Restoran za parastose Etno basta

4.3 | 6 ocena
Ulica: Slanacki put 31, Lesce
Grad: Beograd
Opština: Palilula
Restoran za parastose Etno basta
Telefon: 011/
Mobilni: 064/

O nama


Restoran "Etno bašta" se nalazi na adresi Slanački put 31, na teritoriji opštine Palilula u blizini groblja Lešće, u Beogradu. Prostor našeg restorana predviđen je organizvanje ručkova posle sahrana. Kompletan prostor restorana je klimatizovan, što našim gostima omogućava optimalne uslove za boravak zimi i leti.

Uz najviši vid profesionalnosti pri radu, kao i razumevanja za težak period u kom se nalazite potrudićemo se da ručak posle sahrane protekne uz Vašu minimalnu angažovanost. U ponudi na našem menjiju pronaći ćete posna i mrsna jela, kao i veliki broj domaćih i stranih alkoholnih i bezalkoholnih pića.

Restroan za parastose, daće i pomene "Etno basta" Vam daje posebne uslove za organizovanje ručka posle sahrana. Ljubazna, kvalitetna usluga i veoma prstupačne cene, naš su način da Vam izađemo u susret i koliko je u našoj moći olakšamo teške trenutke.

Pored parastosa, u našem restoranu je moguće organizovati i razne druge svečanosti poput proslava rođendana, godišnjica braka, krštenja, svadbi, poslovnih ručkova i drugih okupljanja sa članovima Vaše porodice, prijatelja i poslovnim saradnicima.

Restoran "Etno bašta" poseduje obezbeđen parking za vozila svojih gostiju.

Organizovanje ručka posle sahrana i parastosa.
Izlazimo u susret svakom Vašem zahtevu.
Kvalitetna i profesionalna usluga.
Ručkovi posle sahrana.

Restoran za parastose "Etno bašta" Lešće, Beograd.

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Goran Sarenac
  24.05.2017 04:10

  Organizovanje rucka posle sahrana i parastosa.Izlaze u susret svakom vasem zahtevu.
  Kvalitetna i profesionalna usluga.U ponudi na menjiju pronaci cete posna i mrsna jela, kao i veliki broj domacih i stranih alkoholnih i bezalkoholnih pica.

  Milos Bozovic
  11.06.2016 01:46

  Restoran za parastose Etno basta vam daje posebne uslove za organizovanje rucka posle sahrana.Ljubazna,kvalitetna usluga i veoma prstupacne cene,njihov su nacin da vam izadju u susret i koliko je u moci olaksaju teske trenutke.

  Firme u blizini

  Restoran za parastose Groš, Slanački put 19, Lešće, Palilula, Beograd
  Restoran za parastose Vidovdan, Orlovačka 46/1, Groblje Orlovača, Čukarica, Beograd
  Restoran Parastosi Orlovača, Groblje Orlovača, lokal 25, Čukarica, Beograd