Muzicki studio Asfalt

Kneza Višeslava 88, Beograd (Avala film)
Čukarica, Beograd

Ako mislite da imate dara za pevanje, onda je muzički studio „Asfalt“, koji se nalazi u samom srcu Košutnjaka, prava prilika za vas !...
Pročitaj više

Muzički atelje MilTon Studio

Banovo Brdo
Čukarica, Beograd

MilTon Studio osnovao je Miloš Matejić Milton, muzički producent, kompozitor, aranžer, snimatelj, producent, miksing ili mastering inženjer. Kroz svoje dugogodišnje iskustvo ostvario je uspešnu saradnju sa velikim brojem poznatih kolega i i...
Pročitaj više

Vuk Muzički studio


Voždovac, Beograd

Muzički studio Vuk nalazi se na Voždovcu. Nudi uslugu kompletnog muzičkog aranžmana, snimanje spotova, muzike, kavera, autorskih pesama....
Pročitaj više

Eye Studio

Eye Studio nastao je kao rezultat dugogodišnjeg iskustva stečenog radom u vodećim muzičkim studijima u Beogradu. U prijatnom ambijentu našeg studija očekuju Vas odlični uslovi za rad i vrhunski kvalitet usluge kada je muzika u pitanju....
Pročitaj više

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Muzički studio
Pitaj firme

Iskustva i preporuke posetilaca

Milos Topalovic
01.06.2017 11:30

Poseduju najmoderniju opremu za snimanje i obradu zvuka po svim standardima i parametrima.Ako zelite da snimite pesmu ili neku reklamu oni su najbolji izbor za vas.Sve preporuke.

Muzicki studio Asfalt
Ana Milosavljevic
26.03.2017 07:03

Ovaj muzicki studio nudi vam mogucnost da na profesionalni nacin snimite vasu pesmu ili album.Studio poseduje svu opremu najnovije generacije koja ce obezbediti najvisi kvalitet zvuka.

Muzicki studio Asfalt
Andrija Atanaskovic
01.12.2016 09:24

Posedovanje savremene analogne i digitalne tehnologije privuklo je mnoge mlade ljude koji su sa zadovoljstvom saradjivali sa njima i pevali u ovom studiju.Ako imate talenta ili zelite da snimite pesmu uz pomoc i podrsku pravih profesionalaca ovo je prava adresa za vas.

Muzicki studio Asfalt
Milos Bozovic
12.06.2016 09:13

Savremen muzicki studio u kom su nastale mnoge poznate pesme.Iskusan tim strucnjaka se vec godinama bavi uspesno ovim poslom i ima veliki broj zadovoljnih klijenata.Ako vas zanima komponovanje,aranziranje i obrada zvuka ovo je pravo mesto za vas.

Muzicki studio Asfalt
Marija Andrić
21.08.2015 12:49

Muzički studio asfalt toplo preporučujem ukoliko Vam je potrebna audio produkcija! Nosim najlepša iskustva izsaradnje sa njima!

Muzicki studio Asfalt
Kristina Maric
09.05.2015 10:40

Zanima me snimanje radio reklame, cene, uslovi i nacin saradnje. Da li mozete ukratko da mi objasnite kako bi to funkcionisalo?

Muzicki studio Asfalt
Vanja
16.09.2014 12:08

Nadam se da uz talenat za pevanje moze brzo da dodje na red i snimanje pesme. Svakako cu doci da testiram pevacke sposobnosti.

Muzicki studio Asfalt
MR.dzon
15.07.2014 03:14

ako mislite da imate talenat za pevanje, posetite studio ASFALT :)

Muzicki studio Asfalt