O nama - MODNI STUDIO SERBONA FASHION


Modni studio Serbona Fashion – nešto sasvim drugačije.

Ženska odeća za sve prilike po najnovijoj modi čeka na Vas u online prodavnici www.serbonafashion.com i modnom studiju Serbona Fashion. Nalazimo se u Glavnoj ulici 1/26 sprat III, stan 9 (prvi ulaz iznad Pionira) i za Vas radimo svakoga dana u nedelji od 18h do 22h.

Serbona Fashion je novootvoreni modni studio za proizvodnju i prodaju ženske odeće. Na raspolaganju su Vam:

  • - haljine
  • - košulje
  • - suknje
  • - pantalone
  • - i još mnogo toga.

Pripremili smo Vam bogat izbor klasičnih i pantalona koje su u trendu, a koje možete savršeno iskombinovati sa našim košuljama i prslucima dizajniranim u skladu sa svetskim trendovima.

Svečane, klasične i nesvakidašnje haljine našeg modnog studija sasvim su jedinstvene i u svakoj situaciji činiće da se osećate zadovoljno i spremno za sve izazove. Sašivene su tako da odlično pristaju ženskom telu, od materijala koji su prijatni za kožu, a prelepi za oko.

Ženska garderoba Serbona Fashion prilagođena je svim prilikama. Možete je nositi na poslu, u dnevnoj varijanti, ali ćete u njoj zasigurno izgledati zanosno i u svečanim prilikama, kako u kombinaciji sa potpeticama, tako i u ravnoj obući.

Pažljivo biramo boje, materijale i detalje i svakodnevno stvaramo unikatne modele za žene za stilom i ukusom. Ukoliko Vam treba savet, rado ćemo Vam pomoći pri izboru i razrešiti eventualne dileme oko kombinovanja.

Deo naše ponude možete da pogledate i naručite online, a kompletan asortiman nalazi se u našem modnom studiju. Posetite Modni studio Serbona Fashion i uverite se i sami u kvalitet nesvakidašnjih modela ženske odeće.

Radno vreme:
Svakoga dana 18h - 22h

E-mail: serbonakragujevac@gmail.com

Adresa: Aleksandra I Karađorđevića 26/III/9, Kragujevac (Glavna ulica, prvi ulaz iznad Pionira)

Iskustva i preporuke posetilaca

03.03.2020 10:53
Neregistrovan korisnik

Jedan predivan i topao kutak sa nesvakidasnjim unikatnim modelima...koji su daleko od serijske proizvodnje. Sve je bas otmeno i sik...

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Trgovina Odeca
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Modni studio Serbona Fashion
  • Modni studio Serbona Fashion,
  • Modni studio kragujevac,
  • Serbona Fashion Kragujevac,
  • Serbona Fashion radno vreme