Dodaj firmu

Cenovnik za Rustique restoran picerija - Rustique restoran picerija

5.0 | 1 ocena
Član 1 godinu
PREDJELA
1. FOCACCIA BIANCA (testo, so, maslinovo ulje, ruzmarin)
280 rsd
2. BRUSCHETTE AL POMODORO (hleb, svež paradajz, bosiljak, beli luk)
280 rsd
3. CROSTINI MIX (hleb sa mocarelom u peći sa dodacima)
450 rsd
4. MELANZANE ALLA PARMIGIANA (plavi patlidžan, mocarela, salsa pomodoro, parmezan)
650 rsd
5. SCAMORZA CON PROSCIUTTO (grilovana dimljena mocarela, pršuta)
890 rsd
6. BURRATA O MOZZARELLA DI BUFALA (kom)
1000 rsd
7. PROSCIUTTO SAN FRANCESCO (100g)
500 rsd
8. CAPRESE (paradajz, mocarela, pesto)
550 rsd
9. CAPRESE DI BUFALA (paradajz, bufalo mocarela, pesto)
950 rsd
10. GRILOVANI KRAVLJI SIR NA CRVENOM PESTU (sir, pesto od sušenog paradajza, duvan čvarci, čeri)
600 rsd
11. TATAR OD TUNE NA AVOKADU (crni luk, soja sos, limunov sok, maslinovo ulje)
1100 rsd
12. ROLNICA PUNJENA TELETINOM NA KREMI OD LEŠNIKA
550 rsd
13. CARPACCIO DI MANZO (karpaćo od bifteka, rukola, parmezan)
1200 rsd
14. TATAR OD DIMLJENOG BIFTEKA (tatar biftek sa začinima)
1800 rsd
SUPE
1. MINESTRONE (supa sa sezonskim povrćem)
290 rsd
2. DOMAĆA PILEĆA SUPA (pileća supa sa rezancima)
300 rsd
3. POMODORO PICCANTE (pikant paradajz čorba, kukuruz, gvancale)
380 rsd
4. POTAŽ DANA
350 rsd
5. TELEĆA ČORBA (teletina, povrće, kisela pavlaka)
350 rsd
SALATE
1. GRČKA SALATA
350 rsd
2. ŠOPSKA SALATA
350 rsd
3. MIX ZELENIH SA ČERIJEM I PARMEZANOM
320 rsd
4. VITAMINSKA (mix zelenih salata, šargarepa, celer, paprika, čeri paradajz, kukuruz, limun dresing)
300 rsd
5. TRICOLORE (rukola, čeri paradajz, parmezan)
450 rsd
PASTE I RIŽOTA
1. PASTA CACIO E PEPE (pasta, ulje, biber, pekorino sir)
650 rsd
2. TAGLIATELLE AL RAGU DI CARNE (juneći ragu bolonjeze, salsa di pomodoro, parmezan)
870 rsd
3. RIGATONI ALLA GRICIA (gvanćale, pekorino, maslinovo ulje, biber)
850 rsd
4. PASTA CON PROSCIUTTO (pršut, vrganj, šampinjon, sušeni paradajz, zucchine, praziluk)
900 rsd
5. LINGUINE ALLO SCOGLIO (hobotnica, lignje, gambori, dagnje, vongole)
1450 rsd
6. LINGUINE CON POLPO E GAMBERI (gambori, hobotnica, kapar, masline, crveni i beli luk)
1100 rsd
7. RAVIOLI AL MAGRO (domaći punjeni rikotom i spanaćem na puteru i žalfiji, parmezan)
850 rsd
8. PENNE AL SALMONE (dimljeni losos, salsa pomodoro, tikvice, neutralna pavlaka)
900 rsd
9. FUSILLI CON CREMA DI SPINACI E PROSCIUTTO SAN FRANCESCO (beli luk, krema od spanaća, rikota, San Francesco)
850 rsd
10. MEZZI RIGATONI CON NOCI, GORGONZOLA, GVANCIALE (gorgonzola, orah, gvanćale, parmezan)
950 rsd
11. PENNE CON PEPERONI. SPECK. FORMAGGIO DI CAPRA (pečena paprika, špek, dimljeni kozji sir)
900 rsd
12. RISSOTTO CON LA ZUCCA, PERA, GORGONZOLA (bundeva, kruška, gorgonzola, sir telvio, parmezan)
850 rsd
13. RISOTTO AL NERO DI SEPPIA (mastilo od sipe, lignje, beli luk)
950 rsd
14. RISOTTO ZAFFERANO, GAMBERI E ZUCCHINE (gambori, šafran, zelene tikvice)
980 rsd
15. RISOTTO AI 4 FUNGHI (vrganj, bukovača, portobelo, šampinjon, pekorino)
900 rsd
OBROR SALATE
1. CEASAR SALATA (mix zelenih salata, čeri, pančeta, piletina, cezar dresing, parmezan, krutoni, paradajz)
810 rsd
2. KOZJI GRILOVANI SIR (mix salata, kozji sir, kruška, brusnice, čeri, badem, honey dresing, seme golice)
780 rsd
3. BIFTER SALATA (mix zelenih salata, glazirana cvekla, orah, čeri paradajz, terjaki sos, biftek)
950 rsd
4. SALATA SA SVEŽOM TUNOM (mix zelenih salata, čeri, rotkvice, đumbir dresing, limun)
700 rsd
