Pogrebne usluge Kvatra

5.0 | 10 ocena
Ulica: Ruzveltova 37
Grad: Beograd
Opština: Palilula
Pogrebne usluge Kvatra
Telefon: 011/
Mobilni: 063/

O nama

POGREBNE USLUGE KVATRA

Pogrebno preduzeće Kvatra uspešno radi od 1990. godine, nudeći kompletnu pomoć prilikom organizacije sahrana, kremacija, eshumacija, kao i prevoz pokojnika u zemlji i inostranstvu. Iza nas je dvadeset šest godina duga tradicija u obavljanju pogrebnih usluga, a u našem poslu nastojimo da budemo humani, profesionalni i efikasni, kako bismo Vam pružili podršku u najtežim trenucima.

Pogrebne usluge Kvatra stoje Vam na raspolaganju 24 časa dnevno, 365 dana u godini, a po pozivu dolazimo na kućnu adresu. U svakom trenutku, naši agenti su spremni da dođu na datu adresu i pruže Vam svu neophodnu pomoć oko organizacije sahrane, kako Vi ne biste morali da se opterećujete papirologijom i čekanjem u redu.

Domen usluga pogrebnog preduzeća Kvatra Beograd obuhvata:

 • Iznošenje i priprema pokojnih lica
 • Obezbeđivanje kompletne pogrebne opreme
 • Spremanje dokumentacije za sahranu, tj. kremaciju
 • Davanje čitulja u novinama 
 • Izrada plakata
 • Transport preminulih lica u zemlji i inostranstvu
 • Organizacija ekshumacija
 • Cvetni aranžmani

U našem izložbenom salonu pogrebne opreme očekuje Vas veliki izbor svih tipova sanduka i kovčega od najkvalitetnijeg drveta. Preduzeće Kvatra u svom poslovnom prostoru poseduje i butik crnine u kome Vas očekuje kompletan program: marame, ešarpe, florovi, peškiri i drugi prateći artikli.

Pogrebne usluge Kvatra nude Vam usluge prevoza posmrtnih ostataka specijalnim vozilima, na teritoriji Srbije, kao i u inostranstvu. Naši odgovorni vozači i osoblje izaći će Vam u susret pri svakom Vašem zahtevu, sa razumevanjem situacije kroz koju prolazite.

Preko našeg preduzeća možete obezbediti i: pogrebni orkestar, crkveni hor, vozilo za sprovod na mesnim grobljima, naručiti žito, poručiti vence od veštačkog i svežeg cveća, komplet za opelo. Takođe, ponudićemo Vam sve vrste saveta koji su potpuno besplatni, kao i pomoć u vezi sa bilo čim vezano za grobna mesta, pravna pitanja oko grobova i ostavinskih rasprava ili druge informacije koje Vam trebaju.

Oslonite se na nas u najtežim trenucima – pogrebne usluge Kvatra!

Radno vreme: 00-24h

Pogrebne usluge Kvatra, Ruzveltova 37, Beograd.

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Aleksija Stefanija Herrera
  28.01.2021 16:41

  Sve pohvale za zaposlene pogrebnog preduzeca "Kvatra", koji su svojom profesionalnoscu i besprekornom organizacijom uspeli da olaksaju najtezi period porodici, i pomognu da se na dostojanstven nacin uprilici ispracaj voljene osobe. Pouzdani su, posteni, uvek dostupni na telefon i otvoreni za dogovor. Hvala jos jednom i svakoga bismo uputili na njih, zaposleni tamo zasluzuju svako pohvalu. Imaju nase poverenje zauvek.

  Aleksija Stefanija Herrera
  28.01.2021 16:41

  Sve pohvale za zaposlene pogrebnog preduzeca "Kvatra", koji su svojom profesionalnoscu i besprekornom organizacijom uspeli da olaksaju najtezi period porodici, i pomognu da se na dostojanstven nacin uprilici ispracaj voljene osobe. Pouzdani su, posteni, uvek dostupni na telefon i otvoreni za dogovor. Hvala jos jednom i svakoga bismo uputili na njih, zaposleni tamo zasluzuju svaku pohvalu i poverenje.

  Nensy Nena
  08.06.2017 11:38

  U mom najtezem trenutku kada sam izgubila oca,osoblje preduzeca Kvadra bilo je uz mene.Sve su besprekorno uradili.Hvala puno na susretljivosti u ovako teskim trenutcima.

  Ilija Radovic
  26.03.2017 11:31

  Pogrebne usluge Kvatra nude vam usluge prevoza posmrtnih ostataka specijalnim vozilima,na teritoriji Srbije,kao i u inostranstvu.Njihovi odgovorni vozaci i osoblje izaci ce vam u susret pri svakom vasem zahtevu.

  Firme u blizini

  Neol-San, Marička 45, Rakovica, Beograd
  Pogrebne usluge Delić, Borska 7, Rakovica, Beograd
  Oganj Udruženje, Sime Igumanova 14, Vračar, Beograd
  Pogrebna oprema Sveti Trifun, Branka Radicevica 7g, Čukarica, Beograd
  Pogrebne usluge Kralj, Mladenovačka 11, Sretena Mladenovića Mike 14b, Čukarica, Beograd
  Vrata Raja Pogrebna oprema i usluge, Svetog Nikole 50, Zvezdara, Beograd
  Pan Man pogrebne usluge, Kosovska 22, Borča, Beograd
  In Memoriam pogrebne usluge, Drenovačka 1, Karaburma, Palilula, Beograd
  Sever Pogrebne usluge, Put za koloniju 109, Voždovac, Beograd
  Suza Internacional pogrebne usluge, Jovijanova 5a, Zvezdara, Beograd