Crystal studio central mezoterapija

5.0 | 1 ocena
Ulica: Vojvode Brane 1, lokal 5
Grad: Šabac
Crystal studio central mezoterapija
Mobilni: 065/

O nama

CRYSTAL STUDIO CENTRAL MEZOTERAPIJA

Crystal Studio Central svim damama pruža brižljivo kreirane estetsko-kozmetičke tretmane koji predstavljaju potpunu alternativu estetskoj hirurgiji. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u radu i primeni savremenih tehnika, u prijatnom ambijentu našeg salona možete uživati u raznovrsnim tretmanima lica i tela koji će učiniti da zablistate punim sjajem.

Tretmani kože lica koji se dostupni u našem salonu su visokoprofesionalni i usklađeni prema tipu i stanju kože. Posebno naglašavamo da sve tretmane sprovodi doktor sa dugogodišnjim iskustvom, uz upotrebu visokokvalitetnih proizvoda.

Među najpopularnije tretmane ubraja se mezoterapija lica kao savremena, nehiruška metoda za regeneraciju, zatezanje i podmlađivanje kože lica, vrata i dekoltea. Ubacivanjem aktivnih supstanci duboko u slojeve kože i potkožno tkivo korišćenjem postupka mezoporacije, mogu se uspešno rešiti problemi širokog spektra: uklanjanje masnih naslaga sa vrata i podbratka, akne i ožiljci od akni, hiperpigmentacije, mimične bore, opadanje kose, pege i podočnjaci.

U zavisnosti od stanja kože i problema sa kojim se klijent suočava koristimo koktele u kojima se nalaze vitamini, minerali i aminokiseline, koje se prave po potrebi. Efikasnost mezoterapije ogleda se u činjenici da direktno deluje na uzrok problema i uspešno ga rešava. Nakon tretmana koža izgleda sveža i jedra, a bore i proširene pore su smanjene.

Pored mezoterapije, u prijatnom ambijentu salona Crystal Studio Central dostupni su i hijaluronski fileri visokog kvaliteta renomiranog francuskog brenda Vivacy koji je poznat širom sveta. STYLAGE hijaluronski fileri sastoje se od hijaluronske kiseline i prirodnog antioksidansa. Zahvaljujući pantentiranoj IPN tehnologiji ovi fileri su pogodni za upotrebu na svim nivoima kože, čak i kod dubljih bora i deblje kože kojoj se povećava elastičnost.

Još jedna prednost STYLAGE filera je lako ubrizgavanje u dermis sa savršeno prirodnim efektom ravnanja kože. U zavisnosti od izabranog proizvoda i regije koja se tretira, određuje se protokol ubrizgavanja. Upotreba finih igala ili kanila sa tupim vrhom, injekcije čini manje bolnim i poboljšava komfor pacijenta tokom procedure.

Osim estetskih tretmana, salon Crystal Studio Central nudi Vam i široku paletu kozmetičkih tretmana, uz upotrebu vrhunskih preparata:

 • Pedikir: estetski i medicinski
 • Manikir: nadogradnja, izlivanje i ojačavanje noktiju, nail art
 • Masaže: relax, sportska, antidepresiv, parcijalne, opšte, anticelulit
 • Solarijum
 • Depilacija
 • Nadogradnja svilenih trepavica metodom “1 na 1”
 • Profesionalna šminka

Neka Vaša lepota zablista poput kristala, posetite salon Crystal Studio Central!

Radno vreme:
ponedeljak – subota od 10-20h

Posetite našu Facebook stranicu:

Crystal Studio Central, Vojvode Brane 1, lokal 5, Šabac

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Mystic mezoterapija, Kralja Aleksandra 33, Šabac