Palacinkarnica Boom

  • 1
4.00 | 8 ocena

O nama - PALAČINKARNICA BOOM


Palačinkarnica Boom nalazi se u ulici Goce Delčeva, broj 27/6 i svim ljubiteljima jedne od najpoznatijih poslastica na svetu, nudi palačike u svim mogućim i nemogućim varijantama. Iz našeg raznovrsnog asortimana slatkih i slanih palačinki, uvek možete izabrati Vašu omiljenu kombinaciju.

Naše palačinke napravljene su od jedninstvenog testa, koje se izrađuje po specijalnoj recepturi, samo za našu palačinkarnicu i to je ono po čemu se razlikujemo od drugih. Takođe, kod nas možete probati jedinstvenu, čokoladnu palačinku, sa testom braon boje i uživati u njenom originalnom ukusu.

U našoj ponudi nalazi se veliki izbor sastojaka, tako da svako može da napravi svoju idealnu palačinku, kombinujući omiljene namirnice. Palačinkarnica Boom na Novom Beogradu je jedna od retkih u kojima možete probati palačinke sa celim Milka čokoladama. Takođe, iz naše ponude izdvajamo palačinke sa jabukom i cimetom, kao i palačinke sa sladoledom, koje će Vam prijati u vrelim letnjim danima.

Zahvaljujući jedinstvenom ukusu naših palačinki izrađenih po specijalnom receptu, stekli smo veliki broj zadovoljnih klijenata, među kojima su i mnoge poznate ličnosti, koji nam se uvek rado vraćaju, kada žele da uživaju u neponovljivom ukusu vrhunskih palačinki. Ukoliko i Vi želite da probate jedinstvene palačinke u svim mogućim i nemogućim varijantama, svratite do palačinkarnice Boom ili nas jednostavno pozovite telefonom, jer mi smo tu za Vas, 24 časa dnevno, sedam dana u nedelji.

Slatke i slane palačinke, nesvakidašnjeg uskusa
Palačinke sa celim Milka čokoladama

Radno vreme:
Svaki dan od 00h-24h

Telefon za narudžbine:
Tel: 011/ 319 47 24

Palačinkarnica Boom, Goce Delčeva 27/6, Novi Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

16.03.2017 09:19
Goran Sarenac

Zahvaljujuci jedinstvenom ukusu palacinki izradjenih po specijalnom receptu,stekli su veliki broj zadovoljnih klijenata,medju kojima su i mnoge poznate licnosti,koji se uvek rado vracaju da uzivaju u neponovljivom ukusu.

11.11.2016 12:13
Kristina Milosevic

Veliki izbor slanih i slatkih palacinki tokom celog radnog dana.Prelep amnijent i ljubazno osoblje su me privukli da postanem njihova stalna musterija.Od skoro najvise dolazim zbog palacinke sa milka cokoladom,sve preporuke.

11.06.2016 12:08
Zarko Manic

Svakodnevno ih posecujem.Moja deca ih prosto obozavaju.Pristupacne cene,mogucnost salterske prodaje i posluzenja na tanjiru u samom objektu.Najukusnije slane i slatke palacinke,sa mnostvom izvrsnih filova.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Palačinkarnice
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Palacinkarnica Boom
  • Palačinkarnica Boom Beograd,
  • Palačinkarnica Boom u Beogradu,
  • Palačinkarnica Bum,
  • Palačinke Boom,
  • Palacinkarnica Boom radno vreme