Kontakt podaci za vašu firmu

Muzicki studio Asfalt

  • 1
5.0 | 3 ocena
Ako mislite da imate dara za pevanje, onda je muzički studio „Asfalt“, koji se nalazi u samom srcu Košutnjaka, prava prilika za vas !...
Pročitaj više
Kneza Višeslava 88, Beograd (...
Čukarica,Beograd

Muzički atelje MilTon Studio

  • 1
0.0 | 0 ocena
MilTon Studio osnovao je Miloš Matejić Milton, muzički producent, kompozitor, aranžer, snimatelj, producent, miksing ili mastering inženjer. Kroz svoje dugogodišnje iskustvo ostvario je uspešnu saradnju sa velikim brojem poznatih kolega i ...
Pročitaj više
Banovo Brdo
Čukarica,Beograd

Eye Studio

  • 1
0.0 | 0 ocena
Eye Studio nastao je kao rezultat dugogodišnjeg iskustva stečenog radom u vodećim muzičkim studijima u Beogradu. U prijatnom ambijentu našeg studija očekuju Vas odlični uslovi za rad i vrhunski kvalitet usluge kada je muzika u pitanju....
Pročitaj više
Palilula,Beograd

Iskustva i komentari posetilaca

01.06.2017 11:30
Milos Topalovic
Poseduju najmoderniju opremu za snimanje i obradu zvuka po svim standardima i parametrima.Ako zelite da snimite pesmu ili neku reklamu oni su najbolji izbor za vas.Sve preporuke.
26.03.2017 07:03
Ana Milosavljevic
Ovaj muzicki studio nudi vam mogucnost da na profesionalni nacin snimite vasu pesmu ili album.Studio poseduje svu opremu najnovije generacije koja ce obezbediti najvisi kvalitet zvuka.
01.12.2016 09:24
Andrija Atanaskovic
Posedovanje savremene analogne i digitalne tehnologije privuklo je mnoge mlade ljude koji su sa zadovoljstvom saradjivali sa njima i pevali u ovom studiju.Ako imate talenta ili zelite da snimite pesmu uz pomoc i podrsku pravih profesionalaca ovo je prava adresa za vas.
12.06.2016 09:13
Milos Bozovic
Savremen muzicki studio u kom su nastale mnoge poznate pesme.Iskusan tim strucnjaka se vec godinama bavi uspesno ovim poslom i ima veliki broj zadovoljnih klijenata.Ako vas zanima komponovanje,aranziranje i obrada zvuka ovo je pravo mesto za vas.
21.08.2015 12:49
Marija Andrić
Muzički studio asfalt toplo preporučujem ukoliko Vam je potrebna audio produkcija! Nosim najlepša iskustva izsaradnje sa njima!
09.05.2015 10:40
Kristina Maric
Zanima me snimanje radio reklame, cene, uslovi i nacin saradnje. Da li mozete ukratko da mi objasnite kako bi to funkcionisalo?
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
USLUGE Muzički studio