Dodaj firmu

Zašto bi trebalo opredeliti se za tapete u spavaćoj sobi?

Zašto bi trebalo opredeliti se za tapete u spavaćoj sobi?

Tapete su nekada davno bile u gotovo svakom domu. Danas, kada imamo novu tehnologiju i nove vrste tapeta, imamo veliki izbor za svaki kutak u našem domu. Moleri u Pančevu vam mogu pomoći u odabiru tapeta.

Danas se možete odlučiti za papirne tapete, plastificirane i tapete od bambusa.

U ponudi je nekoliko hiljada dezena, a možete izabrati i tapete koje daju efekat napopularnijih dekorativnih tehnika.

Možete se odlučiti za dečije, elegantne, neutralne ili skupocene tapete.

Papirne tapete su najekonomičnije, ali se ne mogu prati i najkraće traju, dok su plastificirane mnogo dugovečnija opcija, jer se preko njih može krečiti, a mrlje se mogu brisati mokrom krpom.

Moleri Pančevo su pravi majstori zanata kada su u pitanju vrste tapeta i njihova demontaža i montaža. Svakako se možete konsultovati sa njima oko vrste tapeta i dezena, a glavna prednost tapeta jeste što se mogu lako menjati pa kada vam dosadi jeden dezen možete izabrati novi. Za lepljenje tapeta se koriste praškasti materijali koji su neškodljivi za okolinu pa ne morate kao kod krečenja sačekati nekoliko dana da se boja dobro osuši.

Životni vek tapeta je od 8-10 godina, a to je i životni vek krečenja, jer se preporučuje da se prostor okreči ponovo nakon par godina.

Ako se odlučite za tapete, obavezno izaberite i stručanim molera, jer njihov konačan izgled, ali i rok trajanja, zavisi i od njihove stručnosti.

Danas vam je na raspolaganju mnogo više dezena i vrsta tapeta, tako da možete na zidu dobiti izgled drveta, betona, mermera, ali i svih dekorativnih tehnika

Pažljivo odaerite dezen tapeta, a one najupečatljivije stavite na jedan zid, kako prostor ne bi bio suviše naporan.

Mirnije tonove tapeta, možete staviti na svim zidovima, bez straha da će prostor delovati napadno. Jake boje po pravilu idu na manju površinu, dok svetlije boje možete rasporediti na više zidova.

Firme povezane sa tekstom

DeBoGo Tim moleri

Mašinsko krečenje na teritoriji Pančeva, dekorativne molerske tehnike, priprema zidova i kompletni molerski radovi
Pročitaj više


Pančevo
Idi na vrh strane