Restoran Perla

  • 3
5.00 | 4 ocena

O nama - RESTORAN PERLA


Restoran Perla nalazi se u centru Inđije i pravo je mesto za sve koji žele da uživaju u najlepšim jelima domaće i internacionalne kuhinje koje sa radošću spremamo za Vas. U prijatnom ambijentu našeg restorana možete popiti prvu jutarnju kafu, uživati u ručku sa članovima porodice, zabaviti se uz muziku tamburaša, ali i organizovati sve vrste proslava.

Enterijer našeg restorana koji se prostire na dva nivoa, uređen je u modernom stilu. U sklopu restorana nalazi se kafić koji je idealan za početak dana, uz prvu jutarnju kaficu i novine. Zahvaljujući bogatoj i raznovrsnoj ponudi jela domaće i internacionalne kuhinje, kao i alkoholnih i bezalkoholnih pića, restoran Perla je savršeno mesto ukoliko želite da obradujete članove Vaše porodice idealnim ručkom.

Restoran domaće kuhinje Perla ima meni koncipiran na tradicionalnim specijalitetima, kao i jelima internacionalne kuhinje. Kod nas možete probati najukusnije pice pečene na drva, paste, obrok salate, specijalitete od ribe, ali i najbolji roštilj na ćumur, teletinu, piletinu. Ukoliko Vas prijatelji iznenade slučajnom posetom nudimo Vam mogućnost poručivanja hrane putem telefona.

Naš restoran u centru Inđije organizuje sve vrste manjih proslava: rođendani, krštenja, poslovni skupovi. Kapacitet restorana je 60 mesta, a zajedno sa kafićem raspolažemo prostorom za 120 ljudi. Tokom lepih dana svi naši gosti mogu da se opuste u prelepoj letnjoj bašti sa dečijom igraonicom. Dok Vi uživate u omiljenim jelima, mališani će se zabaviti uz brojne sadržaje: tobogan, trambolina, ljuljaške.

Svi ljubitelje dobrog provoda pozivamo da nas posete petkom i subotom kada mogu da uživaju u najlepšoj muzici tamburaša. Odlična atmosfera, živa muzika i raspoloženje koje je uvek na zavidnom nivou garantuju dobru zabavu do ranih jutarnjih sati. Kako bi Vaš boravak u restoranu Perla bio prelepo iskustvo koje ćete dugo pamtiti, naše ljubazno i profesionalno osoblje je uvek tu da Vas srdačno dočeka i ugosti.

Najlepši restoran u centru Inđije
Veliki izbor specijaliteta domaće i internacionalne kuhinje

Radno vreme:
radni dan i nedelja od 08-24h
petak i subota od 08-01:30h

Restoran Perla, Dušana Jerkovića 5, Inđija

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
UGOSTITELJSTVO Restorani
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Restoran Perla
  • Restoran Perla,
  • Restoran Perla radno vreme,
  • Restoran Perla kontakt telefon,
  • Restoran Perla Inđija,
  • restoran u centru Inđije