Ocena firme
4.93 | 15 ocena
Oceni ovaj proizvod
0.0 | 0 ocena

Porudžbenica

Proizvod Količina Cena
Reiki pojačava kvalitet masaže din.
+ troškovi dostave
Podaci za isporuku

Porudžbenica

Uspešno ste poslali porudžbenicu.

Uskoro ćemo Vas kontaktirati radi potvrde porudžbine.

Hvala!

Pošaljite upit za cenu

Upit

Uspešno ste poslali upit.

Uskoro ćemo Vas kontaktirati.

Hvala!

Reiki pojačava kvalitet masaže

Još odavno ljudi su mi govorili da dobro masiram. Zaista, volim ljudsko telo, dodir mi je uvek bio važan, i kada pustim dlanove da plešu po leđima, negde slutim da se tako oseća vajar dok se igra sa svojom glinom. Kada me je moja učiteljica Reikija pitala zbog čega sam odlučila da uzmem Reiki moj odgovor je glasio: "Zato što mislim da imam dar u rukama i da pomognem svojima i sebi." , što je ona tada potvrdila. Dar na koji sam mislila se odnosio na masažu, na dodir dlanova. Tada ni slutila nisam koliko i na koje sve načine reiki može pomoći.

Što se same masaže tiče pustila bih ruke da me vode pa kako bude. Uvek je svima bilo lepo, često bi mi rekli "Ruke ti se pozlatile”, pa čak i profesionalni maseri. Tokom godina naučila sam i poneki trik od njih. Valjda iz velike želje da sama sebe izmasiram i osetim kvalitenu masažu, talenat se rodio ili se samo probudio. Nekako sam mišljenja da se sa talentima rađamo samo je kroz vreme potrebno osvestiti ih, negovati i samim tim pojačavati njihov kvalitet, što se i dešava kada neko unese reiki u svoj život.

Od kako sam inicirana u reiki, oni koji su imali priliku da osete moju masažu pre reikija a i sada, rekli su mi da je masaža sada delotvornija. I možda se to ne bih setila da podelim sa vama da mi večeras u posetu nije došao moj mili sestrić koji trenira fudbal. Kada je došao najpre me je pitao da li sam raspoložena da igramo jamb. Prvo sam ga odbila rekavši mu da sam umorna, što zaista i jesam bila nakon divnog dana provedenog sa zaista nekim divnim ljudima. Međutim od nekud dobih energiju i pre nego što je stigao da ode, reših da ga "oderem" u jambu, s obzirom da je prošli put on bio pobednik. Nakon završene partije mi je rekao da je zapravo došao da ga izmasiram. Hm, iako željna odmora i da se osamim, kako odbiti dete koje traži pomoć?! Naravno, prihvatila sam da ga izmasiram, zahvalna da mu mogu biti od koristi onoliko koliko je u mojoj moći, a ishod prepustila Bogu i reikiju. Nakon što sam mu izmasirala noge i stopala njegov komentar je glasio: "Struji mi kroz levu nogu baš kao što mi je strujalo danas na elektro terapiji." I opet nekom ko je ekstremno golicljiv po stopalima je prijala moja masaža. Masaža stopala i šaka su neprikosnovene, verovatno jer su svi nervi, svi centri, akumpukturne tačke smešteni baš na tim delovima tela. Mada, masaža kao masaža je nešto što bi zaista trebalo koliko god je moguće praktikovati.

Iako je učinak masaže bolji samim tim što reiki biće ima drugačiji dodir, primetila sam kroz rad da je delotvornije ako se na bolno mesto najpre kanališe reiki jer se bol umanji, mišić zagreje i opusti bar za nijansu i sama masaža više prija jer je manje bolna. Jednom mi je bila žena kojoj nisam mogla da dodatknem leđa u predelu krsta koliko ju je bolelo. Prvo sam kanalisala reiki, a ona se setila scene od pre deset godina kada je pala i kada se zapravo povredila. Nakon što je otpustila tu situaciju i blagosiljala je nakon samo par minuta moji dlanovi su plesali uz jak pritisak po njenim leđima.
Isti slučaj je bio kada sam radila jednoj ženi kolena. Nije mogla da zaspi od bolovoa u kolenima. Nisam smela da ih pipnem koliko su je bolela. Delovalo je da ima vodu u kolenima. Kada sam je to pitala, potvrdila mi je da je ranije išla na vađenje vode. Nakon par minuta kanalisanja reikija mogla sam da spustim svoje dlanove na njene noge i da ih nežno izmasiram. Kasnije sam dobila informaciju da je skoro mesec i po dana kolena nisu zabolela.

Povremeno, nekad češće, nekad ređe se dogodi da mi neko dođe samo na masažu. Nekad se dogodi da pri nekom druženju zamole da im izmasiram vrat i ramena. To je bilo i davno pre reikija ali i sada. I uvek su srećom po njih pozitivna iskustva. A kako sam juče imala dragu damu na masaži tako sam se i setila da podelim ovaj stari tekst.

"Masaža je bila odlična, malo je reći to. Bolela su me leđa, ali da..baš bolje."

I naravno nije to relaks masaža već neka vrsta terapeutske. Imala sam možda 17 godina kada sam osvestila da umem sa dlanovima. Zapravo nije da ja to umem, nego bih zaista uvek pustila da me vodi tokom masaže. Ruke, dlanovi, prsti sami bi se kretali na bolne tačke, pronalazili šta treba. Nekad zna da bude i bolna, ali i daje rezultate. Naravno, uvek do granice koliko prija ili do koje može da se izdrži. Na kraju masaže je uvek i relaksirajući momenat, posebno kad se radi lice.

"Ovo nije samo masaža, već nešto više, uživanje, relaksacija, a i rasterećenje u svakom pogledu i smislu.
Zaista od srca bih svakom preporučila, jer posle ove masaže sam se osećala kao da lebdim..
Hvala puno na svemu..

Slične objave drugih firmi
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Zdravstvo Alternativna medicina