ENERGETSKO ČIŠĆENJE PROSTORA

0

ENERGETSKO ČIŠĆENJE PROSTORA

Kako svaki čovek ima svoju energiju, tako i prostor poseduje svoju. Na energiju prostora utiču boje, biljke, uređenje, ukućani, mirisi, ali i gosti koji dolaze u posetu.

Sigurno ste primetili kako postajete nervozni ako je oko vas sve neuredno i razbacano? U nekim prostorima osećate se pak umorno, iscrpljeno ili negativno, jer se onde nakupila energija koju treba pročistiti.

Razmislite čime smo okruženi u prostoru u kojem boravimo i spavamo, šta sve nosimo u svom auričnom polju i šta sve privlačimo u svoj život? Svaki životni prostor je poseban organizam koji se kreira pomoću misli i osećanja koje svi ukućani plasiraju ili kriju, a takođe i pomoću dela ukućana i svih mogućih situacija koje se dešavaju unutar prostora.Promena stanovnika unosi nove karakteristike u prostor ali energije predhodnih stanovnika ostaju da žive u prostoru.

Kako bi energija nesmetano tekla, bitno je ne samo pospremiti te prostore, nego i „životne ladice“ u koje prečesto guramo nerazrešene situacije i emocije. Kada se rešite suvišnih stvari koje vam blokiraju prostor i um, energija će moći nesmetano teći. O tome koliko je važno zdravlje našeg životnog prostora znale su mnoge stare kulture i narodi. Reiki kao poznata "Viša nauka o energiji" takođe zastupa mišljenje da čovek mora obavezno da radi na isceljivanju životnog prostora u cilju poboljšanja kvaliteta života.
Prostor u kojem boravimo ili provodimo mnogo vremena jeste neka vrsta energetskog bića koje svojim zračenjem menja vibracije naših energija, a time i vibracije energije naše sudbine. Reiki ima svoje metode u radu na isceljivanju prostora i stvaranju snažnog pozitivnog energetskog polja u njemu.

Ukoliko osetite nelagodnost ili iznenadnu napetost u odnosima sa ukućanima, u prostoru gde boravite, kancelariji, to je znak da je sprovođenje čišćenja i punjenja prostora Reikijem neophodno.

Ono će doneti mir i staloženost, pozitivno i zdravo okruženje, u kojem ćete se moći fizički ali i mentalno pripremiti za nove radne izazove i nove prilike.

Kategorija: Alternativna medicina Beograd
Podkategorija: Reiki Beograd
Objavljeno: 05.10.2020.
Ažurirano: 06.03.2020.
# ID Oglasa: 025429