Dodaj firmu

Opremanje škola Asprint

Opremite obrazovnu ustanovu u skladu sa potrebama savremenog učenika, izaberite preduzeće ASPRINT iz Zemuna. Sa ciljem da Vam opremanje Vaše obrazovne ustanove bude maksimalno olakšano, nudimo SVE ZA VAŠU ŠKOLU NA JEDNOM MESTU.
Pročitaj više

Mozerova 34
Zemun, Beograd

Opremanje skola Fluks RV

Kosmajska 47, Beograd
Čukarica, Beograd

Iver školski nameštaj

Stolarska radionica specijalizovana za školski nameštaj, školske klupe, stolove, kancelaarijski nameštaj za učionice, table i drugi nameštaj u Mladenovcu i širom Srbije
Pročitaj više

Savića Mlin 1a
Mladenovac, Beograd

Opremanje škola Sport Edukalis

Firma Sport Edukalis nalazi se u ulici Jablanička 3i, na opštini Čukarici. Naša osnovna delatnost je opremanje obrazovnih ustanova i sportskih sala.
Pročitaj više

Jablanička 3i
Čukarica, Beograd

Opremanje škola Naša škola

Preduzeće Naša škola nalazi se u Obrenovcu u ulici Cara Lazara 14. Naše vrednosti su stručnost, profesionalizam, iskustvo i velika paleta savremenih nastavnih sredstava.
Pročitaj više

Cara Lazara 14
Obrenovac, Beograd

Opremanje škola Expo Line

Expo Line se nalazi u ulici Đorđa Stanojevića 11g, na Novom Beogradu. Bavimo se distribucijom , proizvodnjom i trgovinom kancelarijskog i školskog materijala i nameštaja.
Pročitaj više

Đorđa Stanojevića 11g
Novi Beograd, Beograd

Opremanje škola Didaktis

Preduzeće Didaktis nalazi se na Vračaru u ulici Metohijska 21. Uzajamnim poverenjem u našem dosadašnjem poslovanju postigli smo najbolje rezultate i stekli stalne kupce.
Pročitaj više

Metohijska 21
Vračar, Beograd

Opremanje škola Notes

Kompanija Notes nalazi se u opštini Palilula u ulici Cvijićeva 5/1. Osnovna delatnost preduzeća je opremanje škola, vrtića i fakulteta.
Pročitaj više

Cvijićeva 5/1
Palilula, Beograd

Opremanje škola Koldex

Koldex nalazi se u Bulevaru oslobođenja 401d, na Voždovcu. Naša kompanija obezbeđuje najširu selekciju obrazovno orijentisanih materijala i opreme za školske ustanove.
Pročitaj više

Bulevar oslobođenja 401d
Voždovac, Beograd

Opremanje škola Fijomi

Firma Fijomi nalazi se u ulici Ćirila i Metodija 2a, na Zvezdari. Već dugi niz godina uspešno se bavimo proizvodnjom i opremanjem predškolskih i školskih ustanova.
Pročitaj više

Ćirila i Metodija 2a
Zvezdara, Beograd

Opremanje škola i vrtića Sportimpex

Požeška 148a
Čukarica, Beograd

Novosti iz rubrike Opremanje škola

Vidi sve (1)

Srećan polazak u školu!

Danas počinje nova školska godina! Učenici širom naše zemlje polaze u školu, a mnogi mališani po prvi put stoje na pragovima škola, čekajući da zakorače u novo, školsko doba.

Srećan polazak u školu!
Iskustva i preporuke posetilaca
Maja Matic
28.06.2017 05:47

Dugogodisnje iskustvo,profesionalnost i strucnost njihovog tima i velika paleta savremenih nastavnih sredstava,preporucili su ih kod velikog broja klijenata sa kojima su ostvarili uspesnu saradnju.

Jovica Vitakic
28.06.2017 05:45

Vrednosti Fluks Trade rva su strucnost,profesionalizam,iskustvo,istrajnost u radu, velika paleta savremenih nastavnih sredstava,interaktivne table,data logeri, laboratorijska oprema,optimalno vreme isporuke,tehnicka podrska.

Ana Milosavljevic
05.04.2017 11:42

Ono Fluks Trade RV,razlikuje od drugih,je ponuda kvalitetna,ali ne i skupa,rok isporuke je optimalan,tehnicka podrska za nastavna sredstva,i posebno za interaktivne table,je obezbedjena.

Andrija Atanaskovic
05.04.2017 11:39

Najpovoljnija oprema za laboratorije u gradu.Veoma povoljne cene.Sa ciljem da vam opremanje vase obrazovne ustanove bude maksimalno olaksano,Asprint vam nudi sve za vasu skolu na jednom mestu.

Lazar Ristic
31.12.2016 10:35

Bilo da vam je potreban skolski namestaj,namestaj i oprema za laboratorije i kabinete ili interaktivne table,racunarska oprema,sportske sprave i rekviziti,Asprint je pravi izbor za vas.

Zoran Josipovic
31.12.2016 10:33

Najpovoljnija isporuka nastavnih sredstava i laboratorijske opreme za sve osnovne i srednje skole.Karakterise ih veoma kvalitetna oprema i isporuka u predvidjenom vremenskom roku.

Maja Matic
24.06.2016 06:40

Najveci izbor skolske opreme najkvalitetnijih i najpoznatijih proizvodjaca.Veliki izbor interaktivnih tabli i laboratorijske opreme za kabinete.Cene su vise nego povoljne a uslovi placanja odlicni.

Aleksandar
08.03.2014 11:51

Postovani, javljao sam se u subotu u vezi laboratorijske opreme. Ne kompletno vec nesto naj osnovnije za hemijsku laboratoriju. U pitanju je Gimnazija Gnjilane Silovo. Pozdrav

Azra
19.02.2014 06:31

Dobar dan ,interesuje me da li dajete i na rate opremu za vrtice,ima jedan mali skroman vrtic i planiram jos jedan da otvorim i jako bi mi znacilo da nadjem opremu ali da je mogu kupiti na rate.Naravno imam registrovanu firmu koja se vodi na ZABAVNO REKREATIVNI CENTAR ZA DECU NUR,NOVI PAZAR.Radimo bas lepo i moji rodtelji su bas zadovoljni,zato sam volela da otvorim jos jedan centar za decu ali bi mi i znacilo ako bi nasla opremu koju mogu kupiti na neke mesecne rate.Inace radim i sa par firmi sa kojima imam jako dobar odnos,kao na primer radim sa KEPROM firmom iz Beograda,Xenia iz Kragujevca i hvala Bogu lepo saradjujemo jer od njih takodje uzimam robu koju otplacujem mesecno.Eto ako vi ne dajete da li bi mi mogli reci ako nekoga znate.Hvala vam puno.Pozdrav.ASRA GEGIC

snezana kitanović
05.07.2012 08:37

Poštovani, potrebna nam je ponuda za: - 7 lenjira za tablu, drvenih - 7 pravouglih trouglova za tablu, drvenih - 7 šestara za tablu, drvenih Potrebno je da ponuda bude pečatirana i potpisana od ovlašćenog lica,. Pozdrav, Osnovna škola "Branko Ćopić", Vidikovački venac 73, Beograd, Tel: 060/ 8336- 500

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane