Mašine za isušivanje vlage 021

0.0 | 0 ocena
Ulica: Cara Dušana 24
Grad: Novi Sad
Mašine za isušivanje vlage 021
Mobilni: 063/
masinezavlagu021.com

O nama

PRODAJA I IZNAJMLJIVANJE OPREME ZA ISUŠIVANJE VLAGE I OVLAŽIVAČA VAZDUHA

Živite brzo! Želite zdravlje, sigurnost, udobnost.

Divno je što postoje mašine za isušivanje vlage koje brzo i efikasno izvlače svu vlagu iz vaših prostorija.

Ubrzaćete građevinske radove i proces renoviranja. Poboljšaćete kvalitet vazduha u svom životnom prostoru i pomoći očuvanju zdravlja.

Vlaga predstavlja veliki zdravstveni rizik, jer je vlažan vazduh u kući leglo bakterija i alergena. Uz pomoć naših mašina, bićete sigurni da će i Vaše zdravlje biti dobro.

Svi koji se suočavaju sa vlažnim zidovima, pojavom buđi, poplavama, memljivim suterenima, sporim sušenjem, renoviranjem ili izgradnjom koja nema kraja, tačno znaju o čemu govorimo.

Efikasno i praktično rešenje su mašine za isušivanje vlage!

Čest problem je i previše suv vazduh. Zato nudimo i ovlaživače vazduha sa antibakterijskim filterom koji će biti Vaš najbolji saveznik u borbi za zdrav vazduh a protiv alergija.

Sve ovo lako je dostupno zahvaljujući firmi "Pčelica" iz Novog Sada.

Na raspolaganju smo Vam za iznajmljivanje i prodaju kompletne opreme za isušivanje vlage i poboljšanje kvaliteta vazduha:

 • iznajmljivanje nemačkih Trotec mašina za vlagu,
 • iznajmljivanje kalolifera,
 • iznajmljivanje ventilatora,
 • prodaja  mašina za vlagu,
 • prodaju kalolifera,
 • prodaju ventilatora,
 • prodaju merača vlage, kao i
 • prodaju ovlaživača vazduha.

Pored iznajmljivanja i prodaje opreme potrebne za uklanjanje vlage i očuvanje kvaliteta vazduha, pružamo Vam i stručne savete kako biste mašine primenili na odgovarajuć način i u skladu sa svojim potrebama.

Visokoproduktivne i veoma efikasne mašine za isušivanje vlage pomoći će Vam posle poplava, ali i za ubrzano sušenje drveta, zidova, kao i objekata u izgradnji.

Idealne su za sve preduzetnike koji žele kvalitetno i brzo izvođenje građevinskih radova: za sušenje košuljice i sveže omalterisanih zidova, suve građe, kao i za sušenje parketa.

Mašine za sušenje vlage mogu se uspešno koristiti i u servisima za pranje tepiha. Uz njihovu primenu svežina i čistoća tepiha će biti na visokom nivou, a proces sušenja tepiha će se višestruko ubrzati.

Isušivanje vlage važno je i u domaćinstvima, posle poplava, velikih kiša, u prostorijama koje tek pripremate za upotrebu ili u kući u kojoj živite, pogotovo ako želite kvalitetniji vazduh i zdraviji život za sebe i svoju porodicu.

"Pčelica" Vam je obezbedila i više vrsta kalolifera različite snage. Kaloliferi Trotec veoma efikasno greju sve vrste stambenih prostorija ali i građevinske kontejnere, garaže za brodove, radionice, skladišta ili proizvodne hale. Njihova glavna prednost je što ne troše kiseonik i ne oslobađaju nikakve štetne gasove.

Rešite se vlage i nekvalitetnog vazduha u svim prostorijama na jednostavan i efikasan način uz pomoć mašina za isušivanje vlage, ovlaživača vazduha i Vaše "Pčelice" iz Novog Sada.

Radno vreme:

ponedeljak - petak 8 - 16h

Telefon: 065/919 16 99

E-mail: masinezavlagu021@gmail.com
Web: www.masinezavlagu021.com
Facebook:

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Prorent, Mije Aleksića 21, Novi Sad
  DPF MASHINE 1989, Obrovačka 7, Veternik, Novi Sad