Alfa modul izrada zupčanika

5.0 | 1 ocena
Ulica: Ribarčeva 26
Grad: Beograd
Opština: Rakovica
Alfa modul izrada zupčanika
Mobilni: 064/
www.izradazupcanika.com

O nama

ALFA MODUL IZRADA ZUPČANIKA

Osnovna delatnost preduzeća Alfa modul je izrada cilindričnih zupčanika (sa pravim i kosim zubima), unutrašnjeg ozubljenja, lančanika, ožljebljenih vratila, osovina, puževa i pužnih kola, po dokumentaciji ili uzorku. Još jedna delatnost naše firme je proizvodnja najraznovrsnijih mašinskih elemenata, u saradnji sa našim partnerima.

Alfa modul je porodično preduzeće sa bogatom tradicijom koja datira još od vremena pre II svetskog rata. Osnivač firme je naš deda Bogdan Martinov, koji je nakon rada u IMR-u na izradi zupčanika, odlučio da započne privatni biznis. Tradiciju dalje nastavlja njegov zet dipl. ing. maš. Ljubomir Lazarević, osnivanjem firme Oplenac koja kasnije postaje ZL Beograd.

Danas preduzeće nosi naziv Alfa modul i njime rukovodi treća generacija ozubljivača u porodici koja se bavi izradom sledećih vrsta mašinskih elemenata:

 • Cilindrični zupčanici sa pravim i kosim zubima modula od 0, 3 do 10 i prečnika do 700mm
 • Lančanici koraka do 2 cola
 • Osovine i ožljebljena vratila
 • Puževi i pužna kola
 • Unutrašnje ozubljenje

Sve navedene usluge obavljamo na osnovu dokumentacije ili po uzorku. U našem radu koristimo mašine za ozubljenje tipa Pfauter i Fellows, a delove izrađujemo od raznih vrsta materijala, kao što su: čelik, plastika, bronza, tekstolit i drugi. U zavisnosti od Vaših potreba i zahteva možemo da proizvedemo kompletne delove, od sečenja i struganja do termičke obrade. Takođe, po potrebi možemo uraditi samo ozubljenje.

Iz našeg redovnog proizvodnog programa izdvajamo nekoliko pozicija za diferencijal IMR-ovog traktora Rakovica 120. Nudimo Vam sledeće delove:

 • Vratilo spojnice (814933) sa igličastim ležajem i zaptivačima
 • Žljebasta čaura (720799) sa segerom
 • Priključno vratilo (720800)
 • Dupli zupčanik (720962) sa 2 zaptivna prstena i jednim odstojnikom
 • Pogonska osovina (723160)
 • Pogonsko vratilo (zadnje, 720866) sa navrtkom
 • Glavčina zamajca (718658)

Zahvaljujući uspešnoj saradnji sa brojnim partnerima, firma Alfa modul bavi se izradom velikog spektra mašinskih delova za sve vrste mašina. Bilo da su Vam potrebni najsitniji delovi za precizne mašine, uređaje i kućne aparate ili najkrupniji delovi za građevinske i poljoprivredne mašine, dovoljno je da nas posetite i mi ćemo ih rado izraditi za Vas.

Radno vreme:

ponedeljak – petak od 08-15h

Alfa modul izrada zupčanika, Ribarčeva 26, Rakovica, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Sandra Stokic
  21.05.2018 11:13

  ALFA MODUL se bavi izradom cilindricnih zupcanika.Sada mozete naci razlicite oblike dimenzije zupcanika. Da li su sa pravim ili kosimzubima,unutrasnja ozubljenja,lancanika,ozebljenih vratila,osovina,pozeva i puznih kola,po dokumentaciji ili uzorku.Stvarno ste najbolji!

  Zoran Josipovic
  18.04.2017 11:16

  Zahvaljujuci uspesnoj saradnji sa brojnim partnerima,firma Alfa modul bavi se izradom velikog spektra masinskih delova za sve vrste masina.Bilo da su vam potrebni najsitniji delovi za precizne masine,uredjaje i kucne aparate ili najkrupniji delovi za gradjevinske i poljoprivredne masine.

  Sandra Marinkovic
  01.02.2017 10:03

  Lancanici koraka do dva cola,osovine i ozljebljena vratila,puzevi i puzna kola,unutrasnje ozubljenje.Ovo je firma sa visegodisnjim iskustvom i veoma drzi do renomea,zato su njihovi radnici pravi profesionalci.

  Firme u blizini

  Igma Inženjering, Lička 17, Borča, Beograd
  SR Perkins, Kragujevačka 42a, Mladenovac, Beograd