Dodaj firmu

Fast food Sofronije

Todora Toze Jovanovica 4b
Novi Sad

BIG CHICKEN GRILL FAST FOOD

Vrhunski zalogaji sa roštilja spremani po originalnoj recepturi kakvu još niste probali čekaju vas u Big Chicken Grill roštiljnici u Novom Sadu.
Pročitaj više

Temerinski put 47
Novi Sad

Guti palačinkarnica

Još jedno sjajno mesto u Novom Sadu na kojem možete pojesti vrhunske i bogato nafilovane palačinke po veoma povoljnoj ceni otvoreno je za sve vas u Futoškoj 21!
Pročitaj više

Futoška 21
Novi Sad

Fenix fast food i palačinkarnica

Fenix fast food nalazi se u Novom Sadu. Ukusni tost sendviči, komplet lepinje, mogućnost dostave na teritoriji Novog Sada i organizacija keteringa za firme.
Pročitaj više

Hadži Ruvimova 23
Novi Sad

Dva kneza Šarengrad fast food i dostava hrane

Fast food “Dva kneza ŠARENGRAD” nalazi se u Novom Sadu. Fast food“ Dva kneza ŠARENGRAD” u ponudi ima veliki izbor roštilja, mešanog mesa, pica i sendviča i prijatan kutak za ručak sa prijateljima.
Pročitaj više

Bulevar Kneza Miloša 33
Novi Sad

Grill 5 fast food

Fast food Grill 5 nalazi se u Novom Sadu. Fast food sa tradicijom koji u ponudi ima bogati asortiman roštilja, sendviča, peciva, pica, salata.
Pročitaj više

Stevana Musića 2
Novi Sad

Tara roštilj

Najbolji roštilj u Novom Sadu, nadaleko miriše a još dalje se o njemu priča, specijaliteti koje ne smete da propustite od uvek svežeg mesa, nalazi se u Temerinskoj ulici i za Vas radi non - stop 24 sata.
Pročitaj više

Temerinska 19
Novi Sad

Fast food Pikanterija

Restoran brze hrane Pikanterija nalazi se u Novom Sadu, u ulici Cara Dušana. Obezbedili smo Vam vrhunske specijalitete sa roštilja za našim stolom ili brzu dostavu na Vašoj adresi.
Pročitaj više

Cara Dusana 55
Novi Sad

Pizzeria Antica Roma

Picerija Antica Roma je jedinstveno mesto gde ćete sigurno osetiti pravi ukus italijanskih jela. Pice, paste, lazanje, morski plodovi i salate se prave od domaćih namirnica koje nabavljamo od proverenih dobavljača. Posetite nas i naša hrana ...
Pročitaj više

Braće Popović 2
Novi Sad

Gyros Royal

Najbolji giros sprema se u Rumenci, ali po tradicionalnoj grčkoj recepturi. Probajte!
Pročitaj više

Oslobođenja 35b, Rumenka
Novi Sad

Palačinke Bella fast food

Znamo da ste dugo čekali da i u vašem komšiluku možete da pojedete savršene palačinke kada god to poželite. Zato smo za sve ljubitelje slatkih i slanih palačinki otvorili lokal brze hrane pod imenom Bella palačinkarnica.
Pročitaj više

Temerinska 2
Novi Sad
Pitaj sve firme
Idi na vrh strane