Restoran za parastose Etno basta

  • 5
5.00 | 3 ocena

O nama - RESTORAN ZA PARASTOSE ETNO BAŠTA


Restoran "Etno bašta" se nalazi na adresi Slanački put 31, na teritoriji opštine Palilula u blizini groblja Lešće, u Beogradu. Prostor našeg restorana predviđen je organizvanje ručkova posle sahrana. Kompletan prostor restorana je klimatizovan, što našim gostima omogućava optimalne uslove za boravak zimi i leti.

Uz najviši vid profesionalnosti pri radu, kao i razumevanja za težak period u kom se nalazite potrudićemo se da ručak posle sahrane protekne uz Vašu minimalnu angažovanost. U ponudi na našem menjiju pronaći ćete posna i mrsna jela, kao i veliki broj domaćih i stranih alkoholnih i bezalkoholnih pića.

Restroan za parastose, daće i pomene "Etno basta" Vam daje posebne uslove za organizovanje ručka posle sahrana. Ljubazna, kvalitetna usluga i veoma prstupačne cene, naš su način da Vam izađemo u susret i koliko je u našoj moći olakšamo teške trenutke.

Pored parastosa, u našem restoranu je moguće organizovati i razne druge svečanosti poput proslava rođendana, godišnjica braka, krštenja, svadbi, poslovnih ručkova i drugih okupljanja sa članovima Vaše porodice, prijatelja i poslovnim saradnicima.

Restoran "Etno bašta" poseduje obezbeđen parking za vozila svojih gostiju.

Organizovanje ručka posle sahrana i parastosa.
Izlazimo u susret svakom Vašem zahtevu.
Kvalitetna i profesionalna usluga.
Ručkovi posle sahrana.

Restoran za parastose "Etno bašta" Lešće, Beograd.

Iskustva i komentari posetilaca

24.05.2017 04:10
Goran Sarenac
Organizovanje rucka posle sahrana i parastosa.Izlaze u susret svakom vasem zahtevu. Kvalitetna i profesionalna usluga.U ponudi na menjiju pronaci cete posna i mrsna jela, kao i veliki broj domacih i stranih alkoholnih i bezalkoholnih pica.
11.06.2016 01:46
Milos Bozovic
Restoran za parastose Etno basta vam daje posebne uslove za organizovanje rucka posle sahrana.Ljubazna,kvalitetna usluga i veoma prstupacne cene,njihov su nacin da vam izadju u susret i koliko je u moci olaksaju teske trenutke.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
UGOSTITELJSTVO Restorani za parastose
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Restoran za parastose Etno basta
  • organizovanje rucka posle sahrana i parastosa,
  • restoran za parastose,
  • ruckovi posle sahrana