PREDJELA | ||
1. FOCACCIA BIANCA (testo, so, maslinovo ulje, ruzmarin) | 280 rsd 0 |
|
2. BRUSCHETTE AL POMODORO (hleb, svež paradajz, bosiljak, beli luk) | 280 rsd 0 |
|
3. CROSTINI MIX (hleb sa mocarelom u peći sa dodacima) | 450 rsd 0 |
|
4. MELANZANE ALLA PARMIGIANA (plavi patlidžan, mocarela, salsa pomodoro, parmezan) | 650 rsd 0 |
|
5. SCAMORZA CON PROSCIUTTO (grilovana dimljena mocarela, pršuta) | 890 rsd 0 |
|
6. BURRATA O MOZZARELLA DI BUFALA (kom) | 1000 rsd 0 |
|
7. PROSCIUTTO SAN FRANCESCO (100g) | 500 rsd 0 |
|
8. CAPRESE (paradajz, mocarela, pesto) | 550 rsd 0 |
|
9. CAPRESE DI BUFALA (paradajz, bufalo mocarela, pesto) | 950 rsd 0 |
|
10. GRILOVANI KRAVLJI SIR NA CRVENOM PESTU (sir, pesto od sušenog paradajza, duvan čvarci, čeri) | 600 rsd 0 |
|
11. TATAR OD TUNE NA AVOKADU (crni luk, soja sos, limunov sok, maslinovo ulje) | 1100 rsd 0 |
|
12. ROLNICA PUNJENA TELETINOM NA KREMI OD LEŠNIKA | 550 rsd 0 |
|
13. CARPACCIO DI MANZO (karpaćo od bifteka, rukola, parmezan) | 1200 rsd 0 |
|
14. TATAR OD DIMLJENOG BIFTEKA (tatar biftek sa začinima) | 1800 rsd 0 |
SUPE | ||
1. MINESTRONE (supa sa sezonskim povrćem) | 290 rsd 0 |
|
2. DOMAĆA PILEĆA SUPA (pileća supa sa rezancima) | 300 rsd 0 |
|
3. POMODORO PICCANTE (pikant paradajz čorba, kukuruz, gvancale) | 380 rsd 0 |
|
4. POTAŽ DANA | 350 rsd 0 |
|
5. TELEĆA ČORBA (teletina, povrće, kisela pavlaka) | 350 rsd 0 |
SALATE | ||
1. GRČKA SALATA | 350 rsd 0 |
|
2. ŠOPSKA SALATA | 350 rsd 0 |
|
3. MIX ZELENIH SA ČERIJEM I PARMEZANOM | 320 rsd 0 |
|
4. VITAMINSKA (mix zelenih salata, šargarepa, celer, paprika, čeri paradajz, kukuruz, limun dresing) | 300 rsd 0 |
|
5. TRICOLORE (rukola, čeri paradajz, parmezan) | 450 rsd 0 |
PASTE I RIŽOTA | ||
1. PASTA CACIO E PEPE (pasta, ulje, biber, pekorino sir) | 650 rsd 0 |
|
2. TAGLIATELLE AL RAGU DI CARNE (juneći ragu bolonjeze, salsa di pomodoro, parmezan) | 870 rsd 0 |
|
3. RIGATONI ALLA GRICIA (gvanćale, pekorino, maslinovo ulje, biber) | 850 rsd 0 |
|
4. PASTA CON PROSCIUTTO (pršut, vrganj, šampinjon, sušeni paradajz, zucchine, praziluk) | 900 rsd 0 |
|
5. LINGUINE ALLO SCOGLIO (hobotnica, lignje, gambori, dagnje, vongole) | 1450 rsd 0 |
|
6. LINGUINE CON POLPO E GAMBERI (gambori, hobotnica, kapar, masline, crveni i beli luk) | 1100 rsd 0 |
|
7. RAVIOLI AL MAGRO (domaći punjeni rikotom i spanaćem na puteru i žalfiji, parmezan) | 850 rsd 0 |
|
8. PENNE AL SALMONE (dimljeni losos, salsa pomodoro, tikvice, neutralna pavlaka) | 900 rsd 0 |
|
