Floresan ruska prirodna kozmetika

  • 3
  • %
4.75 | 12 ocena

O nama - FLORESAN RUSKA PRIRODNA KOZMETIKA

Kozmetička kompanija “Floresan - ruska prirodna kozmetika” više od 20 godina je zastupljena na tržištu Rusije, a pored toga, uspešno posluje i na međunarodnom tržištu. U moderno opremljenim proizvodnim pogonima kompanije smeštenim u Rusiji proizvode se visokokvalitetni organski kozmetički preparati koji predstavlju spoj savremenih ideja i naučnih dostignuća.

BIOGUARD D.O.O. je generalni zastupnik ove svetski poznate firme kako u Srbiji, tako i u drugim zemljama Balkana. Sa ciljem da visokokvalitetne kozmetičke proizvode učini dostupnim svima, distributivni centar za kozmetiku BIOGUARD redovno osvežava asortiman proizvoda u svojoj ponudi uvozom novih i aktuelnih linija.

Tokom decenija uspešnog poslovanja kompanija “Floresan - ruska prirodna kozmetika” razvila je kompletan proizvodi ciklus koji obuhvata: razvoj jedinstvenih formulacija preparata, dizajn ambalaže, razvoj i proizvodnju proizvoda, kao i prodaju preko distributera i dilera koji rade na teritoriji Rusije i u inostranstvu.

Ruska kozmetika Floresan proizvodi se od najkvalitetnijih sirovina renomiranih svetskih proizvođača, što za rezultat ima preparate visoke klase. Sinteza nauke i prirode, upotreba savremene tehničke opreme, prisustvo kvalifikovanog osoblja i visok standard proizvodnje omogućavaju stalno povećanje spektra proizvoda, što kompaniju svrstava među najkonkuretnije proizvođače na domaćem i stranom tržištu.

U proizvodnom asortimanu kompanije “Floresan - ruska prirodna kozmetika” nalazi se oko 500 artikala kozmetike koji su svrstani u različite kozmetičke linije:

Vrhunski kvalitet proizvoda razvijen po strogim kozmetološkim standardima, širina asortimana, izgradnja dugoročnih obostrano korisnih odnosa sa partnerima, konkurentne cene i pravovremene isporuke, učinili su da kompanija “Floresan - ruska prirodna kozmetika” danas postane ugledan i uspešan brend.

Floresan kozmetika omogućava svakoj ženi da se oseća lepo i srećno!

Radno vreme: Ponedeljak-petak 8:30-19h

Subota i nedelja: 9-14h

Ruska apoteka, Đeram, Pećka bb, lokal 59, Đeram pijaca sa spoljne strane, Beograd, Telefon: 061/145-83-25


Spisak objekata u kojima možete nabaviti proizvode Floresan možete pogledati OVDE:

Iskustva i preporuke posetilaca

02.02.2021 14:55
Neregistrovan korisnik

Odličan asortiman i pristupačne cene

28.01.2019 01:10
Evgeniya Gladkiy

odlična i svima pristupačna kozmetika i po kvalitetu i po ceni.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Nega lica i tela Distribucija kozmetike
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Floresan ruska prirodna kozmetika
  • Floresan kozmetika,
  • Floresan ruska prirodna kozmetika,
  • ruska prirodna kozmetika,
  • Ruska kozmetika Floresan,
  • Kozmetika Floresan Beograd,
  • Floresan kozmetika radno vreme