Floresan ruska prirodna kozmetika

  • 2
  • %
5.00 | 3 ocena

Prirodni sapun od kozjeg mleka

Cena: 850 din.
Oceni ovaj proizvod
0.0 | 0 ocena

Porudžbenica

Proizvod Količina Cena
Prirodni sapun od kozjeg mleka 850 din.
+ troškovi dostave
Podaci za isporuku

Porudžbenica

Uspešno ste poslali porudžbenicu.

Uskoro ćemo Vas kontaktirati radi potvrde porudžbine.

Hvala!

Prirodni sapun od kozjeg mleka

Prirodni sapun od kozjeg mleka

Prirodni šumski sapuni za kupanje i tuširanje, negu tela i dobar razvoj kose. Razlog za razvoj kozmetike u Rusiji je uglavnom zbog istoriji naše zemlje.

Staro Ruski recept – paganski - posebno je cenjen zbog kvaliteta prirodnih lekova. Sapun se koristi zbog lekovitosti bilja i cveća. Posebnu ulogu u nezi kože je imala Ruska banja, koja je imala neku vrstu kozmetičkih tretmana. Verovalo se, da se kupanjem moglo izlečiti I telo i duša.

Zbog toga smo napravili PRIRODNI ŠUMSKI SAPUN, razvijen na bazi prirodnih sastojaka, prirodnih saponina koji se nalaze u sapunskom korenu (Sapunika) i obogaćen ekstraktima lekovitog bilja.

Zbog visokog sadržaja ulja, koristeći sapun, stvara se efekat aroma terapije, zahvaljujući korišćenju sapuna u kupatilu. Svi ekstrakti i ulja su korisni za telo i kosu, zato se naši sapuni može koristiti i za tuširanje i za pranje kose.

Prirodni šumski BELI SAPUN kozje mleko za telo i kosu ZA SVE TIPOVE KOŽE i KOSE od 450 ml -- Floresan ruska prirodna kozmetika f39

Prirodni BELI SAPUN daje mekoću suvoj, a naročito osetljivoj koži . Vrlo blago i nežno čisti kožu. Sastav sapuna uključuje lekovito šumsko bilje , kozje mleko, proteini , ekstrakt lana , ekstrakt pamuka i laneno ulje . Koristi se za tuširanje kao i za pranje kose . Za najbolje rezultate, preporučuje se za upotrebu u kupatilu i sauni.. Koristi se za tuširanje kao i za pranje kose.

ZA SVE TIPOVE KOŽE I KOSE

ODGOVARA ŽENAMA I MUŠKARCIMA

Upotreba: malu količinu sapuna naneti na nakvašenu kosu/kožu ili na sunđer, napraviti penu, nežno izmasirati i temeljno isprati vodom.

REZULTAT: jača, sjajnija i snažnija kosa, sprečava lomljivost, štiti od perutanja. Čini kožu zdravijom i otpornijom.

Prirodni sapun od kozjeg mleka, CENA: 850,00 rsd


Slične objave ove firme
Slične objave drugih firmi
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Nega lica i tela Distribucija kozmetike