You Tube, Instagram, igraju igrice i prate ostale virtuelne sadržaje?

Roditeljima često sve ovo deluje kao neka nemoguća misija, pa se hvataju za glavu i traže savete stručnjaka. Ovaj problem se najlakše rešava tako što ćete dovesti svoju klincezu kod nas da pogleda kakva je atmosfera i šta su sve naučile i znaju njene vršnjakinje. Kada dete uvidi koliko kod nas ima sposobne dece, okretne, vešte, hitre, brze... – i ono će poželeti da bude kao i one. Osim toga, vlada pozitivna atmofera, puno je druženja, šale i razgovora, tako da svako želi da mu trening postane redovna obaveza kojoj se raduje.

Slične objave drugih firmi
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Sport i kultura Gimnastika