Dodaj firmu

Servisni instalater Beograd - vodoinstalater i odgušenje

4.8 | 47 ocena
Član 12 godina

Postoje situacije koje su urgentne i kada ne možemo da gubimo ni trenutka, već smo prinuđeni da odmah reagujemo. Razloga za to ima više – mali kvar može da napravi samo veći kvar, a veliki kvarovi puno koštaju i u stanju su da načine štete nesagledivih razmera.

Kako izgleda kada se zapuši wc šolja?

Od svih nemilih situacija koje mogu da zadese vaše kupatilo, zasigurno je najneprijatnija kada se zapuši wc šolja. Ona tada postaje neupotrebljiva, a osim toga, ne bi trebalo posebno napominjati kako se zagušenje manifestuje.

Moguće je da se wc šolja izlije, i da vam poplavi kupatilo, pa čak i predsoblje, na primer, usled čega se može podići parket, itd. Takođe, kućom se šire razni neprijatni mirisi, a postoji i opasnost od nehigijene.

Zašto morate HITNO da reagujete?

Zbog svega toga, morate uzeti odmah telefon u ruke i okrenuti broj dežurnih majstora koji su u stanju da momentalno izađu na teren i uspešno reše ovaj problem. WC šolja se otpušava sajlama ili mašinski. Zahvaljujući tome, cevi ponovo postaju prohodne i voda može da protiče normalno. Sajle imaju rotirajuće glave koje prolaze kroz cevi, razbijajući čepove, ma od čega da su nastali. Moguća je usluga i snimanja cevi kamerom.

Korisno je znati da su majstori dostupni 24/7, 365 dana u godini.

Idi na vrh strane