9. FUSILLI CON CREMA DI SPINACI E PROSCIUTTO SAN FRANCESCO (beli luk, krema od spanaća, rikota, San Francesco) | 850 rsd 0 |
|
10. MEZZI RIGATONI CON NOCI, GORGONZOLA, GVANCIALE (gorgonzola, orah, gvanćale, parmezan) | 950 rsd 0 |
|
11. PENNE CON PEPERONI. SPECK. FORMAGGIO DI CAPRA (pečena paprika, špek, dimljeni kozji sir) | 900 rsd 0 |
|
12. RISSOTTO CON LA ZUCCA, PERA, GORGONZOLA (bundeva, kruška, gorgonzola, sir telvio, parmezan) | 850 rsd 0 |
|
13. RISOTTO AL NERO DI SEPPIA (mastilo od sipe, lignje, beli luk) | 950 rsd 0 |
|
14. RISOTTO ZAFFERANO, GAMBERI E ZUCCHINE (gambori, šafran, zelene tikvice) | 980 rsd 0 |
|
15. RISOTTO AI 4 FUNGHI (vrganj, bukovača, portobelo, šampinjon, pekorino) | 900 rsd 0 |
OBROR SALATE | ||
1. CEASAR SALATA (mix zelenih salata, čeri, pančeta, piletina, cezar dresing, parmezan, krutoni, paradajz) | 810 rsd 0 |
|
2. KOZJI GRILOVANI SIR (mix salata, kozji sir, kruška, brusnice, čeri, badem, honey dresing, seme golice) | 780 rsd 0 |
|
3. BIFTER SALATA (mix zelenih salata, glazirana cvekla, orah, čeri paradajz, terjaki sos, biftek) | 950 rsd 0 |
|
4. SALATA SA SVEŽOM TUNOM (mix zelenih salata, čeri, rotkvice, đumbir dresing, limun) | 700 rsd 0 |
|
5. SALATA SA SVEŽIM LOSOSOM (grilovani losos, miks baby salata, avokado i nar) | 900 rsd 0 |
|
6. SALATA SA CURETINOM (mix zelenih salata, bukovača, javorov sirup) | 850 rsd 0 |
|
7. RUSTIQUE SALATA (mix salata, mocarela, paprika, čeri, šargarepa, kukuruz, limun, badem, brusnica, golica, celer) | 700 rsd 0 |
GLAVNA JELA | ||
1. SALTIMBOCCA ALLA ROMANA (teleće meso, pršut, žalfija, belo vino) - prilog: krompir sa ruzmarinom | 1100 rsd 0 |
|
2. COTOLETTA ALLA MILANESE (teleće pohovane šnicle na pireu sa rukolom i čerijem) | 1100 rsd 0 |
|
3. TELEĆE GRUDI NA KROMPIRU | 1200 rsd 0 |
|
4. TAGLIATA DI MANZO (taljata od bifteka na rukoli sa parmezanom) | 1750 rsd 0 |
|
5. SVINJSKA REBRA U SOSU (servirana sa krompirom) | 950 rsd 0 |
|
6. TURNEDO RUSTIQUE - prilog: sos od vrganja i teriaki | 1950 rsd 0 |
|
7. SVINJSKA BUTKICA NA KROMPIRU | 1200 rsd 0 |
|
8. SVINJSKI FILE SA 3 VRSTE PIREA (serviran na pireu od graška, šargarepe i krompira) - sos: bukovača i brusnica | 950 rsd 0 |
|
9. MARINIRANA PILETINA NA ŽARU - prilog: hrskavo povrće | 800 rsd 0 |
|
10. PETTO DI POLLO FRITTO (pileći file pohovan u prezlama, parmezanu i začinskom bilju) - prilog: krema od spanaća | 850 rsd 0 |
|
11. ĆURETINA SA POVRĆEM (hrskavo povrće, terijaki sos, basmati riža) | 900 rsd 0 |
|
12. ĆUREĆA ROLNICA NA PIREU OD BUNDEVE (punjena sa špekom, pečenom paprikom i dimljenim sirom) | 1150 rsd 0 |
