Liftovi Lovćen lift

 • 11
5.00 | 9 ocena

O nama - LIFTOVI LOVĆEN LIFT

Firma "Lovćen lift" nalazi se na teritoriji opštine Voždovac, u Ustaničkoj ulici broj 128b, u okviru TC Košum. Sa svojim radom započeli smo sada već davne 1991. godine, u Beogradu.

Domen naših usluga odnosi se na projektovanje, proizvodnju, montažu, funkcionalno osposobljavanje i redovno održavanje liftova u stambenim i poslovnim zgradama.

Dugogodišnje iskustvo u radu, veliki broj zadovoljnih klijenata, kao i naše nastojanje da svakom Vašem zahtevu izađemo u susret, omogućili su nam da dospemo na sam vrh firmi koje se bave proizvodnjom, montažom i servisom liftova.

Usluge koje Vam nudi firma "Lovćen lift" su:

 • projektovanje liftova
 • ugradnja liftova
 • održavanje liftova
 • remont liftova
 • servis liftova

Takođe naše usluge odnose se i na:

 • montažu i održavanje pokretnih stepenica

Za svoj rad koristimo kvalitetnu opremu, kvalitetne i visoko izdržljive materijale koji nam omogućavaju da Vam ponudimo proizvode i usluge koji će zadovoljiti Vaša očekivanja. Nastojimo da Vam svojim radom omogućimo savršenu funkcionalnost liftova u stambenim i poslovnim objektima.

Imamo višegodišnju uspešnu saradnju sa renomiranim svetskim proizvođačima liftovske opreme, kao što su:

 • WITTUR spa, Italija
 • METRON AUTOMATION s.a.,Grčka (deo ALUMIL grupacije)

Naš tim čine odgovorni ljudi, koji poseduju neophodno znanje, iskustvo i licence za projektovanje, ugradnju, servis i održavanje liftova. Svojim perfektnim radom i korektnim odnosom sa klijentima, nastojimo da opravdamo poverenje koje ste nam ukazali i pobrinemo se da liftovi koje montiramo i remontujemo zadovolje Vaše potrebe.

Ponosni smo vlasnici Online sertifikata Privredne komore Srbije za Odlično srednje, malo ili mikro preduzeće

»Excellent SME Serbia« izdat u saradnji sa svetski priznatom bonitetnom kućom COFACE.

slika

https://excellent-sme-serbia.safesigned.com/lovcen-lift-doo

Ugradnja, održavanje i remont liftova, po veoma povoljnim cenama.
Vaš najbolji izbor kada Vam zatreba montaža i servis liftova.
Biće nam zadovoljstvo da sarađujemo sa Vama.

Firma "Lovćen lift" Voždovac, Beograd.

Iskustva i preporuke posetilaca

10.05.2018 11:50
Nikola Gavrilovic

Posedovanje vrhunskog znanja,strucnosti i prakse LOVCEN LIFT vam nudi postavku i odrzavanje(servisiranje )liftova. Ako ste do sad imali neprijatno iskustvo sa liftovima ,sad je to proslost. Sad vam je omoguceno redovno servisiranje!

12.04.2017 06:29
Andrija Atanaskovic

Njihov tim cine odgovorni ljudi,koji poseduju neophodno znanje,iskustvo i licence za projektovanje,ugradnju,servis i odrzavanje liftova.Svojim perfektnim radom i korektnim odnosom sa klijentima,nastoje da opravdaju poverenje koje im ukazete.

02.07.2016 09:02
Sanja Kekic

Najfunkcionalnije projektovanje liftova na mestima gde vecina misli da je nemoguce.Brza ugradnja i sigurno servisiranje i najkracem vremenskom roku.Pozovite ih i uverite se u njihove mogucnosti.

19.05.2016 10:02
Goran Sarenac

Odrzavanje liftova na vrhunskom nivou.Uvek dolaze odmah po pozivu sto je najvaznije jer nikad se ne zna kad mozete ostati zaglavljeni u liftu.Strucni i profesionalni radnici nista ne prepustaju slucaju.Sve preporuke.

31.07.2015 04:34
Ana Maric

Definitivno najbolji izbor kada je u pitanju ugradnja liftova, odrzavanje liftova, remont liftova i montaza liftova. Ukoliko bezbednost i ispravnost liftova postavljte kao prioritet, na pravom ste mestu.

31.07.2015 04:24
Ivan Stojmirović

Najefikasniji i najbrži servis kada je u pitanju ugradnja liftova, odrzavanje liftova, remont liftova i montaza liftova. Topla preporuka ukoliko želite ispravne i bezbedne liftove

06.04.2015 04:51
Marija Stojanović

Najpolovnjije održavanje liftova u stambenim zgradama. Vrlo smo zadovoljni saradnjom sa firmom Lovćen lift.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Građevinarstvo Liftovi
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Liftovi Lovćen lift
 • liftovi lovcen lift,
 • liftovi lovcen lift beograd,
 • lovcen lift liftovi,
 • lovcen lift,
 • liftovi lovcen lift radno vreme