5. SALATA SA SVEŽIM LOSOSOM (grilovani losos, miks baby salata, avokado i nar)
900 rsd
6. SALATA SA CURETINOM (mix zelenih salata, bukovača, javorov sirup)
850 rsd
7. RUSTIQUE SALATA (mix salata, mocarela, paprika, čeri, šargarepa, kukuruz, limun, badem, brusnica, golica, celer)
700 rsd
GLAVNA JELA
1. SALTIMBOCCA ALLA ROMANA (teleće meso, pršut, žalfija, belo vino) - prilog: krompir sa ruzmarinom
1100 rsd
2. COTOLETTA ALLA MILANESE (teleće pohovane šnicle na pireu sa rukolom i čerijem)
1100 rsd
3. TELEĆE GRUDI NA KROMPIRU
1200 rsd
4. TAGLIATA DI MANZO (taljata od bifteka na rukoli sa parmezanom)
1750 rsd
5. SVINJSKA REBRA U SOSU (servirana sa krompirom)
950 rsd
6. TURNEDO RUSTIQUE - prilog: sos od vrganja i teriaki
1950 rsd
7. SVINJSKA BUTKICA NA KROMPIRU
1200 rsd
8. SVINJSKI FILE SA 3 VRSTE PIREA (serviran na pireu od graška, šargarepe i krompira) - sos: bukovača i brusnica
950 rsd
9. MARINIRANA PILETINA NA ŽARU - prilog: hrskavo povrće
800 rsd
10. PETTO DI POLLO FRITTO (pileći file pohovan u prezlama, parmezanu i začinskom bilju) - prilog: krema od spanaća
850 rsd
11. ĆURETINA SA POVRĆEM (hrskavo povrće, terijaki sos, basmati riža)
900 rsd
12. ĆUREĆA ROLNICA NA PIREU OD BUNDEVE (punjena sa špekom, pečenom paprikom i dimljenim sirom)
1150 rsd
13. SALSICCE KOBASICE - prilog: krompir, senf
900 rsd
14. BIFTER NA ŽARU SA SOSOM PO IZBORU - sos od šumskog voća, sos mix pečuraka, sos crveno vino, peper sos - prilog: hrskavo povrće
1950 rsd
15. HOBOTNICA U PEĆI (suvidirana hobotnica sa krompirom, čeri, zucchine, ligurske masline)
1850 rsd
16. LIGNJE NA ŽARU - prilog: rižoto sa spanaćem
1150 rsd
17. LOSOS U NA ŽARU - prilog: pire od graška
1450 rsd
18. TUNA STEAK U KORICI OD LANA I SUSAMA - prilog: hrskavo povrće
1650 rsd
PICE NA DRVA
1. FOCACCIA NAPOLETANA (čeri, inćuni, gvancale, pekorino sir, maslinovo ulje, masline)
650 rsd
2. MARINARA (pelat, beli luk, origano, bosiljak, maslinovo ulje)
520 rsd
3. MARGHERITA (pelat, mocarela, fior di latte, bosiljak)
650 rsd
4. NAPOLETANA (pelat, mocarela, inćun)
750 rsd
5. COTTO (pelat, mocarela, italijanska šunka cotto)
750 rsd
6. FUNGHI (pelat, mocarela, šampinjon)
730 rsd
7. AMATRICIANA (pelat, mocarela, gvancale - pančeta, crveni luk, pekorino)
890 rsd
8. PICCANTE (pelat, mocarela, pikant salama)
890 rsd
9. TRENTINO (pelat, mocarela, špek, montazio sir)
950 rsd
10. CAPRICCIOSA (pelat, mocarela, šampinjoni, šunka, masline)
800 rsd
11. AL CRUDO (pelat, mocarela, la casara pršut, rukola, parmezan)
950 rsd
12. CON VERDURE (pelat, mocarela, grilovano sezonsko povrće, rukola)
840 rsd
13. QUATTRO FORMAGGI (četiri vrste sira bez pelata)
850 rsd
14. TONNO (pelat, mocarela, tunjevina, crveni luk, rukola, masline, šećerac)
900 rsd
15. BUFALA (pelat, mocarela, bufala mocarela, bosiljak)
1030 rsd
16. BRESAOLA (pelat, mocarela, goveđa pršuta, rukola, čeri, parmezan)
1200 rsd
17. SOPRESSA (pelat, mocarela, sopresa salama, dimljeni sir, masline)
1030 rsd
18. BOSCAIOLA (pelat, mocarela, šampinjoni, sveže kobasice)
850 rsd
19. MORTADELLA (mocarela, montazio sir, mortadela iz Bolonje, biber)
850 rsd
POSLASTICE
1. TIRAMISU RUSTIQUE
350 rsd
2. CANNOLI DI RICOTTA E MASCARPONE kom.
250 rsd
3. CREME BRULEE
340 rsd
4. KOLAČ SA JABURAMA
350 rsd
5. TORTA SA MAKOM
350 rsd
6. SELEKCIJA MUSEVA (nugat/bela čokolada)
300 rsd
7. MUS OD PISTAĆA
450 rsd
8. ČOKOLADNI SUFLE
380 rsd
9. TORTA SA TRI VRSTE ČOKOLADE
400 rsd
10. TORTA-BELA ČOKOLADA, MALINA, PISTAĆ
400 rsd
Idi na vrh strane