PC Diskont - zamena staro za novo

  • 4
0.00 | 0 ocena

Iskustva i komentari posetilaca

10.06.2019 02:40
Leo Tron
Lepo zvuci i zadnji racunar koji sam uzeo je u bc grupe i posle tehnomanije,gigatrona itd. Sad 5 godina unazad su bili najbolji od svih ubedljivo,prvo sto su davali garanciju na 5 godina i sto isto ako nadjete nesto jeftinije oni odmah spuste cenu,barem ja sam zadovoljan kada uporedim unazad mnogo drugih gde sam kupio i još radi,ali eto zbog sitnica koje nisu skupe i godina,hteo bih baš da vidim koliko bih bila ta procena da vidim dali se isplati više to ili da sam zamenim te 2 sitnice,sam sam birao marke od kojih se sastoji,uglavnom sam zadovoljan,a sigurno cu videti to sto ste napisali koliko je tačno i isplativo.
12.03.2017 02:33
Sanja Kekic
Najveci izbor racunara najpoznatijih svetskih proizvodjaca.I ovaj i prosli racunar sam kupula kod njih i imam samo reci hvale jer su mi njihovi strucni saveti veoma pomogli a treba istaci i povoljne uslove kupovanja.
03.06.2016 03:37
Ilija Radovic
Prodaja softvera,servisa i izrada web prezentacija i hostinga na jednom mestu. Kontaktirajte ih ili im ukazite poverenje i posetite ih.Oprema vodecih svetskih proizvodjaca,Abit,Alps Flopy Diskovi,Acer Laptop Notebook racunari,Acer TFT Monitori.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Tehnika Racunari - Kompjuteri
Osnovni proizvodi/usluge za firmu PC Diskont - zamena staro za novo
  • PC Diskont - zamena staro za novo