|
13. SALSICCE KOBASICE - prilog: krompir, senf | 900 rsd 0 |
|
14. BIFTER NA ŽARU SA SOSOM PO IZBORU - sos od šumskog voća, sos mix pečuraka, sos crveno vino, peper sos - prilog: hrskavo povrće | 1950 rsd 0 |
|
15. HOBOTNICA U PEĆI (suvidirana hobotnica sa krompirom, čeri, zucchine, ligurske masline) | 1850 rsd 0 |
|
16. LIGNJE NA ŽARU - prilog: rižoto sa spanaćem | 1150 rsd 0 |
|
17. LOSOS U NA ŽARU - prilog: pire od graška | 1450 rsd 0 |
|
18. TUNA STEAK U KORICI OD LANA I SUSAMA - prilog: hrskavo povrće | 1650 rsd 0 |
PICE NA DRVA | ||
1. FOCACCIA NAPOLETANA (čeri, inćuni, gvancale, pekorino sir, maslinovo ulje, masline) | 650 rsd 0 |
|
2. MARINARA (pelat, beli luk, origano, bosiljak, maslinovo ulje) | 520 rsd 0 |
|
3. MARGHERITA (pelat, mocarela, fior di latte, bosiljak) | 650 rsd 0 |
|
4. NAPOLETANA (pelat, mocarela, inćun) | 750 rsd 0 |
|
5. COTTO (pelat, mocarela, italijanska šunka cotto) | 750 rsd 0 |
|
6. FUNGHI (pelat, mocarela, šampinjon) | 730 rsd 0 |
|
7. AMATRICIANA (pelat, mocarela, gvancale - pančeta, crveni luk, pekorino) | 890 rsd 0 |
|
8. PICCANTE (pelat, mocarela, pikant salama) | 890 rsd 0 |
|
9. TRENTINO (pelat, mocarela, špek, montazio sir) | 950 rsd 0 |
|
10. CAPRICCIOSA (pelat, mocarela, šampinjoni, šunka, masline) | 800 rsd 0 |
|
11. AL CRUDO (pelat, mocarela, la casara pršut, rukola, parmezan) | 950 rsd 0 |
|
12. CON VERDURE (pelat, mocarela, grilovano sezonsko povrće, rukola) | 840 rsd 0 |
|
13. QUATTRO FORMAGGI (četiri vrste sira bez pelata) | 850 rsd 0 |
|
14. TONNO (pelat, mocarela, tunjevina, crveni luk, rukola, masline, šećerac) | 900 rsd 0 |
|
15. BUFALA (pelat, mocarela, bufala mocarela, bosiljak) | 1030 rsd 0 |
|
16. BRESAOLA (pelat, mocarela, goveđa pršuta, rukola, čeri, parmezan) | 1200 rsd 0 |
|
17. SOPRESSA (pelat, mocarela, sopresa salama, dimljeni sir, masline) | 1030 rsd 0 |
|
18. BOSCAIOLA (pelat, mocarela, šampinjoni, sveže kobasice) | 850 rsd 0 |
|
19. MORTADELLA (mocarela, montazio sir, mortadela iz Bolonje, biber) | 850 rsd 0 |
POSLASTICE | ||
1. TIRAMISU RUSTIQUE | 350 rsd 0 |
|
2. CANNOLI DI RICOTTA E MASCARPONE kom. | 250 rsd 0 |
|
3. CREME BRULEE | 340 rsd 0 |
|
4. KOLAČ SA JABURAMA | 350 rsd 0 |
|
5. TORTA SA MAKOM | 350 rsd 0 |
|
6. SELEKCIJA MUSEVA (nugat/bela čokolada) | 300 rsd 0 |
|
7. MUS OD PISTAĆA | 450 rsd 0 |
|
8. ČOKOLADNI SUFLE | 380 rsd 0 |
|
9. TORTA SA TRI VRSTE ČOKOLADE | 400 rsd 0 |
|
10. TORTA-BELA ČOKOLADA, MALINA, PISTAĆ | 400 rsd 0 |