Elite Print štamparija

  • 7
5.00 | 9 ocena

Štampa i narezivanje diskova, štampa cd, štampa na disku 4

Cena na upit
Oceni ovaj proizvod
0.0 | 0 ocena

Porudžbenica

Proizvod Količina Cena
Štampa i narezivanje diskova, štampa cd, štampa na disku 4 din.
+ troškovi dostave
Podaci za isporuku

Porudžbenica

Uspešno ste poslali porudžbenicu.

Uskoro ćemo Vas kontaktirati radi potvrde porudžbine.

Hvala!

Štampa i narezivanje diskova, štampa cd, štampa na disku 4

Ukoliko reklamnu ili informativnu kampanju svoje firme, udruženja ili muzičku produkciju planirate uz upotrebu digitalnih medija kao što su CD ili DVD, ili ste samo strastveni kolekcionar filmova ili muzike, Elite Print će Vam izaći u susret!

Štampu na CD ili DVD medijima radimo na dva načina:
Direktna štampa na disku
Direktnu štampu na diskovima radimo na foto štampačima poslednje generacije. Štampa se direkto na posebnim diskovima tzv. printabilnim diskovima koji su fabrički obrađeni i spremni za tu vrstu štampe. Claria Dye boje koje koristimo, garantuju dugovečnost štampe na Vašim diskovima. Rezolucija štampe je do neverovatnih 5700x1440dpi (tačaka po inču).
Transfer štampa na disku
Transfer štampu radimo na laserskoj Xerox DC 242 mašini, na PVC nalepnicama koje se nahnadno kaširaju na disk. Štampa je na mat ili na sjajnim PVC nalepnicama u zavisnosti od Vašeg ukusa ili želje.
Razlika između ove dve vrste štampe je u tome što se direktna štampa na disku radi ink-jet tehnologiji, dok se transfer štampa radi na laserskim mašinama odnosno laserskoj tehnologiji. U kvalitetu i dugotrajnosti razlika ne postoji.

Štampu na diskovima radimo vrlo brzo i efikasno. I jedne i druge mašine imaju veoma veliku rezoluciju štampe što znači da možemo da odštampamo i najzahtevniju grafiku bez gubitka u kvalitetu. U samom procesu štampe postoje provere i zaštitni segmenti pa možete da budete sigurni da ni jedan Vaš disk neće biti oštećen ma koliki tiraž uradili.

Kako štampamo omote (cover)
Omote (cover) odnosno korice za kutije štampamo na Xerox docucolor 242 mašini za digitalnu štampu od neverovatnih 2400x2400 dpi (8 bit-a). Ovakva rezolucija (digitalne štampe) zadovoljava najprofesionalnije zahteve

Usluga narezivanja diskova
Narezivanje sadržaja na diskovima Vršimo kao prateću uslugu na produkcionim multi rezačima. Imamo veliki kapacitet za narezivanje diskova i rezače koji garantuju stabilan upis podataka, i kontrolere koji vrše proveru ispisa tako da ne postoji mogućnost oštećenja i gubitaka delova sadržaja.

Usluga dizajniranja korica i štampe diska
Ukoliko nemate dizajn koji želite da Vam se odštampa na diskovima i koricama, naši dizajneri će shodno Vašim željama i zahtevima napraviti idejno rešenje odnosno dizajn za Vas odnosno Vaše potrebe.

Ukoliko kutije kupite kod nas, gratis ćemo Vam spakovati diskove i montirati omote u njih.

Slične objave
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
BIZNIS Stamparije